semko Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Ahoj, pan Švarc pisal že "Pri čipovaní stále nahrávam poslednú možnú verzie programu, je k tomu ale potrebný PIN kód imoblilizéra." Kde najdem PIN kod imobilizera? A este tu niketo tusim vravel ze sa mozu chipnut len motory (vstrakovacie jednotky) s nejakym specifickym cislom??? Ak je to pravda tak s akym a kde to cislo najdem??? Predpokladam, ze vsetko bude v tej hrubej knihe co je k autu, lebo inac nemam sajnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Nie je čo riešiť, idem do toho. Keďže bývam 1km od zjadnu z diaľnice v TN, myslím, že pre pána Švarca nebude absolútne žiadny problém. Takže na 100% do toho idem, za tú cenu. Whell, super robota, za seba ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 (editace) Semko PIN nájdeš na plastovom štítku na klúčoch.Je pod stieracou vrstvou. Editováno: 26. Srpen 2008, autor: vikino1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Takže, aj keď veľmi nerád, musím sa z tohto odhlásiť. Pýtal som sa pár otázok na cimbu cz a prišla mi táto odpoveď. Dobrý den, pan Švarc je naším slovenským dealerem, takže má softwary stejné jako my. Problém je jen v tom, že ještě nemá SW na modelový rok 2007. Každý Čt jezdím na Moravu, mohli bychom se potkat na parkovišti Shell Ladná u Břeclavi cca 11 hod, nebo třeba ve Zlíně cca 14 hod... Mr. Cimbu Takže každý, kto má fabiu MR 2007, t.j. vyrobená cca po polovici augusta rok predtým, takže od augusta 2006, tak na toto p. Švarc údajne software ešte nemá. Takže ja zatiaľ musím počkať, príp. zájsť ku Moravu. Škoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wheel Vloženo 26. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Ahoj Milanino, tak to je mi veľmi ľúto. Myslím, že zo zoznamu záujemcov si jediný, kto má auto vyrobené po 8/06. Nevadí, každopádne akonáhle by ten soft bol k dispozícii u p. Švarca, skús sa spýtať, či aj tak by si mal nárok na tú zľavu. V podstate, o možnosť chipu si prišiel nie vlastnou vinou, takže tu by nemal byť problém. Držím palce. To stenly: Máš pravdu, p. Švarc hovoril, že ideálne by sa bolo dohodnúť so semkom a spoločne sa stretnúť v Prešove, termín samozrejme závisí od vás dvoch, dojednať si ho môžete hneď, ako zašlem zoznam "účinkujúcich" p. Švarcovi, dúfam, že to bude do konca týždňa, čakám ešte na presný počet kamarátov kolegu peto105l, Misa19 a Rado22 sa mi zatiaľ vôbec neozval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 No skúsim sa ozvať p. Švarcovi a príp. sa ho spýtať, či nevie kedy by náhodou mohol uvedený čip mať k dispozícii. Lebo ono by nebol problém ísť na Moravu, nie je to až tak ďaleko, len zasa by som musel meniť koruny a pod ato sa mi zdá zbytočne komplikované. Uvidím, ako to nakoniec dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
favowrx77 Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 Pridavam sa do zoznamu Len neviem kedy bolo auto vyrobene (kupovane zo salonu v decembri 2006). Na ake obdobie ta akcia predbezne pripada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wheel Vloženo 26. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 (editace) Obávam sa, že vzhľadom na dátum kúpy budeš mať rovnaký problém ako Milanino o 4 príspevky vyššie... Editováno: 26. Srpen 2008, autor: Wheel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rado22 Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 oki.. wheel.. isiel by som teda do toho aj ja... len nejaky terminik a miesto presnejsie by nezaskodilo... alebo to uz si riesime kazdy individualne s p. svarcom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 26. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2008 wheel: poslal som SZ ohladom roku vyroby auta... a jasne so semkom sa dufam dohodneme na termine ktory by vyhovovyl obom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
