Nohab Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Udělám to asi až v srpnu, na chalupě u našich. Bude na to celý den. Přední kola po jednom, po nátěru lehce zaschnout a šup tam kolo. Zadní bubny - zvednu celý zadek auta, obě z.kola dolů a v klidu natřu, nechám klidně 2 hod zaschnout a pak zpět kola. A třeba až druhý den to vyvezu a pořádně "probrzdím" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marchell Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Udělám to asi až v srpnu, na chalupě u našich. Bude na to celý den. Přední kola po jednom, po nátěru lehce zaschnout a šup tam kolo. Zadní bubny - zvednu celý zadek auta, obě z.kola dolů a v klidu natřu, nechám klidně 2 hod zaschnout a pak zpět kola. A třeba až druhý den to vyvezu a pořádně "probrzdím" Tak už jsi na to vletěl? Taky jsem hodně zvědavý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 ještě ne, plán je tak kolem 15.8. Neboj, pochlubím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Hamerite je v pohodě. taky jsem to natřel a drží. Jak na bubnu tak na třmenech. Nebál bych se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Natřeno Alkytonem. Když už jsem to umýval, tak celé auto, kola zevnitř, pneumatiky ošetřil Regumem (proto tak hezky lesklé) a leštěnka na auto + plasty přípravkem od Tempo-Druchemy (Cocpit něco). Vyzkoušeno probrzděním, vše v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 No vidíš, hned to vypadá líp . Paráda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 No ty zelený třmeny jsou cool, ale ty bubny, to je masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2008 (editace) Já jsem to natíral skoro po roce, Alkytonem jako Nohab, ale červeným. A po zimě ani stopa po rzi. Editováno: 18. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ben Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 Ten nápis na disku se mi moc líbí. To je nějaká nálepka? Případně odkud . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 19. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2008 (editace) Jo, to je samolepka roomserclub, jen trochu zkrácená. více tady: http://www.roomsterclub.com/e-shop.php . Editováno: 20. Srpen 2008, autor: foromen Takhle by to mělo bejt .chich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 No ty zelený třmeny jsou cool, ale ty bubny, to je masakr Mno, proč bych si teď, věkem blíže k "dědkovi foromenovi", nepořídil taky něco, čemu dnešní mládež říká "hustý, cool" i dozadu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 20. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2008 Jsem taky . obě nápravy stejný, červený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 21. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos PM Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak bohužel mám také malinko rezavé bubny po první zimě a to jsem parkoval hlavně garáži a spodek auta často oplachoval. Rez na bubnech mi teda také překvapila, osobně se do opravy pouštět nebudu a v rámci servisní prohlídky to svěřím odborníkům, navíc jim přidám i závadu na Maxidotě, přestal zobrazovat informace z autorádia. Alespoň si vydělají korunky ze Škoda Auto. :-) Snad to budou poslední závady na Škodovce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Bubny maju tendenciu ohrdzaviet, nepovazoval by som to za zavadu. Ja som hned po kupe natrel strmene aj bubny Hammeritom a na bubnoch sa aj tak objavili male hrdzave flaky po zime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos PM Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 No rez, že není závada? Chceš mi říci, že je tedy normální, že auto po ani ne roce provozu má rezavé bubny? To snad ne! Při kupování auta jsem s tímto faktem nebyl seznámen, takže to považuji jednoznačně za závadu, kterou budu reklamovat. Uvidíme, jak to dopadne v každém případě to není moc hezký pohled. Po druhé zimě by to mohlo vypadat už daleko hůř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 reznoucí brzdové bubny po zimě ti na záruku nikde neuznají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malin Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 2 Pavlos PM: rovnako z toho nemam radost, ale je to proste fakt, ze bubny su vystavovane teplu a inym externym vplyvom a proste ohrdzaveju. Ta farba ktorou su natrete je nic moc to mas pravdu, je to neesteticke, ale bohuzial je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Myslim, ze s reklamaci neuspejes. Tak jako ti rezne vyfuk, tak vlivem uzivani dochazi ke korozi brzdovych bubnu. Neni to nic, co by ovlivnovalo funkcnost. Doporucuju hodit na hever, odrbat dratenym kartacem, poraden odmastit ( ja to doslova vymachal v technickym benzinu) a natrit nejakou odolkou barvou. Existuji barvy odolne teplu urcene primo na to, nebo i ten hammerite je docela dobrej. Dalsi rok ev. premaznes tubky, co se obevi. Tak jako na predke auta muzes chytit kaminek, tka ti do zadnich kol muze nejaky vlitnout a sedrit trochu barvy az na kov, ktery pak koroduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlos PM Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Tak žádné potěšující zprávy :-( Je fakt, že zatím to není nic hrozného. Běžným pohledem to zatím není znatelné. Až půjdu na tu servisku, tak jim to povím, uvidíme. Popřípadě to na podzim nějak ošeřím sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 no já sem se po první zimě (auto 4 měsíce staré) při pohledu na bubny taky zhrozil,. no a teď po druhé zimě už je to orezlé poměrně výrazně jinak v servu, když sem se ptal na reklamaci rezavého výfuku, tak to prý nevemou, takže bubny už vůbec ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Ja bubny nemam, ale stejna situace byla s OI. Ty zacaly reznout taky hned. Nevim, proc s tim Skoda neco neudela. Vypada to hnusne. OI bude v rijnu 10 let a az ted se zacinaji po krajich ulamovat kousky zeleza. Takze na funkci to u vas nebude mit jeste nakej cas vliv. U FI to vypada lip, ta je po trech letech skoro cela ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 9. Duben 2009 Sdílet Vloženo 9. Duben 2009 (editace) jj presne u R je mam natreny a jsou tam jen mistecka, kde to je "zaspinene" rzi. U sluzebni FI na to kaslem a za 4,5 roku co ji mame jsou orezly ve smyslu povrchoveho uspineni a jak pise Bojler ty hrany jsou trosku okousany. Jinak v pohode. Je to spis esteticka zalezitost. Jina vec jsou kotouce. Trosku se sjizdej to je jasny. U R sem hrany a stred taky odmastil a nastrikal tom barvou na brzdy. Je to uspineni od feroda, ale jinak v pohode. U sluzebni FI i OII jsou orezly jako svina a loupaj se ztoho cca milimetr silny kusy rozezranyho kovu. Takze podle me se vyplati dat si tu praci a necim je natrit. Bude to vypadat lip a trosku to proti rzi urcite pomuze. Editováno: 9. Duben 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 když jsem teď v So měnil kola (zimni-letni), tak zjišťuju, že po zimě jsou bubny netknuté rzí a pod. Nátěr barvou Alkyton pomohl (tedy díky tímto za doporučení Foromenovi ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elder Vloženo 7. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2009 Zdravim, snažím se to reklamovat přez Škoda auto, dám vědět jak to dopadne ja to fakt hruza - rez po roce a pul užívání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.