Přejít na obsah

Jak obstarat dalsi klic?


Anthony

Doporučené příspěvky

Tak jsem se dostal na auto. Zjistil jsem, ze na jednotce 17, bloku hodnot 022 to pro puvodni klic ukazuje 1111 a pro novy 0011, coz by znamenalo, ze by oba mely jit prizpusobit na immo. Dale jsem zjistil, ze kdyz pri prizpusobovani dam cist kanal 21 a pak jen pomoci +/- zvysim pocet klicku z 1 na 2, tak se nevysviti moznost TEST, ale pokud to primo prepisu klavesama z 1 na 2, tak moznost TEST funguje (staci do pole EDIT kliknout). Presto se mi nedari novy klic prizpusobit... Zacinam verit, ze to je rukama, ale nevim kterou :-)

Takze po vymene transponderu (bohuzel i znacku) vse funguje, jak ma. Asi vadny transponder.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Chtěl bych si nechat vyrobit třetí klíč včetně immo na Octu TDI 98, model99.

Stačí jen zajít do zámečnictví a vše bude fungovat (proužek s kódem mám), nebo

je potřeba tretí klíč "naučit znát" i jednotku v autě?

(Chci další rezervní po čestvé zkušenosti, když jsem v Zoo Bratislava ztratil klíč a na hranici infarktu pobíhal

málem po čtyřech dvě hodiny po Zoo, aby ho pak synek našel v odemčeném! autě pod sedačkou..utrhl se mi ze svazku při zamykání zpátečky.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl bych si nechat vyrobit třetí klíč včetně immo na Octu TDI 98, model99.

Stačí jen zajít do zámečnictví a vše bude fungovat (proužek s kódem mám), nebo

je potřeba tretí klíč "naučit znát" i jednotku v autě?

Haló, prosím, bude fungovat i třetí klíč? (nechci vyhodit 1200kč jen za pokus).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Mam dotaz jen pro jistotu. Kamos ma octavii z unora 01 ve ktere ma komfortku 799AH a prestavaji mu fungovat dalky na originalnich klicich, tak si sehnal vystrelovak jenze ten je urcen pro fabie(434MHz) takze nejde nakodovat. Nasel sem na skoda-dily ze prodavaji jen dalku do vystrelovaku 1J0 959 753 CT(2tl) a 1J0 959 753 AH(3tl - ale pisou tam ze je to 433MHz jak pro octavii tak i pro fabii I II, superb...je to chyba nebo to tak je opravdu) a podle stranky http://www.passatplus.de/umbauteile/schluessel/index.htm by to melo byt funkcni i na octavii s 2,5gen komf.

Pak se zeptam jestli teda ta dalka 753AH je pro Oct 2.5gen a bude fungovat i prostredni tlacitko tak ze jen odemkne kufr?

Vezme ta octavie i cip imobiliseru urcenej pro fabky(3gen)?

A jeste posledni dotaz, pri pokusu o nakodovani dalsi dalky postupuju podle vis a kdyz zadam ze chci 2 nebo 3 klice tak dam ulozit(tl test je sedivy) to skoci zase na 1klicek a funguje jen ten jeden. A kdyz to zkusim zpusobem pres klic v zapalovani a klickem v zamku dveri tak to tu druhou dalku vezme bez problemu ale v komfortce je porad jen jeden klic a pritom fungujou oba. Delam neco spatne nebo ta komfortka stavkuje.

Predelavat to na 3g nechce a kupovat nove klice za 3tis taky ne:-)

Dik za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Ahoj

chtěl bych se zeptat. Mám O1 (tour) 11/2005 jakou tam mám komfortku. Podle toho co jsem se tu dočetl tak určitě 3g. A chtěl jsem se zeptat mám jen jeden sklápěcí klíč s DO. Když si budu chtít přidělat druhej tak si musím pořídit s frekvencí těch 434? A jde když si nechám přidělat rezervní klíč bez DO. Po případné ztrátě klíče s DO dodělat kompletní klíč s DO když budu mít vlasně jen ten rezervní mechanicekej. A ani nemám žádné kódy imobilizéru dálky a já nevím čeho ještě prostě nemám nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 roky později...

