perníkář Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 počkejme až vyjede 70 stíhácích motorek to teprve bude tóčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tak to zatim pohoda na snehu by meli toco i bez ridicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 http://zpravy.idnes.cz/video-policie-v-ryc...2759_domaci_pei by me zajimalo o kolik klesla prodejnost M3 M5 RS6 apod. od uvedeni tohole videa, greenline kary pujdou na drackuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 počkejme až vyjede 70 stíhácích motorek to teprve bude tóčo No pozor, on se prý toho chytil nějakej právník a podal na něj (kdo to neviděl,tak co napsal o příspěvek výše perníkář, tak to jsou slova min.vnitra I.Langera) trestní oznámení a teď nevím jak zní pojmenování, zda vyhrožování či jak to je, ale už jsem to zaslechl dnes v radiu Tak aby se netočil sám velký Ivan To Romariooo: no a na ty motorky ti to reagovat bude, tam mají prý klasické radary (povídá se) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 už jsem se lekl, že Ivan podal na mě trestní oznámení za to že se směji jeho výrokům.... mě strašně rozesmálo jak to řekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggiii Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Pánové musím se s Vámi podělit o víkendový zážitek s PČR : Šli jsme s mladou v OV do mekáče na kafčo. zastavíme na parkovišti a v zrcátku vidím černého policejního pašíka R36 (5T7...). Parkli to kousek od nás, tak si říkám fajn, aspoň ho omrknu. Než jsem stačil vylézt z auta, zastavil přímo na chodníku před mekáčem kolík v bílé X6 (nice car) takovým stylem, že málem lidi nemohli vcházet ani vycházet. S úsměvem na tváři jsem očekával bleskurychlý zásah Vaší-naší PČR, protože ten frajer si stoupl vážně jako <I>. Jaké bylo mé překvapení, když policajt v poklidu vylezl z pašíka, vydal se k pánovi v BMW, potřásl si s ním rukou a šli dovnitř na kafe zřejmě "pořešit určitě nějaké ty bodíky...". Chlapík co na to koukal stejně jako já s otevřenou hubou to okomentoval pár peprnějšími výrazy a bylo vymalováno. V mekáči seděli kousek od nás cca půl hod´ky a venku stál nastartovaný pašík s druhým policistou. Mno nasraný jsem byl teda fest! Nikdy jsem neměl nějaké iluze o bezúplatné policii, spravedlnosti, atd. Ale udivil mě styl, s jakým tihle 2 pánové dávali všem okolo najevo, že oni můžou vše!?! Zajímalo by mě, jak se na tohle musí tvářit normální poldové, kteří s takovýma musí spolupracovat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Drsny, to chtelo snad jen fotodokumentaci, ale kdo by si to troufl, kdyz "se s nima nezna" coz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggiii Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Drsny, to chtelo snad jen fotodokumentaci, ale kdo by si to troufl, kdyz "se s nima nezna" coz No právě... týpek by se mi vysmál, kuci ušatí by mi prolezli auto stylem kolik máš tlak v rezervě... a navíc jsem tam byl s mladou, takže na můj návrch, že to vyfotím a pošlu někam do novin mě málem vykostila. Navíc kdo ví, co to bylo za "zvíře" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Pánové musím se s Vámi podělit o víkendový zážitek s PČR :Šli jsme s mladou v OV do mekáče na kafčo. zastavíme na parkovišti a v zrcátku vidím černého policejního pašíka R36 (5T7...). Parkli to kousek od nás, tak si říkám fajn, aspoň ho omrknu. Než jsem stačil vylézt z auta, zastavil přímo na chodníku před mekáčem kolík v bílé X6 (nice car) takovým stylem, že málem lidi nemohli vcházet ani vycházet. S úsměvem na tváři jsem očekával bleskurychlý zásah Vaší-naší PČR, protože ten frajer si stoupl vážně jako <I>. Jaké bylo mé překvapení, když policajt v poklidu vylezl z pašíka, vydal se k pánovi v BMW, potřásl si s ním rukou a šli dovnitř na kafe zřejmě "pořešit určitě nějaké ty bodíky...". Chlapík co na to koukal stejně jako já s otevřenou hubou to okomentoval pár peprnějšími výrazy a bylo vymalováno. V mekáči seděli kousek od nás cca půl hod´ky a venku stál nastartovaný pašík s druhým policistou. Mno nasraný jsem byl teda fest! Nikdy jsem neměl nějaké iluze o bezúplatné policii, spravedlnosti, atd. Ale udivil mě styl, s jakým tihle 2 pánové dávali všem okolo najevo, že oni můžou vše!?! Zajímalo by mě, jak se na tohle musí tvářit normální poldové, kteří s takovýma musí spolupracovat??? už se nestyděj jít ani na veřejnost..