Publikováno Duben 14, 200817 r Zdravím, možná to už někde bylo, ale nějak jsem to nenašel. Chtěl bych kvůli přídavným světlům dát místo obyč mřížek (facelift 1.6 benzín) ty turbo mřížky. Jen se chci zeptat, jestli s tím není nějaký problém, např. že pak to fouká přímo na teploměr a měří to teplotu blbě atd.
Duben 14, 200817 r Zdravím,možná to už někde bylo, ale nějak jsem to nenašel. Chtěl bych kvůli přídavným světlům dát místo obyč mřížek (facelift 1.6 benzín) ty turbo mřížky. Jen se chci zeptat, jestli s tím není nějaký problém, např. že pak to fouká přímo na teploměr a měří to teplotu blbě atd. Nejsem odborník na slovo vzatý, ale tenhle směr výměny by měl být naprosto v pohodě. Opačně už by to tak jasné nebylo kvůli intercooleru.
Duben 14, 200817 r Nejsem odborník na slovo vzatý, ale tenhle směr výměny by měl být naprosto v pohodě. Opačně už by to tak jasné nebylo kvůli intercooleru. No určitě to na funkci nebude mít vliv! Koukni se na mřížky od milotecu, ty jsou celoděrované a teploměr měří v poho, spíš bych řekl, že to bude lépe měřit než když jsou tam ty mřížky, co jako mřížky jen vypadají a jsou zaslepené! Jen tomu snímači udělej průvan! Budeš mít aktuální venkovní teplotu, a né teplotu motoru!
Duben 14, 200817 r Autor No určitě to na funkci nebude mít vliv! Koukni se na mřížky od milotecu, ty jsou celoděrované a teploměr měří v poho, spíš bych řekl, že to bude lépe měřit než když jsou tam ty mřížky, co jako mřížky jen vypadají a jsou zaslepené! Jen tomu snímači udělej průvan! Budeš mít aktuální venkovní teplotu, a né teplotu motoru! Díky za názory. Taky jsem si to myslel, ale lepší se zeptat předem, než pak schánět odtahovku.
Duben 15, 200817 r Díky za názory. Taky jsem si to myslel, ale lepší se zeptat předem, než pak schánět odtahovku. Odtahovku na snímač teploty nebudeš potřebovat!
Duben 15, 200817 r Leva mrizka pro turbo je taky plna, je v ni jen mala dirka, aby tam byl pruvan kvuli teplomeru. Takze cidlu je uplne jedno jakou mrizku tam das.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.