Jeff Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 ako je to potom s prijmom signalu? Radio temer neposloucham, antenu tam mam z estetickych duvodu. Stanice radia hraji normalne nepozoroval jsem nejaky etra rozdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Po uspesnem vyndani sklopne anteny jsem vybiral a vybral jsem tuto na fotce. Mam ji jeste i v cerne barve, ale myslim, ze stribrna se hodi vic. tu sem měl na fábce a teď i na oktě podle mě zatim nej dyzajn co se(běžně) prodává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 Vsak jsem si na tebe hned vzpomnel, kdyz jsem ji montoval Jen ten Redbul mne tam jeste chybi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda Scania Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Ahoj ptal sem se tady, jak je to s tou žraločí anténou. To mi tady fakt nikdo nemůže poradit jakou si mám pořídit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 Včera jsem ji nasadil,více info zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry580568 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škoda Scania Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 Ahoj, díky za tip. Diskusi sem si přečet a myslím si, že to vypadá docela dobře, kor na tvym autíčku, moc pěkný . Mám akorát problém s tím, že jsem jí nenašel na netu. Moh bys mi prosimtě napsat nejakej link na určitou stránku ? Díky. Hezký zbytek víkendu všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Taky sem to dneska zkoušel a povedlo se mi to na první pokus chytil sem to jednou rukou a palcem sem tlačil směrem od antény a asi v půlce to povolilo . Sem zvědavej kdy mi ukradnou toho samuraje co tam dám místo toho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 15. leden 2008 Sdílet Vloženo 15. leden 2008 (editace) ANténa u F je na pikaču no, ale koukám, že ste tu navíc řešily i problémy úplně jiný, já bych zas měl problém se zajížděním do garáže.. nízká garáž a drhne to jak sviňa.. na druhou stranu ale radši to nechám drhnout než abych ztratil příjem radia.. co ta anténa stojí? kde se dá splašit? aby teda šla na F Editováno: 15. leden 2008, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 2. Únor 2008 Sdílet Vloženo 2. Únor 2008 no, tak to jste mi moc neporadili Co jsem ale koupil auto a začal zajíáždět do garáže, zjistil jsem, že se to dá přežít, holt bude za chvíli sedřená, ale to se nedá nic dělat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 No, tak nepomohlo ani odsekání nájezdového betonu, kterej byl mrazem zvedlej, ani zasekání pojistky do zárubně vrat, pořád drhne, sice už ne tolik jako předtim, ale furt je to tam.. naši si anténu povolují, trochu odšroubujou a ohnou, pak je to v cajku, ale bál bych se, že tam zateče voda nebo tak něco.. myslíte že ta voda tomu nějak hrozí?? nebo je to schválně ta anténa takhle šroubovatelná a stavitelná? to asi těžko, co?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanley78 Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tak jsem včera origo anténu na své Octávce I taku urval! Vadilo mi, že při návštěvě myčky mi anténa silně mlátila do zadního skla, jak jí kartáče nadzvedávaly a po vyjetí z myčky jsem měl anténu vždycky ohnutou a zaseklou v mezeře mezi zadními dveřmi a střechou Tak jsem jí včera podle návodu zkusil vytrhnout a ejhle, nemusel jsem ani vyvíjet mnoho síly. Povolila poměrně s malým odporem na první zátah. Jestli tohle měla být ochrana proti zlodějům, tak potěš! Tu pojistnou bambulku jsem ihned ubrousil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 Ahoj, tak jsem si vyměnil anténu za origo s koncovkami na anténu a na HF sadu a mám na ní strašně malej příjem. Když dám na rádiu SCAN tak mi to nenajde žadnou stanici, ale ručně to je bez problémů. Tam kde táta jezdí a Fabií mám všude signál a když tam jedu já, tak se mi často ztrácí. Co by to mohlo dělat?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Asi nemáš napájaný zosilňovač? elektronika v tej anténe je pravdepodobne iná. Nemohlo sa stať že si ich prehodil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 11. Září 2008 Sdílet Vloženo 11. Září 2008 Tu anténu jsem si objednával tu od člena Praha, prý je to origo Fabia. Jak mám napájet zesilovač, když z antény vedou pouze konektory na HF a anténa? A co jsme měl jako přehodit? Díky Profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 18. Září 2008 Sdílet Vloženo 18. Září 2008 No, tak nepomohlo ani odsekání nájezdového betonu, kterej byl mrazem zvedlej, ani zasekání pojistky do zárubně vrat, pořád drhne, sice už ne tolik jako předtim, ale furt je to tam.. naši si anténu povolují, trochu odšroubujou a ohnou, pak je to v cajku, ale bál bych se, že tam zateče voda nebo tak něco..myslíte že ta voda tomu nějak hrozí?? nebo je to schválně ta anténa takhle šroubovatelná a stavitelná? to asi těžko, co?? ta anténa je šroubovací schválně právě proto aby se dala sklápět takže když ji před vjetím do garáže sklopíš tak se nic nestane nebo proč myslíš že je šroubovací?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak jsem pořídil napájení zesilovače hned za rádio mezi ním a anténou a ještě mi připadá, že to není ono. Signál není pořád čistý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derdi Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 tak ja som tiez dnes vyskusal "vyhody" sklopnej anteny.. sklopil som ju a uz som sa len pozeral ako mi kefa odlomila koniec anteny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Květen 2009 Sdílet Vloženo 16. Květen 2009 Tys ji sklopil a dotáhnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBOBU Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Víte někdo jak oddělat anténní prut z antény od rádia, která jde pouze sklopit. V myčce to docela vadí. Díky Prvy raz ju treba silou vytrhnut - ja som jemne vypacil skrutkovacom, potom som zbrusil vystupok - ak chce niekto kradnut tak ukradne aj s ocranou a este narobi skodu aj na aute. Verim ze niekomu to pomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
creck Vloženo 30. Červen 2009 Sdílet Vloženo 30. Červen 2009 Lidi kdyz uz je rec o antenach, dneska mi to zaclo nejak sumet na vsech kanalech, kdyz to oddelam z radia a dotknu se sroubovakem vystupu, tak to hraje super, kdyz jsem zkousel vzadu prut , jde nejak moc lehce ohybat, ze by ho mycka zlomila ? (pri myti auta ho nesklapim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capjackal Vloženo 29. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2009 Dá se sehnat nový prut do sklopné antény? Případně nějaký jiný, který by tam pasoval a měl dobrý příjem? Prosím konkrétní typy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakchceš Vloženo 13. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2010 Zakupil a namontoval niekto tuto? http://www.skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=221 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Faby Vloženo 18. Září 2011 Sdílet Vloženo 18. Září 2011 Díky za rady páč jsem si myslel,že vytáhnout nejde a za minutu byla venku.Odbrousil jsem hlavičku a teď jenom vybrat tu novou. Jinak neni třeba nijak za ní rvát stačí ji vytočit a zapáčit velkym šroubovákem,vyskočí s tý pojistky jak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Afrt Vloženo 14. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2011 jak vypadá konec prutu po demontáži je závit ven nebo dovnitř? Jak se potom trefuješ zpátky? Je tam zavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.