Airman64 Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 Pane passat máte jeste k dispozici ramínka? Kolega má supa rok vyroby 2003 a nejak mu odesli tak by je potreboval :-) Pokud jsou tak za jakou cenu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 18. Květen 2014 Sdílet Vloženo 18. Květen 2014 (editace) Asi ale raději mě pošli přes PM VIN-ko pro správné určení. Ahoj PASAT Editováno: 18. Květen 2014, autor: pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 PASAT našla by sa ešte sada ramien MEYLE HD na Superb r.v. 10/2005 ? a ak áno, dá sa zaslať aj na Slovensko? aká by bola cena? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 27. leden 2015 Sdílet Vloženo 27. leden 2015 Ahoj. Tak to mohu nabídnout již "novější verzi" za 9799,-Kč a poštovné na Slovensko je 331Kč při platbě převodem a nebo 401Kč na dobírku. Přepočet na Euro je z pošty většinou za středový kurz platný v den uhrady. Dodání na SK je cca. 3-5 pracovních dní. Ahoj PASAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 ahoj Pasat.Je v něčem specifická nová verze?Nebo to je jen nový název,popřípadě jak se líší od Meyle HD? Děkuju předem za info Víťa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 Nová verze = rozměr kužele u závitu 16mm. Nová se tak nazývá, protože je pro novější modely Superbu I. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 ahaaaa.Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carom Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 jen taková šťouravá: proč je "nová" verze o dost dražší? Protože těch aut je víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Taky by mě to zajímalo. Logicky jsem si říkal: stará verze má větší čep, to je víc "masa", to musí stát více . A ono je to naopak... Ale odhadoval bych, že je to skutečně, jak píše carom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Přímá odpověď: protože jsou takové ceníky. A nových verzí se prodává tak 20% co starších. Novější má užší okruh aplikací... Obecná odpověď: Tak to je spíš otázka na výrobce obecně: Proč je nový model dražší než starší? Mobily, auta, elektronika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carom Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Princip vyšší ceny u novinek je jasnej. Ale tady opravdu dáváme "novější" do uvozovek, protože cca 08/2002 je pravěk. A aut s 16mm musí být násobně více ne? Jinak DÍKY Pasatovi za telefonické rady mému mechanikovi při výměně ramen. Ten si myslel, že tam mám staré typy= 21mm. Mě to sice bylo divný, registrace 2004, ale nelenil jsem a začal shánět starší sady. Mechoš auto rozebraný a prej sada, co jsem dodal (delphi TC1900) nesedí a chce to jiný.Naštěstí jsem si vzpomněl na sadaramen.cz a zavolal tam. Vzal to Pasat. Já hned, že bych si vzal obratem meyle, ale on mě upozornil, že se stává při demontáži, že se vytluče i nějaká vložka a pak to vypadá, že je potřeba větší typ. A byla to pravda!! Takže nakonec se to podařilo a mě běhá mráz po zádech, když si představím, že bych sháněl a kupoval starej typ, ten by stejně byl blbej.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 (editace) Jo jo, přístup Pasata je velice dobrý. Sada od něj je fakt kvalitní (je tam vidět opravdu rozdíl v robustnosti dílů) a hlavně je tam všechno, včetně všech šroubů (nedělal jsem si hlavu, že bych něco strhnul, žádné prostříkávaní starých), což všem vyhovuje, nemusí se nic dokupovat. Hlavně komunikuje velice rychle a nevědomým poradí Takže za mě Editováno: 8. Únor 2015, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 8. Únor 2015 Sdílet Vloženo 8. Únor 2015 Děkuji moc a jsem tu rád i když momentálně sedlám jiné oře :-) MEYLE HD mě osobně již před lety přesvědčilo o své kvalitě na Passatu B5 a následně jsem je začal nabízet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feller02 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Zdravím, máte někdo zkušenosti kolik ty ramena od Meyle vydrží? Nějaký realný km. Každej tu píše že si je koupil, ale nemůžu nikde dočíst nějakej nájezd. 10,20 - 50tis km? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 reálné km ti napíše každý jinak, záleží na stavu celého podvozku i velikosti kol Kdysi jsme Meyle montovali v servisu a byl to jeden velký průser, před pár lety to trochu vylepšily a hlavně udělali dobrý marketing, který většina lidí sežere i s navijákem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 A hlavně záleží kdo je mění a jak je namontuje. Vastní zkušenost, první sada 20 tis. druhá / stejná po správné montáži 80. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Možná nikdo nepíše, protože to drží. Jak už podotknul Krenstik, zásadní je správná montáž. Pak hodně záleží na velikosti kol a naposled taky kdo jak jezdí Mě to drží, zatím naježděno prd, ale jezdím jako prase a drží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 My cca 10 let dáváme SWAGy a dávají cca 5 let, někdo víc někdo méně, samo někdy se najde i po roce problém tak jako u všech značek. Poslední 3 roky prodáváme španělské RTS a zatím bez jediné reklamace a ještě je o trochu levnější. Hlavně to není výroba v číně jako mnoho výrobců vč.Meyle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Meyle je Německo a ty co prodává třeba Pasat, tak opravdu z Německa jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Samozřejmě že je MEYLE z Německa. Mají tam přímo i vývoj a výrobu. A pro správnou montáž je dobré i zmínit něco o opravdu správném seřízení geometrie - viz. příloha ze SM : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krenstik Vloženo 18. Duben 2015 Sdílet Vloženo 18. Duben 2015 Není to jen o S křivce, je to i o montáži, horní ramena se dávají na spravnou "míru" abys nepřepínal siletnbloky. S křivka se pak ladí výškově na čepech. Jinak souhlasím, dokonce i autorizaky mají připravky na měření S křivky zaházené, zaprášené a ani je nepoužívají. O ostatních servisech škoda mluvit, tam ani mechanici v 95 % případů netuší co to S křivka je. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meggy Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 To, že má někdo sídlo v Německu neznamená, že to tam i bouchají. Stejně jako německý SWAG/FEBI mají fabriky tam kde se dělá za rejži Jestli si někdo myslí, že jeho ramena vyrobil němec tak se musel asi zbláznit Meyle není určitě špatná značka, ale rozhodně není vynikající. Nikam do prvovýroby se nikdy nedostala a pochybuji, že dostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 (editace) V budoucnu mě čeká výměna ramen, tak mě teda zajímá, které jsou teda dobré, nejlepší?? Uvažoval jsem o Moog, Lemforder, nebo Meyle HD, jsou skoro za stejné peníze, ale které jsou lepší?? Editováno: 19. Duben 2015, autor: Rabbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Tak a teď bude bouřlivá diskuze, co je lepší, protože pro každého je nejlepší to, co si dal na auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carom Vloženo 19. Duben 2015 Sdílet Vloženo 19. Duben 2015 Dá se na již provedené výměně zjistit, zkontrolovat, popř. ještě napravit ne třeba ideální montáž? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.