Publikováno Květen 4, 200817 r Zdravím všechny, nemáte náhodou někdo schéma zapojení spínače světel předface vs. face, vč naklápění světel a regulace osvětlení přístrojů? Díky za pomoc
Březen 29, 201015 r Čau, věděl by někdo které piny v konektoru na osvětleni ( pod volantem na levo) propojit aby svítily přední i zadní mlhovky? Abych jste mě pochopili, na me fabii rv.7/2005 mam přední i zadní mlhovky a přepínač jsem si koupil pouze se zadníma mlhovkama. Takze potřebuji propojit zadní mlhovky s předními tak abych po zapnutí zadních mlhovek svítili i předni. (Předpokládám že to na technické nebude vadit). Děkuju za informace
Březen 29, 201015 r Na Octavii bych spojil na spinaci svetel 8. a 9. pin, jestli to je i na fabii stejne se radeji zeptej v sekci pro fabie.
Leden 26, 201312 r Ahojte, stiahol som si tie schemy z ESI Tronicu, avsak nejak som z toho nevysiel. Chcel by som pripojit k podsvetleniu palubovky dva led pasiky s celkovym prudovym zatazenim cca 0,4 A (2,5W per pasik) tak, aby sa zasvietilo az po rozsvieteni podsvietenia. Ku ktoremu vodicu v konektore pre spinac svetiel to mozem nacvaknut? Potrebujem +12V. Dik moc za pomoc
Leden 28, 201312 r na vypinaci svetel kabely pro obrysova (parkovaci) svetla jsou sedo-hneda T17a/13 (13. pin - 58L) a sedo-fialova (14pin - 58R) 17. pin 58B je osvetleni vypinaci za regulatorem intenzity Upraveno Leden 28, 201312 r od zdesim
Listopad 14, 201311 r Zdravim vedel by mi niekto poradit cisla pinov pre predne stretvacie sv., zadné sv. a podsvietenie palubovky na prepinači svetiel. respektive na ktory pin je privedené napatie po prepnuti prepinaca do polohy svetiel. auto O1 2004 dik
Listopad 14, 201311 r Je to ve druhém příspěvku tohoto vlákna. Kvalita není nejlepší, ale vyčíst se to z toho dá.
Leden 24, 201510 r Ahojte. Poradte z ktorych pinov by som mohol napojit diody co chcem pouzit na podsvietenie kluciek?
Leden 30, 201510 r pozri prispevok od "zdesim", je to to iste vedenie, na ktore som sa pripajal aj ja -- 17 pin v konektore ktory ide do prepinaca svetiel Upraveno Leden 30, 201510 r od patrikcevela
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.