olivac666 Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Nikde jsem nenasel zadne diskuzni tema kde by jsme si vymenovaly zkusenosti s udrzbou aut.. neb kazdy jistema nejakou vecicku co ma odzkousene co proste funguje nejlepe... Tak sem s tim!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mi-rek1,8T Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 olivac666 napsal: Nikde jsem nenasel zadne diskuzni tema kde by jsme si vymenovaly zkusenosti s udrzbou aut.. neb kazdy jistema nejakou vecicku co ma odzkousene co proste funguje nejlepe... Tak sem s tim!!! Je vidět že jsi tu krátce, ( ale to nevadí všechno je jednou poprvé ) ! O tom co a jak kdo děla na svém autě tu jsou celé romány, jenom je potřeba pořádně hledat a číst. Jsou tu informace o výměnách olejů, brzdových kotoučů a destiček, info o pneumatikách, o čistění alu kol, lakování a natírání brzdových třmenů, čistění klimatizace, info o ruzných typech žárovek a mnoho dalších informací a zkušeností se kterými se zdejší čelnové dělí s ostatními, a píší zde svoje postřehy a postupy co a jak nejlépe udělat a opravit. V případě že podáš konkrétní dotaz - problém ke svému typu a motorizaci auta, tak většinou někdo odpoví, nebo pošle odkaz který ti pomůže . V první řadě je ale potřeba hledat a číst, těch témat je tu strašně moc a probíra se v nich všechno možné. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 olivac666 napsal: Nikde jsem nenasel zadne diskuzni tema kde by jsme si vymenovaly zkusenosti s udrzbou aut.. neb kazdy jistema nejakou vecicku co ma odzkousene co proste funguje nejlepe... Tak sem s tim!!! Jde o to, jakou udrzbu mas na mysli... Zda treba to, jak po umyti stirat kapky vody (cim) nebo jaky olej patri do toho a tamtoho motoru... O vsem je tu toho vazne napsano dost, zkus nejak specifikovat, co jsi chtel timto tematem rici, jelikoz slovo UDRZBA je vazne rozsahle!'!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 davon napsal: Jde o to, jakou udrzbu mas na mysli... Zda treba to, jak po umyti stirat kapky vody (cim) nebo jaky olej patri do toho a tamtoho motoru... O vsem je tu toho vazne napsano dost, zkus nejak specifikovat, co jsi chtel timto tematem rici, jelikoz slovo UDRZBA je vazne rozsahle!'!!! ..no tie kvapky vody to by ma celkom zaujimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 (editace) ozzy napsal: ..no tie kvapky vody to by ma celkom zaujimalo Třeba tohle: http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248725...terkanavodu.jpg Najdeš to na http://www.sonax.cz - příslušenství - SONAX Stěrka na vodu - ale bacha, stojí to 500,-Kč Ovšem já na to nedám dopustit Editováno: 18. Duben 2008, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 no presne, pouziti funkce hledat, nebo trosku projet starsi temata neni od skody .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bublina Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 s tou stěrkou si snad děláte prdel, ne? Kdo by za to dal pjéťo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 treba ja, palo apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 vittorio napsal: treba ja, palo apod. Myslim, ze nas blaznu se tu najde mnohem vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 bublina napsal: s tou stěrkou si snad děláte prdel, ne? Kdo by za to dal pjéťo Do té doby, než li jsem zkusil, tak jsem také mluvil jako ty. Teď ji mám již 3 roky v autě a po každém mytí s ní stáhnu vodu a nemusím nikde nic sušit jako dříve jelenici. Asi tak no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 MichalF napsal: Myslim, ze nas blaznu se tu najde mnohem vic Nepoškrábe to lak? Ani mikro-škrábance?? Spíše bych věřil klasický jelenici, tu jsem používal na FRS (černá perleť) skoro 5 let a lak v poho naprosto. Sice víc práce, ale zase je to punktlich a ty Michale víš, co za pacienta sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 P2M napsal: Nepoškrábe to lak? Ani mikro-škrábance?? Jo tak to se me moc ptas Ja to nepouzivam, u me je