Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Panove,kde berete originalni lampy xenon na O1? Prozrate mi! Ja objel desitky vrakacu a nikde nebyla cena nizsi nez 13000kc za par. Diky za info. :aggressive:

koukni tady v bazaru seženeš i za 12 ;)

i za 11 ;)

i za 11 ;)

Co jsem před rokem kupoval jen face - normál tak je měli v Praze ve Vršovicích ul. Ukrajinská za 9600,-

Panove,kde berete originalni lampy xenon na O1? Prozrate mi! Ja objel desitky vrakacu a nikde nebyla cena nizsi nez 13000kc za par. Diky za info. :aggressive:
Většina kupuje,mám dojem lol Neználek
  • Autor
Co jsem před rokem kupoval jen face - normál tak je měli v Praze ve Vršovicích ul. Ukrajinská za 9600,-

Jo do Vrsovic jezdim.Koupil jsem tam lampy na facelift bez xenonu. Ale ta cena je za starsi a vybojky budou kaput. Jak jsi resil sani vzduchu za svetlem? Nebo mas model nad rv.2000?

• Autor
Většina kupuje,mám dojem lol Neználek

HA HA,dik za radu!

Jo do Vrsovic jezdim.Koupil jsem tam lampy na facelift bez xenonu. Ale ta cena je za starsi a vybojky budou kaput. Jak jsi resil sani vzduchu za svetlem? Nebo mas model nad rv.2000?

Klasika, ven s ním! :palec2:

to sání jde ale dost blbě vytáhnout, tak jsem ho říznul flexkou a bylo to :palec2:

Já taky kupoval a kupoval jsme nový za 13 000 , je to dost ale jsou nový a nemělo by se tam nic posr..... :kuk:

Já taky kupoval a kupoval jsme nový za 13 000 , je to dost ale jsou nový a nemělo by se tam nic posr..... :kuk:

No jasně, jako nový ve fabrice? Nebo jako že někdo pronesl nový z fabriky a vydělal na tobě 13t?

No jasně, jako nový ve fabrice? Nebo jako že někdo pronesl nový z fabriky a vydělal na tobě 13t?

Ve fabrice ??? Ne ale s účtem a jak je kdo prones nebo jestli je hodil přes plot a pak si je vyzved je mi fuk

• Autor
Klasika, ven s ním! :palec2:

Vam to vyndany sani nedela bordel? me pocitac za studenyho motoru pri zapnuti hafo el. pristroju ukazoval kurevsky hodnoty momentalni spotreby nafty! cca. 90L/100KM Tak jem ho nahral horkovzduskou,natlacil svetlomet a je tam zpet.Ale to mam face lift bez xenonu.Za xenony se uz nevejde vubec :( Jo a co technicka? Byli jste uz nekdo s prekopanyma svetlama z halogenu na xenon??? Myslim tim predelani ne ve skoda salonu. Diky!

Vam to vyndany sani nedela bordel? me pocitac za studenyho motoru pri zapnuti hafo el. pristroju ukazoval kurevsky hodnoty momentalni spotreby nafty! cca. 90L/100KM Tak jem ho nahral horkovzduskou,natlacil svetlomet a je tam zpet.Ale to mam face lift bez xenonu.Za xenony se uz nevejde vubec :( Jo a co technicka? Byli jste uz nekdo s prekopanyma svetlama z halogenu na xenon??? Myslim tim predelani ne ve skoda salonu. Diky!

Jojo a je to O.K Kouknou na seřízení a nic víc.Ostřiky jsem dodal sice nejsou zapojený ale to je nezajímá a že má na nápravě být nějaký náklonový čidlo nemají ani potuchy takže :palec2:

jenom pro informaci kdo by chtěl kupovat xeny v autor.servise :kuk:

post-4311-1209196828_thumb.jpg

• Autor
jenom pro informaci kdo by chtěl kupovat xeny v autor.servise :kuk:

O tom se vi,toto reseni je nemyslitelny!!! :feve:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.