frenky Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Po telefonické domluvě z Olinem ,pro lidi z klubu F/O ,je rezervovaní plac nad kioskem jako každy rok.Kdo jede dneska může hlídat plac pro zítřejší účastíky ,já jsem to hlídal minuly rok z macou,mirou, pro forum a anglánany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 takže plácek jako vždycky fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Jinak máme předběžně domluvenýho spicha s Bobikem 8:30 na pumpě OMV ... souřadnice Loc: 50°26'2.988"N, 14°55'3.969"EPřidá se někdo k nám???? přidám se...8.30 jsem tam:) počkejte prosím na mě...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 8,30 jedu z Prahy.dřív to nestíhám.doufám,že mi tam budete držet místo.děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Ja prijedu na otocku,udelam par fotek a trada domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 tak ja mam sraz se Zralokem v 8 na cernaku a dalsi zastavku udelame v 8:30 v Bolce u Shellky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 v 8:00 jdu na technickou, v 9:00 přezouvám a dávám podložky v 10:00 jsem pravděpodobně na místě, držte mi flíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Zavazuju zda prijedu rad bych se jeste podival do Blatne na tunig ...ale vse se stihat neda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 tak doma, jsem rád, že jsem prošmejdil mácovo rapida - fakt libovej Nechutnej pařák, nedovedu si představit, bejt v Blatný na betonovým letišti, kde není kousek stínu..... tfuj sraz pěknej, zase spousta pěknejch aut a tuna bastlů. Nej byla limuzína ze škody 120 užovka v bílé barvě, krásný auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 nějaké fotos,fábky a octavie jsem nefotil.......takové sračky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Paráda Vážně mě mrzí, že jsem pryč a že jsme nemohli, i když je to týden po škodahome, jeli bychom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Tak jsem neco nafotil a fotil jsem i Fabie tak i Octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 A kdyz uz jsem jel domu tak me zastavil Najmis a daly jsme rychlou rec.Rikal ze lidi v poho a ze super. Tak snad priste vemu stan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 další várka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 Pěkný fotky a vypadá to, že i dost aut - viz Bobeš s číslem 371. Bobik: Co ty heligóny, neřikej, žes na STK sundal xenony, vždyť oni to tam přece nehlídají, jestli mají ostřiky a nivelaci, neřikals to tak???? lol EDIT: Už jsem si početl ve tvym tématku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 dalsi fotky v nasi galerii: http://gallery.skodahome.cz/thumbnails.php?album=68 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 sudičky u mého mazlíka :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 31. Květen 2008 Sdílet Vloženo 31. Květen 2008 (editace) Tak já sem taky něco málo hodím. Je vidět, že to nebyl klasicky tuning i moje auticko uvizlo v hledacku fotografu Co me hodne zaujalo byl zlutej Rapid s motorem ze Saaba. Mel to pekne udelany, myslim motorovy prostor. Dokonce i s nadobkou na aktivni uhli. Teda jestli jsem to dosifroval spravne. Editováno: 31. Květen 2008, autor: Mates_XIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VRBIC Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 taky přihodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MATTESS136 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Co me hodne zaujalo byl zlutej Rapid s motorem ze Saaba. Mel to pekne udelany, myslim motorovy prostor. Dokonce i s nadobkou na aktivni uhli. Teda jestli jsem to dosifroval spravne. Taky jsem příjemně překvapen, jak má Zdeněk ten motorový prostor pěkně vyřešený (SAAB motor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 fotky na CzechTuning.cz prijemnou zabavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Hodně povedená akce, fotky dávat nebudu, jen by se opakovali. Dám jen naše dva opraváře Už se těšim na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 A kdyz uz jsem jel domu tak me zastavil Najmis a daly jsme rychlou rec.Rikal ze lidi v poho a ze super.Tak snad priste vemu stan hoj pane, seš si jistej, že u výjezdu tě zastavil najmis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.