Květen 15, 200817 r Dva roky bez vlivu počtu km. Snižuje se bod varu vnikáním vlhkosti do systému a také prý koroze.
Květen 15, 200817 r Autor Mění se po dvou letech. Počet najetých kilometrů na to nemá vliv. Díky, já jsem ju měnil dnes, tak mě jen zajímá další interval, díkec
Květen 15, 200817 r jak je to u ABS, dělá se to nějak jinak nebo se to klasicky odsaje z nádobky dolije novou a vyšlapat z trubiček starou ? Záleží na kterém kole začnu nebo je to jedno ??
Květen 15, 200817 r jak je to u ABS, dělá se to nějak jinak nebo se to klasicky odsaje z nádobky dolije novou a vyšlapat z trubiček starou ? Záleží na kterém kole začnu nebo je to jedno ?? Hlavne nezavzdusnit ABS - jinak normalne vytlacit starou kapalinu novou kapalinou A zacina se na nejvzdalenejsim kole tedy zadni kolo a to strana u krajnice Upraveno Květen 15, 200817 r od Host
Květen 15, 200817 r http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=velvana Poslední téma o brzdové kapalině.
Květen 16, 200817 r Když to má ABSku tak by se to mělo dělat přes diagnostiku Ale kde pak to jen kdyz vytlacis vsechnu kapalinu a pak jedes na cisto, pokud vse vytlacis novou kapalinou neni treba. Ventilky pro kazdy okruh jsou uzavrene a cerpadlo neni treba spoustet - myslim tim ABS system Upraveno Květen 16, 200817 r od Host
Květen 16, 200817 r Hlavně dolívat průběžně kapalinu do nádržky a nemůže se to zavzdušnit. Taky píšou, že při výměně kapaliny vytlačit z každého kola 2 deci kapaliny. Ale chlapi, docela by mě zajímalo, jak se to odvzdušňuje přes ten vag, já to z těch pár řádek v DP prostě nepochopil.
Květen 16, 200817 r Ale kde pak to jen kdyz vytlacis vsechnu kapalinu a pak jedes na cisto, pokud vse vytlacis novou kapalinou neni treba. Ventilky pro kazdy okruh jsou uzavrene a cerpadlo neni treba spoustet - myslim tim ABS system Psal jsem jak se to má správně dělat aby se vyměnila kapalina i v ABSce
Květen 16, 200817 r Hlavně dolívat průběžně kapalinu do nádržky a nemůže se to zavzdušnit. Taky píšou, že při výměně kapaliny vytlačit z každého kola 2 deci kapaliny. Ale chlapi, docela by mě zajímalo, jak se to odvzdušňuje přes ten vag, já to z těch pár řádek v DP prostě nepochopil. Přesně to nevím ale dá se tam nějakej ten program - nevím číslo kanálu a on Ti postupně natlačí ke kolům a ty jen povolíš odvzdušňovák
Květen 25, 200817 r Psal jsem jak se to má správně dělat aby se vyměnila kapalina i v ABSce mám Škoda Octavie 1,9 Tdi 66kW, ABS - ano, najeto poctivých 61000km. Kotouče ATE desky Textar. Najeto mají asi 5 tis. Nyní se mi při brždění občas stává to, že první brždění dobré 100% a druhé zmáčknutí pedálu pedál tvrdší ve vyšší poloze a účinnost brzd horší, po povolení a okamžitém dalším zmáčknutí pedálu brzdový pedal v horní poloze jako,kdyby byl motor v nečinnosti. O účinku brzd ani nemluvím. Jinak únik brzd. kapaliny jsem nepozoroval. Při vypnutém motoru a po našlapání pedálu je pedál tvrdý a nikam se nepropadá. Jen občas se mi zdá, že hned po nastartování a při okamžitém brždění neni účinek na 100%. Kapalinu jsem neměnil a pochybuju, že původní majitel jí měnil. je možné , že by to měla za následek kapalina? Mohl by někdo poradit díky
Květen 25, 200817 r špatná podlak. pumpa http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?...p;NodeId=100039
Červen 13, 200817 r Včera mi při jízdě začala blikat kontrolka hladiny drzdové kapaliny. Koukal jsem, že jí tam je ale dost. Nevíte někdo kde by mohl být problém?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.