Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak jsem se dostal na auto. Zjistil jsem, ze na jednotce 17, bloku hodnot 022 to pro puvodni klic ukazuje 1111 a pro novy 0011, coz by znamenalo, ze by oba mely jit prizpusobit na immo. Dale jsem zjistil, ze kdyz pri prizpusobovani dam cist kanal 21 a pak jen pomoci +/- zvysim pocet klicku z 1 na 2, tak se nevysviti moznost TEST, ale pokud to primo prepisu klavesama z 1 na 2, tak moznost TEST funguje (staci do pole EDIT kliknout). Presto se mi nedari novy klic prizpusobit... Zacinam verit, ze to je rukama, ale nevim kterou :-)

Takze po vymene transponderu (bohuzel i znacku) vse funguje, jak ma. Asi vadny transponder.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Chtěl bych si nechat vyrobit třetí klíč včetně immo na Octu TDI 98, model99.

Stačí jen zajít do zámečnictví a vše bude fungovat (proužek s kódem mám), nebo

je potřeba tretí klíč "naučit znát" i jednotku v autě?

(Chci další rezervní po čestvé zkušenosti, když jsem v Zoo Bratislava ztratil klíč a na hranici infarktu pobíhal

málem po čtyřech dvě hodiny po Zoo, aby ho pak synek našel v odemčeném! autě pod sedačkou..utrhl se mi ze svazku při zamykání zpátečky.)

Vloženo
Chtěl bych si nechat vyrobit třetí klíč včetně immo na Octu TDI 98, model99.

Stačí jen zajít do zámečnictví a vše bude fungovat (proužek s kódem mám), nebo

je potřeba tretí klíč "naučit znát" i jednotku v autě?

Haló, prosím, bude fungovat i třetí klíč? (nechci vyhodit 1200kč jen za pokus).

• o 9 měsíců později...
Vloženo

Mam dotaz jen pro jistotu. Kamos ma octavii z unora 01 ve ktere ma komfortku 799AH a prestavaji mu fungovat dalky na originalnich klicich, tak si sehnal vystrelovak jenze ten je urcen pro fabie(434MHz) takze nejde nakodovat. Nasel sem na skoda-dily ze prodavaji jen dalku do vystrelovaku 1J0 959 753 CT(2tl) a 1J0 959 753 AH(3tl - ale pisou tam ze je to 433MHz jak pro octavii tak i pro fabii I II, superb...je to chyba nebo to tak je opravdu) a podle stranky http://www.passatplus.de/umbauteile/schluessel/index.htm by to melo byt funkcni i na octavii s 2,5gen komf.

Pak se zeptam jestli teda ta dalka 753AH je pro Oct 2.5gen a bude fungovat i prostredni tlacitko tak ze jen odemkne kufr?

Vezme ta octavie i cip imobiliseru urcenej pro fabky(3gen)?

A jeste posledni dotaz, pri pokusu o nakodovani dalsi dalky postupuju podle vis a kdyz zadam ze chci 2 nebo 3 klice tak dam ulozit(tl test je sedivy) to skoci zase na 1klicek a funguje jen ten jeden. A kdyz to zkusim zpusobem pres klic v zapalovani a klickem v zamku dveri tak to tu druhou dalku vezme bez problemu ale v komfortce je porad jen jeden klic a pritom fungujou oba. Delam neco spatne nebo ta komfortka stavkuje.

Predelavat to na 3g nechce a kupovat nove klice za 3tis taky ne:-)

Dik za odpovedi

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Můžu poprosit o tip, kde v Brně mi udělají levně klíč na O1? Chci jen nouzový, na otevření, bez immo, aby manželka mohla do kufru. V hypermarketech podražili na 750, což je nechutně moc.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Vášo --- netýká se to přímo new key, ale pokud chci na vystřelováku vyměnit jen ovladání tlačítek, musí se dělat nějaké upravy? (mam 2 tlač) OI combi 5/2002 LaK .... a pokud bych chtěl 3tlač? díky

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj

chtěl bych se zeptat. Mám O1 (tour) 11/2005 jakou tam mám komfortku. Podle toho co jsem se tu dočetl tak určitě 3g. A chtěl jsem se zeptat mám jen jeden sklápěcí klíč s DO. Když si budu chtít přidělat druhej tak si musím pořídit s frekvencí těch 434? A jde když si nechám přidělat rezervní klíč bez DO. Po případné ztrátě klíče s DO dodělat kompletní klíč s DO když budu mít vlasně jen ten rezervní mechanicekej. A ani nemám žádné kódy imobilizéru dálky a já nevím čeho ještě prostě nemám nic.

• o 4 roky později...
Vloženo

Zdravím vespolek,po koupi octávky r.v. 2002 jsem dostal pouze jeden klíč(není vystřelovák)

nyní řeším situaci dodělání náhradního klíče - za originál resp. vystřelovák+elektronika do něj na 433Mhz,+ transponder+vybroušení planžety cca 1800Kč.

Na stránkách Rakso.cz uvauji o koupi alarmu s dvěma vystřelováky + transponder = 1300Kč a k tomu navíc bonus dotahování oken,lokace atd..

nyní k věci - zanedlouho mi přijde z Ebay OBDII kabel a chci se zeptat,zda li s ním dokážu nakodovat nový čistý transponder,pokud ano,jakým způsobem postupovat,jaký SW, nebo jestli existuje jiný způsob?

Popřípadě někdo kdo by se toho zhostil Praha a okolí?

Díky za každou odpověď

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Dobrej chtel bych se zeptat nejdou me dalkace na obou klicech k oktavce 1.9 Tdi 4x4 74kw a chtel jsem si udelat nove vystrelovaci a kdyz jsem nastivyl zamecnictví tak me to nemohly nakodovat s autem jako sparovat co bude za problem ??? a nejde treba ze bude ridici jednotka nejak zablokovana ze to nemuze nacist nove klice ??? prosim o radu dekuji Kubanec  :kol-49:

Editováno: , autor: KubaSnouw
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Ahoj,

mám Octavii I 1.9SDI, r.v. 2002, k němu dva klíčky. Dával se tam neorigo centrál s vystřelovacím klíčkem. Dříve tam nebylo nic. Do jednoho klíčku jsem přehodil immobilizér z původního a funguje vše OK, ale abych měl zálohu, potřebuju ještě jeden klíček...

tzn. kde a jaký imobilizér mám sehnat (nebo transpordér... ?) a dále, když ho vložím do klíčku, jak ho nakóduji, aby s ním šlo startovat?

Děkuju mnohokrát!

Diagnostikou případně disponuji. VCDS

// 

Nebo je někdo z východních čech, kdo by to prosím nakódoval? S autem přijedu.

Editováno: , autor: Dr.Easy
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahojky. Mam OI 4x4 TDi 74Kw. Mam k ni pouze jeden sklopny klicek (dve tlacitka, 434mhz 1J0 959 753 AG), mam tam maxidot a ukazuje i otevrene dvere. Alarm mam jablotron a ovladac k nemu zvlast. Ted se chci zeptat:Jaka to bude komfortka? Pak kdyz zamknu auto tim ovladacem na alarm tak se aktivuje alarm a zavrou se i vsechny okna, ale kdyz zamknu klickem tak se auto jen zamkne bez alarmu a okna nic nedelaji. Je to normalni? Pak jeste jedna vec. Mam doma jeste jeden klicek, podle cisla je stejny, akorat z jineho auta. Je v nem i cip imobilizeru. Pujde nakodovat na me auto? nebo musim koupit novou tycinku imobilizeru? Slo by nejak zprovoznit,aby ty okna fungovaly i pri zamknuti klickem a ne jen tim ovladacem alarmu? Kdyz bych kupoval novy klic tak jaky koupit?

• o 3 měsíce později...
Vloženo (editace)

Čau všem.Koupil jsem před rokem auto , Octavii 1 rv 99, a mám k němu jen jeden klíč kterým odemykám,startuju,pasuje do všech zámků i do zámku v přihrádce (podle toho předpokládám že bude asi origo) a chci dodělat druhý klíč kterým otevřu a nastartuju bez ovládání a tlačítek.

Ke klíčům jsem dostal černý proužek na kterém nejspíš bude 4místný kód .

Zjistím nějak že proužek kterým jsem dostal s kódama patří k mému funkčnímu klíči?(na svazku u klíču je jeden co nepasuje do žádnýho zámku ani nenastartuje)

Poradí někdo jak mám dodělat druhý klíč?

Editováno: , autor: stoupa1980

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...