crazyduke Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Jestli bude čas pojedu. Doksy jsou super Krásné okolí a dost kun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 13. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 jj kuny tam jsou....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Taky jedem je to tam super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 jedu kupátkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 jedu kupátkem to je řeč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 jede skoro celý EDT - 6 Fabek, 3 Octy možná se k nám přifaří 1 Omega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 jj na doksy kdyz bude cas jedu taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 jede skoro celý EDT - 6 Fabek, 3 Octy možná se k nám přifaří 1 Omega To máme v klubu už tolik octávek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 Taky se asi dostavim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 16. Květen 2008 Sdílet Vloženo 16. Květen 2008 uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Mno uvidíme jak finance,ale na 95% jeduuuuuuuuuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 (editace) sem zase v kolbence..jako vždy na každej sraz... :feve:kurva frenky mohli jsem se zdunět... Editováno: 17. Květen 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 17. Květen 2008 Sdílet Vloženo 17. Květen 2008 Míro nesmíš to stou prací přehánět,a občas relaxovat -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Květen 2008 Sdílet Vloženo 18. Květen 2008 To máme v klubu už tolik octávek? no, oficiálně klubový jsou 2, ale možná pojede i brácha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 Jo taky se přijedu podívat....chtěl bych v pátek do soboty, ale chtělo by to partu...:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Jo taky se přijedu podívat....chtěl bych v pátek do soboty, ale chtělo by to partu...:-( Těch akcí ale je v tom červnu, to aby si člověk vzal celej týden dovolenou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svond Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Těch akcí ale je v tom červnu, to aby si člověk vzal celej týden dovolenou ... No je toho tedka nějak moc Skodahome, Doksy a samá Škoda ...ale na ten červen tam toho nějak tak zajímavýho není, teda nevím jak hodně jezdíš, ale pro mě jsou tak akorát ty Plasy a to ještě s otazníkem....to spíš ten Květen tedak ten je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Já a ta černá obouchaná plechovka jedem taky...a těšíme se. Dakie:Kua kámoš má taky Omegu(MV6) že bych ho překecal....víš jak..co kdybych potřeboval domu odtáhnout.... a aspon by tam nebyl kozinák sám blázen s oplem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Tak to vypada ze bude volno a ja se na vas prijedu kouknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Jestli se nic nepřihodí taky bysme dorazili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Já vám tady něco napíšu....TOHLE JE DALŠÍ SRAZ KAM NEMŮŽU PŘIJET!!!!letos jsem nebyl nikde...škodahome a tak..kurwa.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Já vám tady něco napíšu....TOHLE JE DALŠÍ SRAZ KAM NEMŮŽU PŘIJET!!!!letos jsem nebyl nikde...škodahome a tak..kurwa.... jo to pech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 Urcite dorazim... snad uz svym autem.... 2 Dakie: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krešta Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Já vám tady něco napíšu....TOHLE JE DALŠÍ SRAZ KAM NEMŮŽU PŘIJET!!!!letos jsem nebyl nikde...škodahome a tak..kurwa.... Dej výpověď a budeš si válet koule jen po srazech. Co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.