Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Já tak většinou Prowizorium, UDG, ale hlavně fiXu a Linkiny. no občas je nálada i na nějaký to tuc, tuc aby si člověk užil toho vytlumení a repráků...

Jj. To já vyrostl na Metallice a dodnes jsem z ní nevyrostl. Jinak poslouchám vše, co dobře zní a má na začátku ROCK nebo METALL :) V nouzi rádio, kecy Leoše a Patrika na E2...

Judas Priest, Iron Maiden Accept, AC-DC, Helloween, Twisted Sister, Gamma Ray, z českých ABB, Arakain, Kabát a další a další.

A pokud naladím, tak Radio Beat.

Sety z Qlimaxu, hardstyle, hardcore, happy hardcore,hardtrance,jumpstyle

Blutonium boys, Warmducsher, Zatox, proste takove ty sladacky :)

Z tech lehcich treba Scootery, hlavne posledni album Jumpin All Over The World se jim povedlo

Gheorghe Zamfira a jeho Mafickou flétnu neznám ale jestli je na netu ke stažení tak si ho poslechnu Mafuše mám rád

Ale znáš ho, třeba melodie z KILL BILLa, ta flétna a to pískání, to je ze původně Zamfir ;)

Převážně rádio ROCK-MAX. Když jedu s manželkou tak radio Impuls.

A když tak: In Flames, Nightwish, Cradle of Filth, Children of Bodom, Harlej,Kabát atd....

• 3 týdny později...

Obcas radio - jinak U2, Linkin Park, Seal, Dire Straits, Oasis a dalsi :kol-99:

Ať žijí duchové, Rammstein, Victor Berlioz, Gustav Mahler, české hitovky, Peter Lipa atd ...

Tuc tuc a pořádně nahlas...Scootera.

Upraveno od Romariooo

poslouchám všechno co se mě líbí :) Dávám přednost taneční hudbě což je Techno, House, Elektro, Trance, Progressiv.

Moje modla je duo DAFT PUNK !

Upraveno od Seben

Já poslední dobou nejvíce pouštím Billy Talent. Jinak nepohrdnu tvrdším rockem.

• 2 týdny později...

Mě se parádně řídí při setech Armina van Buurena je to hodně dobrej trance

Posloucha tu vubec neco normalniho nekdo ? Je to tu samy tuc tuc duc jak divam lol

Posloucha tu vubec neco normalniho nekdo ? Je to tu samy tuc tuc duc jak divam lol

P.O.D., Papa roach,Rage against the machine,System of a down,Stone Sour,Stuck Mojo atd.,ale to asi dnešní mládež nezná že? :aggressive:

No příjde na to co si představuješ pod slovem "normální"???

Klasika: :worthy LedZeppelin, PinkFloyd, Stouni, Doors, Hendrix, DeepPurple, U2

z ceskych Cechomor, Hradistan, Barta, AG Flek, Redl, Nohavica, Tri sestry...

z radia jen dopravni informce, jinak se to fakt neda - aspon tady na Vysocine.

jen LedZeppelin, PinkFloyd, Rush, DeepPurple,Metalica , a to pěkně nahlas - balast z rádia ne :band

Poslouchám všechno možný. Teď nejčastěji KIϟϟ (obzvlášť po parádním pražském koncertě), Pink Floyd, U2, Queen a tak.

Můj hudební vkus se zastavil v sedmdesátých a osmdesátých letech :)

DJ PMC - brnaci budou urcite znat :D

Jinak tanecni :)

Já teď aktuálně mám v autě Anti-Flag-The Bright Lights Of America (2008), Goldfinger-Hello Destiny (2008), The Fialky Pruser, Kohout Plaší Smrt - Duševní výluka.

Já teď aktuálně mám v autě Anti-Flag-The Bright Lights Of America (2008), Goldfinger-Hello Destiny (2008), The Fialky Pruser, Kohout Plaší Smrt - Duševní výluka.

Nekteri slyseli na Skodahome lol

Ale prosimtě moje malé repro moc daleko nedohraje. :)

Ale teď to bude kotel novej subáč hraje jako blázen lol To bude první subáč na tuning sraze ze kterého nepude taneční muzika.

Jinak na srazy a dlouhé cesty si mixuji vlastní cd. :) Takže tam mi hrál můj mixx

Vzhledem k tomu ze si mel otevreny vsechny dvere i kufr a my sedeli kousek od vas tak ver ze to slyset bylo az moc lol

A vo tom to je lol . Tak doufám že jsem vás nerušil :) To "vohulil" kámoš. Takže jsi seděla u toho stolu jak tam měli i pípu..?

Tak zavřít kufr jsem asi zapomněl. To jsem předváděl co mám vytuněného v kufru přece (bordel:-) ) lol .

Upraveno od zabiak

Jestli myslis v sobotu vecer jak jste se tam snazili postavit ten stan a pak ho zase zbalili tak jo to jsem byla ja :D

Ale hralo ti to pekne lol

No příjde na to co si představuješ pod slovem "normální"???

Tak aktualne si vozim treba The Berzerker - The Berzerker , Carcass - Choice Cuts , Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant , UDO - Metallized ci Nightwish - Highest Hopes :band

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.