havrosh Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 Dobre rano vsem, nejak mi zacalo vypadavet predni repro na 90% je spatnej kabel (zkousel jsem sahat na husi krk co je mezi dverma a autem a hral/nehral) Musim vymenit celou kabelaz az k ISO konektrou, nebo je ve sloupku auta konektor? (tzn vymenit jen cast kabelu) michal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom_F Posted April 14, 2008 Share Posted April 14, 2008 (edited) po vyloupnutí husího krku najdeš na stěně dveří i sloupku konektory Edited April 14, 2008 by Tom_F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
havrosh Posted April 14, 2008 Author Share Posted April 14, 2008 po vyloupnutí husího krku najdeš na stěně dveří i sloupku konektory Uff, jesteze tak, uz jsem se bal ze budu muset rozebrat pulku auta. Diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts