galaher Vloženo 27. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2006 (editace) Už je to tady.Vržou přední sedačky .Neví někdo jak no to,ať už to nevrže. dík.Někde namazat nebo promazat ?? Editováno: 27. Prosinec 2006, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 30. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2006 záleží na tom, odkud to vrzání vychází, pokud to je z nějakého nastavovacího mechanismu, tak se to určitě namazat dá, ale pokud je to přímo ze sedáku, tak těžko.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 1. leden 2007 Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Už je to tady.Vržou přední sedačky .Neví někdo jak no to,ať už to nevrže. dík.Někde namazat nebo promazat ?? Zkus zahybat celou sedackou do stran, me vrze bederni operka a pak mi to vrzalo jeste dole v tech kolejnicich, ve kterych drzi sedacka. Do bederni operky jsem se jeste nepoustel a asi ani poustet nebudu, i kdyz by to stacilo nekde maznout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 1. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2007 Už je to tady.Vržou přední sedačky .Neví někdo jak no to,ať už to nevrže. dík.Někde namazat nebo promazat ?? Zkus zahybat celou sedackou do stran, me vrze bederni operka a pak mi to vrzalo jeste dole v tech kolejnicich, ve kterych drzi sedacka. Do bederni operky jsem se jeste nepoustel a asi ani poustet nebudu, i kdyz by to stacilo nekde maznout... Jo přesně.Jak zahýbu sedačkou do stran tak to vřže. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 5. leden 2007 Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Hale já měl sedačky co vrzali a dá se to promazat,musíš ji ale demontovat,otočit a zjistit odkud ten pazvuk přichází,tam pak našupat kvalitní mazivo a je po vrz,vrz,vrz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenik3 Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Ahoj, mam rv 2001 a dost mi vrze sedacka ridice. (Spolujezdce nikoliv). Zejmena pri prejezdu nerovnosti je to slyset. Tipnul bych, ze to jsou nejaky uvolneny srouby, ale nikdy jsem sedacku nerozebiral, tak nevim. Je tu nejaky borec, ktery se na sedacku podival zevnitr? (mam tam vyhrivani a airbagy, tak si ani netroufam to odpojit) diky H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Když se tady asi před rokem objevilo stejné téma, nikdo to dopodrobna nerozpytval. Já sám mám úplně stejný problém, ale tentokrát se sedačkou u spolujezdce. Docela mě to s..e, ten zvuk je pěkně nepříjemný. Měnil jsem sedačky kvůli výhřevu a od té doby... Navíc mě docela překvalilo, že je vyrábí koncernová fabrika v POLSKU a to hovoří samo za sebe. Jednoznačně mi to vrže ne ze sedáku ale z opěrky. Nějaká vnitřní výzduha, ale když sedačka vyhřívá a bederní opěrka je taky ok, tak se mi to rozdělávat nechce. Ten zvuk je ale děsnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Komárek Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Taky mi začíná pomalu vrzat u 1.9tky sedačka u řidiče, ale je to auto do práce, tak to ani řešit nebudu - dá se to zkousnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Mě občas vrzne řdicova !!!! a to tak, že se jakoby pohne v těch kolejnicích !!!! vše je upevněno dobře, ale asi je to časem uz vychozený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 bude asi vrzat v sedadle, ne v uchycení bych řekl bederka nebo vnitřek opěradla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 30. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2007 Sedacku jsem vyndal ven - obratil ji a vsechny pohyblive lementy prostrikal olejem - od te doby vse ok - kolejnicku take promazat vazelinou vcetne kolecek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Taky mi občas vrzne řidičova v bederní části, ale zatím jsem neměl čas ji rozpitvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Ahoj, vymenil jsem sedacku, nez jsem ji nasadil, komplet jsem ji zespoda promazal.. parada.. ted mi ale zacala nehorazne vrzat nekde zevnitr od bederky.. da se to nejak vyresit? Bederka jinak funguje.. diky za tipy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 Ahoj, vymenil jsem sedacku, nez jsem ji nasadil, komplet jsem ji zespoda promazal.. parada.. ted mi ale zacala nehorazne vrzat nekde zevnitr od bederky.. da se to nejak vyresit? Bederka jinak funguje.. diky za tipy.. mám to samé jako ty, asi by