favowrx77 Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Milanino, aky mas kod RJ? Nekonci sa ti nahodou pismenom N ??? (03E 906033 AN) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 semko potrebujem na teba kontakt z dovodu dohodnutia sa na termine... nejak mi to tento mesiac vobec nevyhovuje z dovodu ze otec potrebuje surne auto do prace a to bude na cely mesiac urcite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wheel Vloženo 27. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 (editace) Ahoj Rado, posielal som ti ohľadom tohto SZ. Presne tak, miesto a termín závisí od teba (ideálny by bol ten štvrtok), to miesto bude trošku zložitejšie, od D1 si trochu ďalej, ale určite sa nájde nejaký kompromis, p. Švarc je veľmi ochotný človek. Termíny si všetci môžete dohadovať dúfam už od začiatku budúceho týždňa, keď p. Švarcovi zašlem zoznam 100%-ných účastníkov aj s vašimi tel. kontaktmi atď. Čakám len na vyjadrenie peta105L, z jeho strany by mali byť nejakí jeho kamaráti, preto čakám na presný počet a tiež na to, ako dopadne favowrx77 s jeho RJ a možnosťou úpravy. Vďaka všetkým za trpezlivosť. Editováno: 27. Srpen 2008, autor: Wheel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 27. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2008 Ja mám tieto komplet údaje na RJ, ak to niekomu pomôže. Toto pán Švarc zatiaľ nerobí a ani tak rýchlo asi nebude. je to hlavne o peniazoch. Nie je až taký záujem, aby sa mu oplatilo tento soft kupovať. 03E 906 023D Petrol Simon 9.1 HW H 04 SJ FST 21.8.06 Snáď tým niekomu pomôžem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wheel Vloženo 28. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Srpen 2008 Ahoj chlapci, pre úplnosť a jasnosť informácií citujem mail od p. Švarca: "Úpravy RJ môžme previesť v štvrtok 4.9. alebo 11.9. Spravidla každý štvrtok cestujem po dealeroch na Slovensku. Pravidelná cesta je po trase Levoča - Žilina - Bratislava - Banska Bytrica - Levoča. takže nevidím problém stretnúť sa s každým záujemcom. Pánovi s Levíc môžem urobiť úpravu niekde v Tlmačoch, je to polceste medzi Levicami a R1. Záujemcom s HN a KE v Prešove. Keďže mám zoznam všetkých tak ich obvolám v polovici týždňa a dohodnem si miesto a čas. Pánovi s Fabiou 2007 zariadím úpravu v Zlíne. Som zástupca Cimbu Autosport na Slovensku, ale jednotlivé softy kupujem individuálne. Na Fabie 2007 a novšie budem ich mať niekedy na jar budúceho roka. Dôvodom je pomerne malý záujem , ktorý stúpne keď na tých autách skončí dojročná záruka. Podobne to bolo pri Fabii I. Je ideálne , pokiaľ zákazník má PIN kód imobilizéra. V tom prípade nahrávam do RJ poslednú možnú verziu programu. Niekedy sa to ale tvári ako keby bola výmenená RJ a vtedy je potrebné použiť PIN kód. S pozdravom Peter Švarc - Cimbu Autosport SK" Myslím si, že to nepotrebuje komentár. Ja len pre úplnosť si dovolím pridať zoznam konečných záujemcov: Semko Stenly Peto105L a jeho kamarát Rado22 Miso19 a jeho kamarát Milanino- v prípade jeho súhlasu s vyššie uvedeným a moja maličkosť. Prajem vám, aby všetko dopadlo tak ako má a tiež veľa šťastných a spokojných km bez nehody s vašimi(našimi) novými žihadlami. Bolo mi cťou s vami spolupracovať, vážim si, že ste to nevzdali a dúfam, že každý z vás sa pochváli a podelí s ostatnými o dojmy, postrehy a názory na úpravu a prvé kilometre po. Krásne chipovanie želá všetkým Wheel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