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 už se nestyděj jít ani na veřejnost..... A měli by snad? Vždyť jsou na veřejnosti pořád :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Pánové musím se s Vámi podělit o víkendový zážitek s PČR :Šli jsme s mladou v OV do mekáče na kafčo. zastavíme na parkovišti a v zrcátku vidím černého policejního pašíka R36 (5T7...). Parkli to kousek od nás, tak si říkám fajn, aspoň ho omrknu. Než jsem stačil vylézt z auta, zastavil přímo na chodníku před mekáčem kolík v bílé X6 (nice car) takovým stylem, že málem lidi nemohli vcházet ani vycházet. S úsměvem na tváři jsem očekával bleskurychlý zásah Vaší-naší PČR, protože ten frajer si stoupl vážně jako <I>. Jaké bylo mé překvapení, když policajt v poklidu vylezl z pašíka, vydal se k pánovi v BMW, potřásl si s ním rukou a šli dovnitř na kafe zřejmě "pořešit určitě nějaké ty bodíky...". Chlapík co na to koukal stejně jako já s otevřenou hubou to okomentoval pár peprnějšími výrazy a bylo vymalováno. V mekáči seděli kousek od nás cca půl hod´ky a venku stál nastartovaný pašík s druhým policistou. Mno nasraný jsem byl teda fest! Nikdy jsem neměl nějaké iluze o bezúplatné policii, spravedlnosti, atd. Ale udivil mě styl, s jakým tihle 2 pánové dávali všem okolo najevo, že oni můžou vše!?! Zajímalo by mě, jak se na tohle musí tvářit normální poldové, kteří s takovýma musí spolupracovat??? Humus hnus, ale ještě víc mě zaráží, že Passaty co maj na dálniční piráty používaj na ježdění do Mekáče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Humus hnus, ale ještě víc mě zaráží, že Passaty co maj na dálniční piráty používaj na ježdění do Mekáče... 30min. pracovní přestávka po 4 odpracovaných hodinách Na všechno je odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 A měli by snad? Vždyť jsou na veřejnosti pořád :smich: ty víš jak jsem to myslel!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 30min. pracovní přestávka po 4 odpracovaných hodinách Na všechno je odpověď Je nevím co je v OV za dálnici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Nějaký ty stroje: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggiii Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 30min. pracovní přestávka po 4 odpracovaných hodinách Na všechno je odpověď Mno, tak ten "polda" si myslím za tu 30-ti minutovou pauzu vydělal víc, než za ty 4 hoďky předtím...Soudím dle jeho přiblblého úsměvu Ale tak když mu to naše/vaše zákony umožní, proč ne, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 To jsou asi ty motorky o kterých mluvil Langer,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 o, asi ano.. to bude tóčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 (editace) Tady je odkaz: http://www.yamaha-motor.cz/products/motorc...?view=techspecs nebo: http://www.autorevue.cz/default.aspx?secti...mp;article=9334 Editováno: 25. Únor 2009, autor: marcos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 A dvě fotečky z MS v Liberci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 To fíš, to má výkon jak .... i ty vyhřejvaný rukojeti to má.. sem čuměl jak blááázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 To fíš, to má výkon jak ....i ty vyhřejvaný rukojeti to má.. sem čuměl jak blááázen A to budeme čumět asi ještě více, až začnou používat to zařízení pod pravou rukou. Ta kamera tam, to není dobré, to vůbec není dobré, to bude peklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 taky jsem koukal Ivan měl tedy asi pravdu s tím tóčem...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 Ja a Roman muzeme doufat, ze to bude detekt. V1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 25. Únor 2009 Sdílet Vloženo 25. Únor 2009 tak jsem dneska "kamarády" z D11 dneska ztetekoval a bylo bez modrých blesků. A zase jeli hezky v závěsu za kamionem a čekali kdo prosviští. Ale teď už je hajzlíky mám prokouknutý a v poho jsem přibrzdil. Je to ale na pi*u, že je potkávám nějak často. Kor v noci to je na velkou pí*u, protože není moc vidět. Ve dne je to podle mně OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.