Majk Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Nemáte někdo el.schéma zapojení řidičovi elektrické sedačky?Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 V dílenské příručce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 5. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 To vím,ale tu nemám a potřebuji jen tohle jedno schéma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 10. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 nikdo nemáte DP a v ní tohle jedno schéma ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Nemáte někdo el.schéma zapojení řidičovi elektrické sedačky?Dík Nejsem si jist jestli máš na mysli OII nebo Fábku ale na Okinku něco mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 v životě mi tyto věci nebudou řikat pane! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 10. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Dík,ale potřebuju schéma zapojení elektricky nastavitelné sedačky,podařilo se mi jí sehnat a chci si ji dát do auta.Jen nevím jak ji zapojit aby fungovala.Zkoušel jsem připojit jen + a - z baterky a fungovala.Ted potřebuju vědět co se musí ještě zapojit a jak má celá vůbec fungovat.Jak na to přijdu budu mít asi prvního Roomstra v Čechách s el.sedačkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Dík,ale potřebuju schéma zapojení elektricky nastavitelné sedačky,podařilo se mi jí sehnat a chci si ji dát do auta.Jen nevím jak ji zapojit aby fungovala.Zkoušel jsem připojit jen + a - z baterky a fungovala.Ted potřebuju vědět co se musí ještě zapojit a jak má celá vůbec fungovat.Jak na to přijdu budu mít asi prvního Roomstra v Čechách s el.sedačkou Tak to ti momentálně nepomůžu,mám jen to co mám ve své Okině. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Dík,ale potřebuju schéma zapojení elektricky nastavitelné sedačky,podařilo se mi jí sehnat a chci si ji dát do auta.Jen nevím jak ji zapojit aby fungovala.Zkoušel jsem připojit jen + a - z baterky a fungovala.Ted potřebuju vědět co se musí ještě zapojit a jak má celá vůbec fungovat.Jak na to přijdu budu mít asi prvního Roomstra v Čechách s el.sedačkou Cau tak co povedlo se ti udelat tu elektrickou sedacku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gummy Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ahoj Mam dotaz,mam OII bez el.vyhrevu.Muzu mit kozene sedacky s výhřevem (o ten mi nejde,ten ozelim).Sedacky jsou elektricky nastavitelne....Jde mi o to jak je to se zapojenim sedacek co se tyka posuvu??? Jde mi ciste jen o polohovani,o pamet ani tak ne. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.