Publikováno Duben 19, 200817 r Omlouvám se, že tomu něco chybí, ale dostal jsem to mailem <mcapek@csas.cz> Vim, že to sem uplně nepatří, ale za každou pomoc, popřípadě zveřejnění budu velice vděčný! Fotku kdyžtak dodám. Dnes tj. 18.04.2008 v raních hodinách mi byla v Praze v okolí krče odcizena fábie. Viz foto. Je to 1,9 Tdi plná výbava, poznávaci znaky: na předním skle byl pruh RS, kola Audi A8, zadní DTM výfuk, přední světla tmavá, zadní nárazník byl v jiné modré barvě s nálepkou z rally. Byl ze závoďáka seriový. Upraveno Duben 20, 200817 r od rolbar
Duben 22, 200817 r Omlouvám se, že tomu něco chybí, ale dostal jsem to mailem<mcapek@csas.cz> Vim, že to sem uplně nepatří, ale za každou pomoc, popřípadě zveřejnění budu velice vděčný! Fotku kdyžtak dodám. Dnes tj. 18.04.2008 v raních hodinách mi byla v Praze v okolí krče odcizena fábie. Viz foto. Je to 1,9 Tdi plná výbava, poznávaci znaky: na předním skle byl pruh RS, kola Audi A8, zadní DTM výfuk, přední světla tmavá, zadní nárazník byl v jiné modré barvě s nálepkou z rally. Byl ze závoďáka seriový. Dodej foto
Červenec 25, 200817 r Dodej foto jj, davejte sem jakekoliv foto .. bydlim pobliz Krce, abych mel oci na stopkach ;-) Upraveno Červenec 25, 200817 r od nightm4re
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.