peci Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Zdravím, může mi někdo poradit? Koupil jsem ojetou OII combi a při zavření 5 dveří dojde k mírnému klepnutí do roletky, ta se odjistí a během jízdy se sama sroluje. Je nějaký způsob, jak tomu zabránit? Zkoušel jsem tu zadní část rolety ohnout, ale je z nějakého tvrdého plastu a ani se nehne. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 asi by bylo dobrý to porovnat s jinou funkční roletou a tím zjistit, kde je problém, máš takovou možnost? eventuelně jestli tam máš něco jinak, tak sem hodit foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Zdravím, může mi někdo poradit? Koupil jsem ojetou OII combi a při zavření 5 dveří dojde k mírnému klepnutí do roletky, ta se odjistí a během jízdy se sama sroluje. Je nějaký způsob, jak tomu zabránit? Zkoušel jsem tu zadní část rolety ohnout, ale je z nějakého tvrdého plastu a ani se nehne. Díky. no,tak pokud je originální(s čímž počítám),tak jediným logickým vysvětlením je,že do ní zezadu něco tlačí,tudíž je povystrčená a bouchají do ní dveře - nebo 2. možnost,že plast dveří máš nějak výrazněji prohlý(ale toho by sis asi všiml..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 Zdravím, může mi někdo poradit? Koupil jsem ojetou OII combi a při zavření 5 dveří dojde k mírnému klepnutí do roletky, ta se odjistí a během jízdy se sama sroluje. Je nějaký způsob, jak tomu zabránit? Zkoušel jsem tu zadní část rolety ohnout, ale je z nějakého tvrdého plastu a ani se nehne. Díky. no,tak pokud je originální(s čímž počítám),tak jediným logickým vysvětlením jemže do ní zezadu něco tlačí,tudíž je povystrčená a bouchají do ní dveře - nebo 2. možnost,že plast dveří máš nějak výrazněji prohlý(ale toho by sis asi všiml..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 23. Duben 2008 Sdílet Vloženo 23. Duben 2008 pardon-zase blbl systém a hodilo to sem 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 24. Duben 2008 Sdílet Vloženo 24. Duben 2008 JJ, jak píše Denny muselo dojít ke změně vzájemné polohy dveří a roletky respektivě jejího uložení v zadní poloze-nehnuly se ti některé plasty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lazaruslong Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Ahoj,mam takovy dotaz,taky mam jetou o2 kombika a mam problem s tou roletou, ja mam bohuzel ulomeny takovy ten zobacek z umele hmoty diky kteremu se roleta zachytne a drzi. muzete mi nekdo prosim rict nebo ukazat odkaz nekde kde to sehnat?je mi jasne ze kdybych sel do skodovky,tak by mi vymenili celou roletu...diky za info. LL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.