Johanson Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 Hoj all Poradí mě někdo z Vás čím by mohlo být to že ři startu za studena auto chcípe,nedrží volnoběh a nejde za plynem? (za tepla -žádnej problém). Mněněno :Pal.fyltr,svíčky ,káble, cívka,a čistěna škrt.klapka. Ta každou radu předem děkuji. Johanson Mám O1 1,6i 74kw 98 Akl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 1: VAG !!! 2: zákl. nastavenie Ak nic tak skus kuknut čidlo prietoku vzduchu a čidlo teploty chladiacej kvapaliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 20. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 1: VAG !!!2: zákl. nastavenie Ak nic tak skus kuknut čidlo prietoku vzduchu a čidlo teploty chladiacej kvapaliny Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 20. Duben 2008 Sdílet Vloženo 20. Duben 2008 A co třeba teplotní čidlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 A co třeba teplotní čidlo? Mě to dělá taky sem z toho na prášky.Vyřešily jste to nějak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Zkus "hledat" jinak "search", někomu to a jinému zas jiného, u mě byla lambda první vyhřívání a nakonec i druhá šla ven a teď je to ok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Jo ale ty nemáš motor AKL.Ale ten novější 75KW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 treba pokukat vsetky cidla ktore sa tykaju teploty ci nemeraju blbosti, potom zmerat lambdy a tesnost sania. Musi to byt tam, este raz poriadne vycisti klapku sprayom na karburatory a sprav zakl nastavenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 (editace) Jo ale ty nemáš motor AKL.Ale ten novější 75KW. Ojoj, nevšiml jsem si, jen jsem si cukání užil své, tak jsem reagoval ... je pravda, že už mám lambdy dvě, takže kdyby to bylo lambdou tak bude měnit jen jednu ... Ale jedno jsem vlastně napsal dobře: lambda v riti uplně nebo jen vyhřívání (takže taky v riti) Editováno: 6. Květen 2008, autor: peteres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 [Ahoj a už jste to vyřešily? Jsem na tom stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 souhlasím s diagnostikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 U me taky byla lambda v haji, po vymene OK, doporucuji hodit na Vag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 U me taky byla lambda v haji, po vymene OK, doporucuji hodit na Vag. čidlo teploty to není.Měřil sem to vag com.Jestli to nebude váha vzduchu,nějak se mi nezdá.Lambda se zdá v pohodě,ale s tím vyhříváním nevím,jak to změřit.Vyřešily jste to už někdo?Vydím,že nás je víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 28. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Hoj Už jsem vymněnil:čidlo teploty chl.kapal,lambdu,svíčky,káble,cívku,a nastavil klapku a NIC MOC.Trochu se to zlepšilo,ale taky venkovní teplota nám povyskočila.Autem vyjíždím kolem 9 hod.to už je tepleji jak před 2měs.Po nastartování to trochu zahapruje ,občas zdechne a pak jede na volnoběh nepravidelně.Jak se motor trochu zahřeje,tak vše OK.Nemůže být ještě něco s ventily? Dík Johanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) HojUž jsem vymněnil:čidlo teploty chl.kapal,lambdu,svíčky,káble,cívku,a nastavil klapku a NIC MOC.Trochu se to zlepšilo,ale taky venkovní teplota nám povyskočila.Autem vyjíždím kolem 9 hod.to už je tepleji jak před 2měs.Po nastartování to trochu zahapruje ,občas zdechne a pak jede na volnoběh nepravidelně.Jak se motor trochu zahřeje,tak vše OK.Nemůže být ještě něco s ventily? Dík Johanson Ještě sem našel v příručce tohle.Viz. obrázek. Editováno: 28. Květen 2008, autor: driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Jinak ten snímač teploty nasávaného vzduch.PS není to váha vzduchu jen pro upřesnění.Nemohu ho najít podle viz. obrázku.Tak kdyžtak pisněte kde jste ho našli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octabin Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 [tak ted mi to začalo i kouřit a smrdět. co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Našel jste už někdo to čidlo kde se nachází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Našel jste už někdo to čidlo kde se nachází? UP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
driver Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Našel jste už někdo to čidlo kde se nachází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Podle obr. to je na skrtici klapce.... http://www.skoda-dily.cz/image.php?file=da.../06a133064j.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 11. Červen 2008 Sdílet Vloženo 11. Červen 2008 Mal som toto isté- zdochýnanie motora a žiadny ťah, ťažké štarty- bol to snímač otáčiek motora/Hallov snímač/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifen Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Měl jsem stejný problém. Hledal jsem to dlouho a měnil kde co. Nakonec to byly těsnící silikonové kroužky pod sacím potrubím. Od té doby cca 10 000 Km vše v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 21. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Takže mě čeká s takovou kontrola:snímače otáček motora,teplotní čidlo(na škrtící klapce),a podívat se na ty silikonové kroužky v sacím potrubí. ( Dík all za nějakou tu radu co by to mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanson Vloženo 21. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 Hoj Driver Už se Ti to podařilo vyřešit? Dík Johanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.