vorlajz Vloženo 27. Duben 2008 Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 ahoj, chtěl jsem se zeptat zkušených Fabiatyků, jaký jsou žárovky v zadních lampičkách ve Fabii I. Combi... a jak se ty krytky sundavají? díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2008 to tu nikdo nemá F I. Combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 to tu nikdo nemá F I. Combi? Mame F 1 COMBI. Ale nevieme ake lampicky mas na mysli???? osvetlenie SPZ??? Zadne svetla??? osvetlenie v kufri?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 vnitřní osvětlení nad zadními dveřmi... jsou to takovy kolíbkový lampičky... nevím jak se vyndavaj a nevím, jaký jsou v tom žárovky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 twe tady tuníte ty vaše Fabule jak o život a nikdo z vás neví to, na co se ptám? tomu se mi neche věřit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 28. Duben 2008 Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak to je mám asi jenom já... Žárovky jsou tam 5W5 (ty malé pez patice) a myslím, že stačí odpáčit ten čirý kryt. Ale beztak máš návod k autu a tam to jistě najdeš. A pokud ho nemáš, tak ho lehce stáhneš z ofiko stránek škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2008 Tak to je mám asi jenom já...Žárovky jsou tam 5W5 (ty malé pez patice) a myslím, že stačí odpáčit ten čirý kryt. Ale beztak máš návod k autu a tam to jistě najdeš. A pokud ho nemáš, tak ho lehce stáhneš z ofiko stránek škodovky. děkuju vidíš, já koukal do návodu a tam píšou u vnitřního osvětlení sufitky a právě ty 5W5... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Si mě trochu znejistěl... Tak ty světýlka se jmenují "Vnitřní osvětlení zadní části vozidla" a na výměnu žárovky radí návod asi tolik:"Výměnu žárovky doporučujeme nechat provést v servisu Škoda." A i DP (teda aspoň tu co mám já) o tomto osvětlení radši mlčí. Ta sufitka a ty mrňousové jsou u toho světla vepředu. Ty zadní jsem ještě nerozdělával. A bude se muset určitě vypáčit z tapacíru to světlo celé. Podobně jako v zavazadlovém prostoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 inya: ano je to tak je tam ta 5W ziarovka a demontak staci podpacit kryt to iste ako na stropnom v predu. vorlajz: p.s.: mam ich tiez, nie kazdy ti moze poradit a ma s tym skusenost, treba byt trpezlivy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Vorlajz: si cece nejakej netrpelivej... Popravde receno, ne kazdymu tam rupne zarovka a sundava to... Me tam svitej, tak nemam duvod tam lezt, ale kdybych tu nevidel odpoved, tak bych se tam sel juknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Powermax1 Vloženo 25. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2013 Tiež mám Fabiu I Combi Elegance. Do tých lampičiek nad zadnými dverami idú sufitové žiarovky C10W alebo ich LED ekvivalent. Sklenené žiarovky W5W idú do PREDNÝCH lampičiek na čítanie. Ja som tiež hľadal na webe alebo v návode postup výmeny ale tiež som nič nenašiel... Inak výbroný nástroj na správnu identifikáciu žiaroviek je na stránke: http://am_application.osram.info/publish/index_en.html Doporučujem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.