to klasicka rucni prace jelenici do sucha Predtim sem to myslel tak, ze je tu spousta lidi, co si koupi drazsi vec pro svoje auti, nez by byli jini ochotni dat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 Tak to jo, já to chápal, že taky stěrka Tak to stěrka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 P2M napsal: Tak to jo, já to chápal, že taky stěrka Tak to stěrka Njn Stane se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 vittorio napsal: treba ja, palo apod. Já taky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olivac666 Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Mam dotaz!! co nej na udrzbu litych kol?? znamy rikal ze staci vec WD-40... ze ma dobry vlastnosti co se tyce vody a taky se tim da odtranit rez.. ale nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Já do té stěrky taky jdu!!!!!!!!! To pjéťo mě nezabije!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 já mám tuto stěrku, její výhoda je že je mírně zahnutá takže voda se tlači ke středu a na krajích ji to nenechává, krásně měkká, kopíruje nerovnosti, po vyjetí z wapky to hned setřu a suché http://www.kranzle.cz/v292_sterka-na-sklo-a-lak--25cm.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 olivac666 napsal: Mam dotaz!! co nej na udrzbu litych kol?? znamy rikal ze staci vec WD-40... ze ma dobry vlastnosti co se tyce vody a taky se tim da odtranit rez.. ale nevim.. Podívej se tady: http://www.sonax.cz/web/view.php?cisloclan...2&rstema=23 a tohle používám nejčastěji: http://www.sonax.cz/web/image_cla/11248756...sku-full-ef.jpg A tady je popis toho výrobku: SONAX Xtreme Čistič disků „full effect“ Vysoce kvalitní a speciální přípravek určený pro odstranění usazených nečistot jak z ocelových disků, tak z disků s lehkých slitin.Odstraňuje prach z brzdového obložení, mastnotu a jiná provozní znečištění. AKCE–kartáč na čištění kol ZDARMA !! V dárkovém balení. Cena vč. DPH 230 200 SONAX Xtreme Čistič disků "full effect"- dárkové balení - 500 ml 467.67 Kč 230 400 SONAX Xtreme Čistič disků "full effect" - 750 ml 412.93 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 na disky staci pouzit nejakej k tomu urcenej pripravek...pred mytim postrikat cely disk a pak jde vse krasne umyt :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raduzs Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 zdravim, ta sterka se mne docela libi, protoze me docela stve si chodit vzdycky po umiti houdbou pro cistou vodu na jelenicu a tu pak nekolikrat machat a vykroucet...setru s tim najednou cele auto nebo to musim taky nejak oplachovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raduzs Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 olivac666 napsal: Mam dotaz!! co nej na udrzbu litych kol?? znamy rikal ze staci vec WD-40... ze ma dobry vlastnosti co se tyce vody a taky se tim da odtranit rez.. ale nevim.. no ja bych se to nebal zkusit WDecko je znama vec, da se pouzit na cokoliv...akorat nevim jak dlouho vydrzi za jizdy na disku a asi bude chytat prach...spis bych WD40 postrikal disky na zimu az pujdou do sklepa...dobre to konzervuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 bublina napsal: s tou stěrkou si snad děláte prdel, ne? Kdo by za to dal pjéťo Prdel né přece. Auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bublina Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 P2M napsal: Nepoškrábe to lak? Ani mikro-škrábance??Spíše bych věřil klasický jelenici, tu jsem používal na FRS (černá perleť) skoro 5 let a lak v poho naprosto. Sice víc práce, ale zase je to punktlich a ty Michale víš, co za pacienta sem Na starou dobrou jelenici nedám dopustit. Používal ji můj otec a používám ji i já. Proto se divim těm stěrkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Dobrý stránky na údržbu Octávie jsou www.skodaoctavia.cz.Jsou bych řekl souhrnem informací které jsou zde uvedeny a musely by se pracně hledat a zde jsou na jednom místě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.