se musela rozebrat bederka a do toho se mi opravdu nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 mám to samé jako ty, asi by se musela rozebrat bederka a do toho se mi opravdu nechce... hm:( sedacky jsem koupil tady na foru, tak jsem myslel, ze budou v cajku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 hm:( sedacky jsem koupil tady na foru, tak jsem myslel, ze budou v cajku já je tady také koupil, ale je to nejspíš slabina těchto starších sedaček mno až našetřím nějaké money, tak asi půjdu do polosportu na Golf IV, ty nemaj bederku a super boční vedení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasatec Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 já je tady také koupil, ale je to nejspíš slabina těchto starších sedaček mno až našetřím nějaké money, tak asi půjdu do polosportu na Golf IV, ty nemaj bederku a super boční vedení... jo, tak do tech bych taky sel.. ale penize cpu porad nekde okolo... Jinak moje puvodni sedacka byla u sofera derava a to ja nesnesu:) ale zase nevrzala, tak ted co je lepsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 jo, tak do tech bych taky sel.. ale penize cpu porad nekde okolo... Jinak moje puvodni sedacka byla u sofera derava a to ja nesnesu:) ale zase nevrzala, tak ted co je lepsi? Vedet tak kam jemne vstriknout napr. jehlou trochu oleje...a mozna by bylo hned po vrzani Jinak klasika,stejny problem - resim to tim,ze operku nemam prilis "vysunutou".... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 8. Květen 2008 Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Vedet tak kam jemne vstriknout napr. jehlou trochu oleje...a mozna by bylo hned po vrzani Jinak klasika,stejny problem - resim to tim,ze operku nemam prilis "vysunutou".... přesně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak já mám sedačka pořád origo,ale v poslední době m začala řidičova ani vrzat,ale prostě jako by byla povolená.Když jedete do zatáčky tak je slyšet i cítit jak se jakoby posune-jako by byla poovolená nebo snad nějak vychozená.Máte někdo nejaký typ co s tím?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jutaj Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Problemom je stredovy "jazdec" sedacky, je to hlinikovy vylisok (ten v strede pod sedackou )v ktorom je taky biely plastovy "pazmek". Ten sa casom vybeha a pozitok z jazdy je na ! Sluzit by mal na to aby sedacka mohla behat po kolajnici. Po case bohuzial nielen vpred a vzad ale aj zboku na bok. Zatial to vsetci riesili vymenou bud celej sedacky - resp. len sedaka. Takisto ma to caka Ci sa to da svojpomocne opravit? - skor NIE ako ano, svoj nazor si urobi kazdy ked vymontuje sedacku a hodi na to ocko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Tak tady ten problem resime asi vsichni taky mi to vrze jak svine!Nejak jsem to jeste neresil,i kdyz mi to fest leze krkem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkehi Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Problemom je stredovy "jazdec" sedacky, je to hlinikovy vylisok (ten v strede pod sedackou )v ktorom je taky biely plastovy "pazmek". Ten sa casom vybeha a pozitok z jazdy je na ! Sluzit by mal na to aby sedacka mohla behat po kolajnici. Po case bohuzial nielen vpred a vzad ale aj zboku na bok. Zatial to vsetci riesili vymenou bud celej sedacky - resp. len sedaka. Takisto ma to caka Ci sa to da svojpomocne opravit? - skor NIE ako ano, svoj nazor si urobi kazdy ked vymontuje sedacku a hodi na to ocko Tak to bude asi ono, budu na to muset mrknout a něco vymyslet.Nové sedačyk se mi zatím kupovat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 U starych skodovek stacilo podotahovat pruziny a trosec premaznout ,bylo po problemu .,,, Ono vrzani delaj hlavne kozene sedaky,treba kdyz jsou pri primem styku ,kuze+kuze.,, ale to byl asi zbytecny postreh U toho posunuti bych zkusis zkontrolovat srouby ,zda jsou vsecky dostatecne pritahnute,pripadne mrkl na kolejnicky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadaoct Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 taky mi to jakoby poskakuje,jen někdy a už sem si na to trochu zvykl,ale vyřešit to by se mi hodilo. Řekl bych že je to volný v kolejničkách,dá se nějak opravit? Jinak bederka mi nevrže,vyhřívání funguje jen občas tohle jako poposkočení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.