Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

možná to už někde bylo, ale nějak jsem to nenašel. Chtěl bych kvůli přídavným světlům dát místo obyč mřížek (facelift 1.6 benzín) ty turbo mřížky. Jen se chci zeptat, jestli s tím není nějaký problém, např. že pak to fouká přímo na teploměr a měří to teplotu blbě atd.

Zdravím,

možná to už někde bylo, ale nějak jsem to nenašel. Chtěl bych kvůli přídavným světlům dát místo obyč mřížek (facelift 1.6 benzín) ty turbo mřížky. Jen se chci zeptat, jestli s tím není nějaký problém, např. že pak to fouká přímo na teploměr a měří to teplotu blbě atd.

Nejsem odborník na slovo vzatý, ale tenhle směr výměny by měl být naprosto v pohodě. Opačně už by to tak jasné nebylo kvůli intercooleru.

Nejsem odborník na slovo vzatý, ale tenhle směr výměny by měl být naprosto v pohodě. Opačně už by to tak jasné nebylo kvůli intercooleru.

No určitě to na funkci nebude mít vliv! Koukni se na mřížky od milotecu, ty jsou celoděrované a teploměr měří v poho, spíš bych řekl, že to bude lépe měřit než když jsou tam ty mřížky, co jako mřížky jen vypadají a jsou zaslepené! Jen tomu snímači udělej průvan! Budeš mít aktuální venkovní teplotu, a né teplotu motoru! ;)

• Autor
No určitě to na funkci nebude mít vliv! Koukni se na mřížky od milotecu, ty jsou celoděrované a teploměr měří v poho, spíš bych řekl, že to bude lépe měřit než když jsou tam ty mřížky, co jako mřížky jen vypadají a jsou zaslepené! Jen tomu snímači udělej průvan! Budeš mít aktuální venkovní teplotu, a né teplotu motoru! ;)

Díky za názory. Taky jsem si to myslel, ale lepší se zeptat předem, než pak schánět odtahovku. ;)

Díky za názory. Taky jsem si to myslel, ale lepší se zeptat předem, než pak schánět odtahovku. ;)

Odtahovku na snímač teploty nebudeš potřebovat! :kol-147:

Leva mrizka pro turbo je taky plna, je v ni jen mala dirka, aby tam byl pruvan kvuli teplomeru. Takze cidlu je uplne jedno jakou mrizku tam das.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.