Zdravím vespolek,po koupi octávky r.v. 2002 jsem dostal pouze jeden klíč(není vystřelovák)

nyní řeším situaci dodělání náhradního klíče - za originál resp. vystřelovák+elektronika do něj na 433Mhz,+ transponder+vybroušení planžety cca 1800Kč.

Na stránkách Rakso.cz uvauji o koupi alarmu s dvěma vystřelováky + transponder = 1300Kč a k tomu navíc bonus dotahování oken,lokace atd..

nyní k věci - zanedlouho mi přijde z Ebay OBDII kabel a chci se zeptat,zda li s ním dokážu nakodovat nový čistý transponder,pokud ano,jakým způsobem postupovat,jaký SW, nebo jestli existuje jiný způsob?

Popřípadě někdo kdo by se toho zhostil Praha a okolí?

Díky za každou odpověď

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Dobrej chtel bych se zeptat nejdou me dalkace na obou klicech k oktavce 1.9 Tdi 4x4 74kw a chtel jsem si udelat nove vystrelovaci a kdyz jsem nastivyl zamecnictví tak me to nemohly nakodovat s autem jako sparovat co bude za problem ??? a nejde treba ze bude ridici jednotka nejak zablokovana ze to nemuze nacist nove klice ??? prosim o radu dekuji Kubanec  :kol-49:

Editováno: , autor: KubaSnouw
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Ahoj,

mám Octavii I 1.9SDI, r.v. 2002, k němu dva klíčky. Dával se tam neorigo centrál s vystřelovacím klíčkem. Dříve tam nebylo nic. Do jednoho klíčku jsem přehodil immobilizér z původního a funguje vše OK, ale abych měl zálohu, potřebuju ještě jeden klíček...

 

tzn. kde a jaký imobilizér mám sehnat (nebo transpordér... ?) a dále, když ho vložím do klíčku, jak ho nakóduji, aby s ním šlo startovat?

 

 

Děkuju mnohokrát!

 

Diagnostikou případně disponuji. VCDS

 

// 

Nebo je někdo z východních čech, kdo by to prosím nakódoval? S autem přijedu.

Editováno: , autor: Dr.Easy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahojky. Mam OI 4x4 TDi 74Kw. Mam k ni pouze jeden sklopny klicek (dve tlacitka, 434mhz 1J0 959 753 AG), mam tam maxidot a ukazuje i otevrene dvere. Alarm mam jablotron a ovladac k nemu zvlast. Ted se chci zeptat:Jaka to bude komfortka? Pak kdyz zamknu auto tim ovladacem na alarm tak se aktivuje alarm a zavrou se i vsechny okna, ale kdyz zamknu klickem tak se auto jen zamkne bez alarmu a okna nic nedelaji. Je to normalni? Pak jeste jedna vec. Mam doma jeste jeden klicek, podle cisla je stejny, akorat z jineho auta. Je v nem i cip imobilizeru. Pujde nakodovat na me auto? nebo musim koupit novou tycinku imobilizeru? Slo by nejak zprovoznit,aby ty okna fungovaly i pri zamknuti klickem a ne jen tim ovladacem alarmu? Kdyz bych kupoval novy klic tak jaky koupit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Čau všem.Koupil jsem před rokem auto , Octavii 1 rv 99, a mám k němu jen jeden klíč kterým odemykám,startuju,pasuje do všech zámků i do zámku v přihrádce (podle toho předpokládám že bude asi origo) a chci dodělat druhý klíč kterým otevřu a nastartuju bez ovládání a tlačítek.

Ke klíčům jsem dostal černý proužek na kterém nejspíš bude 4místný kód .

Zjistím nějak že proužek kterým jsem dostal s kódama patří k mému funkčnímu klíči?(na svazku u klíču je jeden co nepasuje do žádnýho zámku ani nenastartuje)

Poradí někdo jak mám dodělat druhý klíč?

Editováno: , autor: stoupa1980
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...