Publikováno Duben 18, 200817 r Panove,kde berete originalni lampy xenon na O1? Prozrate mi! Ja objel desitky vrakacu a nikde nebyla cena nizsi nez 13000kc za par. Diky za info.
Duben 19, 200817 r i za 11 Co jsem před rokem kupoval jen face - normál tak je měli v Praze ve Vršovicích ul. Ukrajinská za 9600,-
Duben 19, 200817 r Panove,kde berete originalni lampy xenon na O1? Prozrate mi! Ja objel desitky vrakacu a nikde nebyla cena nizsi nez 13000kc za par. Diky za info. Většina kupuje,mám dojem Neználek
Duben 20, 200817 r Autor Co jsem před rokem kupoval jen face - normál tak je měli v Praze ve Vršovicích ul. Ukrajinská za 9600,- Jo do Vrsovic jezdim.Koupil jsem tam lampy na facelift bez xenonu. Ale ta cena je za starsi a vybojky budou kaput. Jak jsi resil sani vzduchu za svetlem? Nebo mas model nad rv.2000?
Duben 21, 200817 r Jo do Vrsovic jezdim.Koupil jsem tam lampy na facelift bez xenonu. Ale ta cena je za starsi a vybojky budou kaput. Jak jsi resil sani vzduchu za svetlem? Nebo mas model nad rv.2000? Klasika, ven s ním!
Duben 21, 200817 r Já taky kupoval a kupoval jsme nový za 13 000 , je to dost ale jsou nový a nemělo by se tam nic posr.....
Duben 22, 200817 r Já taky kupoval a kupoval jsme nový za 13 000 , je to dost ale jsou nový a nemělo by se tam nic posr..... No jasně, jako nový ve fabrice? Nebo jako že někdo pronesl nový z fabriky a vydělal na tobě 13t?
Duben 22, 200817 r No jasně, jako nový ve fabrice? Nebo jako že někdo pronesl nový z fabriky a vydělal na tobě 13t? Ve fabrice ??? Ne ale s účtem a jak je kdo prones nebo jestli je hodil přes plot a pak si je vyzved je mi fuk
Duben 24, 200817 r Autor Klasika, ven s ním! Vam to vyndany sani nedela bordel? me pocitac za studenyho motoru pri zapnuti hafo el. pristroju ukazoval kurevsky hodnoty momentalni spotreby nafty! cca. 90L/100KM Tak jem ho nahral horkovzduskou,natlacil svetlomet a je tam zpet.Ale to mam face lift bez xenonu.Za xenony se uz nevejde vubec Jo a co technicka? Byli jste uz nekdo s prekopanyma svetlama z halogenu na xenon??? Myslim tim predelani ne ve skoda salonu. Diky!
Duben 25, 200817 r Vam to vyndany sani nedela bordel? me pocitac za studenyho motoru pri zapnuti hafo el. pristroju ukazoval kurevsky hodnoty momentalni spotreby nafty! cca. 90L/100KM Tak jem ho nahral horkovzduskou,natlacil svetlomet a je tam zpet.Ale to mam face lift bez xenonu.Za xenony se uz nevejde vubec Jo a co technicka? Byli jste uz nekdo s prekopanyma svetlama z halogenu na xenon??? Myslim tim predelani ne ve skoda salonu. Diky! Jojo a je to O.K Kouknou na seřízení a nic víc.Ostřiky jsem dodal sice nejsou zapojený ale to je nezajímá a že má na nápravě být nějaký náklonový čidlo nemají ani potuchy takže
Duben 29, 200817 r Autor jenom pro informaci kdo by chtěl kupovat xeny v autor.servise O tom se vi,toto reseni je nemyslitelny!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.