Kubiik Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 Já tak většinou Prowizorium, UDG, ale hlavně fiXu a Linkiny. no občas je nálada i na nějaký to tuc, tuc aby si člověk užil toho vytlumení a repráků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chosnov Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Jj. To já vyrostl na Metallice a dodnes jsem z ní nevyrostl. Jinak poslouchám vše, co dobře zní a má na začátku ROCK nebo METALL V nouzi rádio, kecy Leoše a Patrika na E2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lulda Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Judas Priest, Iron Maiden Accept, AC-DC, Helloween, Twisted Sister, Gamma Ray, z českých ABB, Arakain, Kabát a další a další. A pokud naladím, tak Radio Beat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xhans69 Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Sety z Qlimaxu, hardstyle, hardcore, happy hardcore,hardtrance,jumpstyle Blutonium boys, Warmducsher, Zatox, proste takove ty sladacky Z tech lehcich treba Scootery, hlavne posledni album Jumpin All Over The World se jim povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Gheorghe Zamfira a jeho Mafickou flétnu neznám ale jestli je na netu ke stažení tak si ho poslechnu Mafuše mám rád Ale znáš ho, třeba melodie z KILL BILLa, ta flétna a to pískání, to je ze původně Zamfir Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vinklec Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Převážně rádio ROCK-MAX. Když jedu s manželkou tak radio Impuls. A když tak: In Flames, Nightwish, Cradle of Filth, Children of Bodom, Harlej,Kabát atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczek Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Obcas radio - jinak U2, Linkin Park, Seal, Dire Straits, Oasis a dalsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Ať žijí duchové, Rammstein, Victor Berlioz, Gustav Mahler, české hitovky, Peter Lipa atd ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 (editace) Tuc tuc a pořádně nahlas...Scootera. Editováno: 20. Květen 2008, autor: Romariooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seben Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 (editace) poslouchám všechno co se mě líbí Dávám přednost taneční hudbě což je Techno, House, Elektro, Trance, Progressiv. Moje modla je duo DAFT PUNK ! Editováno: 23. Květen 2008, autor: Seben Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 24. Květen 2008 Sdílet Vloženo 24. Květen 2008 Já poslední dobou nejvíce pouštím Billy Talent. Jinak nepohrdnu tvrdším rockem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inhibit Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Mě se parádně řídí při setech Armina van Buurena je to hodně dobrej trance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 Posloucha tu vubec neco normalniho nekdo ? Je to tu samy tuc tuc duc jak divam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Posloucha tu vubec neco normalniho nekdo ? Je to tu samy tuc tuc duc jak divam P.O.D., Papa roach,Rage against the machine,System of a down,Stone Sour,Stuck Mojo atd.,ale to asi dnešní mládež nezná že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Posloucha tu vubec neco normalniho nekdo ? Je to tu samy tuc tuc duc jak divam No příjde na to co si představuješ pod slovem "normální"??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiko01 Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Klasika: LedZeppelin, PinkFloyd, Stouni, Doors, Hendrix, DeepPurple, U2z ceskych Cechomor, Hradistan, Barta, AG Flek, Redl, Nohavica, Tri sestry... z radia jen dopravni informce, jinak se to fakt neda - aspon tady na Vysocine. jen LedZeppelin, PinkFloyd, Rush, DeepPurple,Metalica , a to pěkně nahlas - balast z rádia ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wog Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Poslouchám všechno možný. Teď nejčastěji KIϟϟ (obzvlášť po parádním pražském koncertě), Pink Floyd, U2, Queen a tak. Můj hudební vkus se zastavil v sedmdesátých a osmdesátých letech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 DJ PMC - brnaci budou urcite znat Jinak tanecni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Já teď aktuálně mám v autě Anti-Flag-The Bright Lights Of America (2008), Goldfinger-Hello Destiny (2008), The Fialky Pruser, Kohout Plaší Smrt - Duševní výluka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Já teď aktuálně mám v autě Anti-Flag-The Bright Lights Of America (2008), Goldfinger-Hello Destiny (2008), The Fialky Pruser, Kohout Plaší Smrt - Duševní výluka. Nekteri slyseli na Skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Ale prosimtě moje malé repro moc daleko nedohraje. Ale teď to bude kotel novej subáč hraje jako blázen To bude první subáč na tuning sraze ze kterého nepude taneční muzika. Jinak na srazy a dlouhé cesty si mixuji vlastní cd. Takže tam mi hrál můj mixx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Vzhledem k tomu ze si mel otevreny vsechny dvere i kufr a my sedeli kousek od vas tak ver ze to slyset bylo az moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) A vo tom to je . Tak doufám že jsem vás nerušil To "vohulil" kámoš. Takže jsi seděla u toho stolu jak tam měli i pípu..? Tak zavřít kufr jsem asi zapomněl. To jsem předváděl co mám vytuněného v kufru přece (bordel:-) ) . Editováno: 10. Červen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Jestli myslis v sobotu vecer jak jste se tam snazili postavit ten stan a pak ho zase zbalili tak jo to jsem byla ja Ale hralo ti to pekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 No příjde na to co si představuješ pod slovem "normální"??? Tak aktualne si vozim treba The Berzerker - The Berzerker , Carcass - Choice Cuts , Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant , UDO - Metallized ci Nightwish - Highest Hopes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.