favowrx77 Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 (editace) Pisal som p. Svarcovi, ale odpoved ziadna. Skusim mu este v pondelok zavolat a popytam sa ci nebude problem s mojou RJ, ak by to slo tak sa pripojim k vam (ak mozem ) Dam co najskor vediet. Myslim, ze by sa mohol cestou zastavit tu v Martine, pripadne dobehnem do ZA. Bubaky odlozene su Editováno: 29. Srpen 2008, autor: favowrx77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semko Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Ahoj, tel. c.: 0907 143 575, e-mail: semancik@gmail.com v septembri to vyjde! Wheel na hrad ;-) !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 Súhlasiť by som súhlasil, s tým Zlínom. Presne, to čo písal p.Švarc, s tým nákupom softov mi napísal aj p.Janda. Že pre malý záujem zatiaľ na SK k dispozícii nie je. Ak by sa zľava vzťahovala aj na tú úpravu v Zlíne, tak nie je čo váhať. Idem do toho. Alebo aspoň nejaká? Wheel dobrá práca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
favowrx77 Vloženo 30. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2008 Takze takto...na RJ mam datum 13.5.06 takze by nemal byt problem, volal som s p. Svarcom, povedal, ze neni problem v ten stvrtok sa stavit aj tu v MT... takze ak mozem tak sa na pevno pridavam. Ozvat sa niekomu z Vas alebo ako...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wheel Vloženo 1. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Ahoj Milanino: Ako som už písal, to, že kvôli chipu musíš cestovať do Zlína, nie je tvoja chyba, takže cena by mala byť O.K. Ale, ja nie som p. Švarc , takže radšej si to u neho over, ostatne, na zoznam, ktorý som mu zasielal, som napísal s kontaktnými údajmi a popisom problému aj teba, takže tento týždeň by sa ti mal ozvať. Verím, že to dopadne k tvojej spokojnosti. Hodne zdaru želá Wheel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 No díky moc Wheel, ja tiež verím, že to dobre dopadne. Však budem čakať Dúfam, že všetkým zúčastneným to dobre dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
favowrx77 Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Dobre ranko pani, takze moja fabca sa uz od 8,00 moze hrdit vykonom 52kW Doterajsie dojmy - velmi rychla uprava (cca 20min), lepsi tah v strednych otackach, plynulejsi nabeh otacok bez sklbania, okamzita reakcia na plyn (jazdi sa s tym ovela prijemnejsie), pokles spotreby o cca 0,2 L . Dakujem vsetkym, ktori tuto akciu zorganizovali, z mojej strany velka spokojnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peto105L Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Cavko.... Tak kolko nas pribudlo k vlastnikom chipu vo svojich autach?? Ja sa pochvalim svojimi postrehmy.... Takze fabca 1,4MPi 50kW...... Pan svarc zistil ze aj napriek roku vyroby 2002 mam v aute najstarsi SW aky skodovka mala. Samozrejme teraz mam najnovsi Takze ...bleskova odozva na zmenu plynoveho pedala , vyssia pruznost motora a to uz od 1700ot , hladkejsi- plynulejsich chod motora-------a to zbadala aj zena!!!!!!! ked som je to nachvilku pozical no a na spotrebu treba trosku viac KM ale vidim to pozitivnejsie..... No a tymto dakujem za vybavenie a dohodnutie celej tejto akcie kolegovi WHEELovi Dakujem dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wheel Vloženo 5. Září 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Ahoj Peťo, som veľmi rád, že si spokojný a tak moja snaha nevyšla nazmar. Želám tebe aj favoviwrx veľa radosti s vašimi novými žihadlami. S pozdravom a prianím veľa spokojných km Wheel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miso19 Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Mna by zaujimalo(mam 1.4 50Kw)kolko to ma vazne po tom chipe vykon nikdy som sa o to nejak nezaujimal...ale ako som pozeral ako ten chip prebieha...tak mi to prislo trosku moc rychle a jednoduche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.