Přejít na obsah

Diagnostika Fabia II a Roomster (kabely a sw)

Doporučené příspěvky

Vloženo

Priznám sa, že v tom vôbec nemám jasno - zaujímalo by ma, akým káblom je možné diagnostikovať Roomster

Osobne mám k dispozícii 2 typy káblov (klasický starý s optočlenmi na COM, novší model s FTDI chipom na USB) v kombinácii s VAG-COMom 304/311, mám overenú funkčnosť na F1, O1, Superbe a overenú nefunkčnosť na O2. Je mi jasné, že na O2 treba plnohodnotný Hex-Can kábel, ale ako je to s Roomsterom?

Takže odborníci, sem sa s fundovanými odpoveďami :help:

Vloženo

jen pro zajímavost co vše se dá s tímto kabelem vyčíst či nastavit?díky

Vloženo

Profor> ja viem odpisoval som ti . zaciarkol som aj ze sledovat spravu a ulozit v odoslane .. a evidentne si to nedosatal ..ani to neulozilo .. nejak to blbne . uz som t raz tak pisal ... a divil sa ze neodpisujes >/

tak napisem este raz ..

mvh> urcite pojdem ale az koncom mesiaca -_-

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)
O com si tu vy sepkate!!?? Povedzte aj mne! ;)

o kabliku cez ktory pripojiis svojho rumika k pocitacu .. lol

hah a ze kto zbiera pocty prispevkov :band

Editováno: , autor: LUKY-007
Vloženo
Keby ste si nesepkali a radsej rozpravali nahlas, tak nemusim sa pytat a zbierat prispevky. :p Tak radsej porad aky kabel staci a kde sa da kupit najvyhodnejsie!

pred chvilou som objednal

poriadne si precitaj tento thread a vsecko sa dozvies ...

Vloženo

Tak este mi objasni teda co si to kupil...OBD II kabel od kullyho? Co je to ten VAG-PROG? O co je lepsi od VAG COM? nejake zhrnutie? KEdy ti luky pride ten kabel? Daj potom pls vediet aka je spokojnost. :)

Vloženo
Tak este mi objasni teda co si to kupil...OBD II kabel od kullyho? Co je to ten VAG-PROG? O co je lepsi od VAG COM? nejake zhrnutie? KEdy ti luky pride ten kabel? Daj potom pls vediet aka je spokojnost. :)

o VAG programe je tu ... http://obd.ec.cz/Software/VAGCOM/

objednal som kabel od kullyho ..

neviem kedy pride kabel..

ak chces vyskusat treba sa dohodnut a stretnut aj s proforom a mozes si to kuknut nazivo pripadne aj na vlastnom roomiku co to robi ...

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Ak mate nikto zaujem, tak ten kabel viem zohnat za 1000sk (co ponuka kully) pri osobnom odbere. Pripadne + postovne. kol5

Konkurencia snad nezaskodi... :) A snad aj tomu nekrestansky drahemu postovnemu do SR od Kullyho. ;)

Editováno: , autor: RomanKo
Vloženo
Ak mate nikto zaujem, tak ten kabel viem zohnat za 1000sk (co ponuka kully) pri osobnom odbere. Pripadne + postovne. kol5

Konkurencia snad nezaskodi... :) A snad aj tomu nekrestansky drahemu postovnemu do SR od Kullyho. ;)

AAAA niekto ma kaaablik...

no co uz si ho pouzil ?

daj si inzerat do BAZARu / Prodam / ostatni .. .ked chces robit konkurenciu

:aggressive:

Vloženo

Jo jo uz som ho pouzil. Je to parada...len este trosku prestudovat navod toho VAG COMu aby som vedel co vsetko s tym mozem. :)

A konkurenciu len tak som myslel medzi roomsterakmi...nechcem si s tym otvorit business...len ked reku bude niekto hlavne zo SR chciet, ze moze usetrit par koruniek...nech vidia ze aj my na slovensku vieme dat dobre ceny. :)

Vloženo

jo je to dobra cena ak je ten kabel kvalinte spraveny .... najhorise na dodavke z ciech su tie poondiate postovne poplatky ...

aku verziu VAGu si pouzil ? mne zatial najlepsie slapal na doporucenie profora (za co mu diiiik) .. VAG 304.0 CZ

Vloženo

Ja som zatial nemal moc casu skusat ten kabel, no fungovalo mi to s verziou 409.1 stiahnuty priamo od vyrobcu ross-tech. Skusal som zatial len autodiagnostiku...na viac som nemal cas.

Skusal som to aj s FabiouI co ma kamarat. :-) Ked poskusam podrobnejsie, budem informovat. Preco ti odporucil tu starsiu verziu? Co ti tam blblo? Alebo co ti malo blbnut

Vloženo

zo409 bol nejaky problem s komunikaciou .. nevedel nic odcitat ... ktovie---

s touto starsou to slo bez problemu hned na prvy krat...

najviac ma potesilo ze som sa nedocital ziadnej zavady hlasenej VAGom .-.- aj ked niektore funkcie softu nefunguju , no ale chce to dlhsie sa s tympohrat ... chystam sa aj kolegovu Fabcu oskenit

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...