martin 1_2 HTP Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Po zimě jsem přezul mojí Fábinku a čekalo mě nemilé překvapení. Bubny zadních brzd začínají pěkně "kvést"... Divím se že škodovka stále používá nekvalitní nátěr na bubny který nevydrží ani jednu zimu. Přítom nátěr je otázkou několika korun. No nic budu muset bubny přetřít aby to nevypadalo jak nějaký stará šunka. Asi půju do černý barvy aby vynikli stříbrný liťáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 njn klasika, ja to mel na fabce taky po zime rezaty jak liska, jenze na bubny neni zadna barva stara, po 2 rokach zacal prolezat i hammerite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin 1_2 HTP Vloženo 17. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 No jo ale kdyby to ve fabrice nakomaxitovali ne nebo něco podobnýho tak to určitě vydrží dýl... Dodatečná úprava na zrezlý povrch už nikdy nemá takovou kvalitu i když je to barva na rez... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 nj dyl mozna, ale koukni se na plechace, dve zimy a reznou taky a to se porad neohrejvaj atd jako bubny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 (editace) nj dyl mozna, ale koukni se na plechace, dve zimy a reznou taky a to se porad neohrejvaj atd jako bubny tak to neviem co mas za plechace ze ti po 2 rokoch hrzaveju ale ja mam plechace na letnych ( 6 rokov) a na zimnych (2 roky ) a nic ked umyjes aj tie co maju 7 rokov su stale pekne cierne ako nove. ono netreba asi mat nejake cinske za 200korun kus. p.s.: auto nie je garazovane posledne 2,5 roka predtym ho majitel garazoval co ho mal 2 roky a v taliansku neviem ci bolo. Editováno: 17. Duben 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 tak to neviem co mas za plechace ze ti po 2 rokoch hrzaveju ale ja mam plechace na letnych ( 6 rokov) a na zimnych (2 roky ) a nic ked umyjes aj tie co maju 7 rokov su stale pekne cierne ako nove. ono netreba asi mat nejake cinske za 200korun kus.p.s.: auto nie je garazovane posledne 2,5 roka predtym ho majitel garazoval co ho mal 2 roky a v taliansku neviem ci bolo. nevim jestli skodovka montuje na auta cinsky ale plechy mam jen na zimu a druhou sezonu uz zacly bejt chyceny rantly, to samy na OII treti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Na F1 mám plecháče 6 let a nikde nereznou. (dávám je jen na zimu) Ale chce se to taky o ně trochu starat po zimě umejt a ještě je sříknu konkorem a pořádně vytřu hadrem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 mnoo ja sem bubny nastrikal na modro, dokud byly novy. poradne sem je vymachal v nitroredidle, pak zaruzvdornym sprejem na modro a nikde ani rezicka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Tak už mám taky přezuto na letní (400 Kč zněl účet) a taky už se objevují lišaje na bubnech. To mne ani tak nepřekvapilo,ale když už to měli chlapci v pneuservisu zvednuté,tak jsem se ohnul a podíval jsem se na výfuk - a málem mně trefil šlak. Oni ho snad dělají z papíru,nečekal jsem,že u 3/4 roku starého auta na něm bude tolik rezavých ploch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 21. Duben 2008 Sdílet Vloženo 21. Duben 2008 Tak už mám taky přezuto na letní (400 Kč zněl účet) a taky už se objevují lišaje na bubnech. To mne ani tak nepřekvapilo,ale když už to měli chlapci v pneuservisu zvednuté,tak jsem se ohnul a podíval jsem se na výfuk - a málem mně trefil šlak. Oni ho snad dělají z papíru,nečekal jsem,že u 3/4 roku starého auta na něm bude tolik rezavých ploch. jj s tim vyfukem je to pravda. masakr, malem sme letej na skodovku s reklamaci. Doufam, ze proste orezne ,ale dal uz se to sirit nebude. U sluzebni FI umrel celje, po 100 000 a ca 3 letech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 Tak už mám taky přezuto na letní (400 Kč zněl účet) a taky už se objevují lišaje na bubnech. To mne ani tak nepřekvapilo,ale když už to měli chlapci v pneuservisu zvednuté,tak jsem se ohnul a podíval jsem se na výfuk - a málem mně trefil šlak. Oni ho snad dělají z papíru,nečekal jsem,že u 3/4 roku starého auta na něm bude tolik rezavých ploch. Co si o tom výfuku myslíte? Na naší FII je taky rezlý, po 5 měsících... Budete to nějak řešit, ti co to tak máte??? Píše se o tom taky tady: http://www.skoda-auto.euweb.cz/forum/viewtopic.php?t=3417 http://www.skoda-auto.euweb.cz/forum/viewtopic.php?t=4362 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Výfuku rez z venku nevadí. Horší je ta uvnitř. Navíc má vícevrstvý plášť, tak se toho nemusíš bát. Na foru FI se to už dřív probíralo. A bubny občas přetřít. Komaxit by to určitě dlouho nevydržel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 jj s tim vyfukem je to pravda. masakr, malem sme letej na skodovku s reklamaci. Doufam, ze proste orezne ,ale dal uz se to sirit nebude. U sluzebni FI umrel celje, po 100 000 a ca 3 letech. No já mám F1 6 let a vyfuk pořád v poho.Jsem zvědav jak dlouho vydrží na roomstru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 Sice na FII combi teprve čekám,ale po pročtení tohoto vlákna sem se začal zajímat jak tuto rez předběhnout.Známý lakýrník mi proto donesl nějakou barvu,kterou natírali vnitřek pece v krematoriu.Je to z 80% hliník,takže na bubny a výfuk naprosto ideální.Co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 6. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2008 hmm., mohlo by to zabrat. otazka je,jakou to bude mit odolnost proti oteru. prach, kaminky, trava ap. aby se to nejak lehce nesetrelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 hmm., mohlo by to zabrat. otazka je,jakou to bude mit odolnost proti oteru. prach, kaminky, trava ap. aby se to nejak lehce nesetrelo. Jo,toť otázka.Čas ukáže zda to něco vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Máte někdo zkušenost osobní s Mameritte na bubnu (resp. třmenu př. brzdy)? Jestli vydrží to teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 Máte někdo zkušenost osobní s Mameritte na bubnu (resp. třmenu př. brzdy)? Jestli vydrží to teplo. hele proc experimentovet? orig barva na brzdice vyjde na par korun. mam ji tam uz vic nez rok a v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martt Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 5 let u FI a rez na vejfuku téměř nebyla. Nabízím částečné vysvětlení. Celých 5 roků byla fábka venku... Nikdy ji nepotkala v zimě vytápěná garáž... (ano, mohl jsem mít kliku na OK kus). S pousmáním si vzpomínám jak před hodně lety známí na svých Š 100 vždy v zimě po říjezdu vystříkávali celý spodek vodou aby vypláchli sůl... Neříká vám to pánové dnes něco? (i přes dnešní neoddiskutovatelnou dalekolepší antikor úpravou všeho) A ty reznoucí bubny? Já osobně bych si NIKDY nedal liťáky aby přez ně vzadu čuměly bubny. Mají tam být kotouče! Ale proti gustu... Ale stejně, je to docela hrůza, když vzádu vykukují všelijak barevný bubny... Sorry Vše mé osobní názory, nekamenovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 hele proc experimentovet? orig barva na brzdice vyjde na par korun. mam ji tam uz vic nez rok a v pohode. jj, vím, máš to modré. Vzpomeneš si, kdes ji koupil? Chtěl bych asi zelenou. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) mam ji odsud http://www.spoilercentrum.cz/eshop/produkt...-brzdice-spray/ , ale kdyz se juknes po netu, tak najdes tutove i zelenou.treba tady http://eshop.escape6.cz/default.asp?n=Barv...ce&pgid=113 ale ta uz je kapku drazsi. ale nepotrebujes ji tolik, kdyz si sezenes 1-2 kamose co to chtej taky zeleny, tak te vyjde na pakatel Editováno: 8. Červenec 2008, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Dík za info. U Hameritte mi šlo jen o to, že ho mám doma, tak by to bylo raz dva. Jen přemýšlím, jestli by snesl teplo při pořádném zabrždění... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 hmm., to natusim, ale na plechovce by mel byt rozsah teplot. na bubnech bych se toho nebal, ale u kotoucu nevim nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Prolezl jsem trochu fórum, u kolegů Octaviánů s tím mají zkušenosti (pozitivní i na předních brzdičích), takže to udělám zeleným Hameritte. Bo cena 164,- za tu pixlu je výrazně příjemnější, než ten sprej a navíc je Hameritte už doma, jak jsem psal. Ale děkuju za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 ok, dej vedet az to nekde poradne zahrejes, jak se to chova. a bacha ham schne opravdu kurevsky dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.