Romariooo Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Včera jsem to mastil po dálnici a uvědomil si,že i na mytných bránách mužou být umístěny radary...máte s tím někdo nějaké zkušenosti??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Včera jsem to mastil po dálnici a uvědomil si,že i na mytných bránách mužou být umístěny radary...máte s tím někdo nějaké zkušenosti??? Nejsou, ale uvazujou o tom zmrdi ..pak by meli dat aspon 160 jinak 60% ridicu bude pokutovano-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Tuším v Lampárně je o tom téma. Rychlost to na některých bránách měří, ale (zatím) se to nepoužívá k represím, ale jen k info o povozu na komunikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Zatím se o tom pouze debatí, ale hrozba je reálná. Ani krok bez toho, aby vyvolení věděli o tom, co - kdy - kde - komu - jak.. Samozřejmě s dvojím/trojím trestem (pokuta, body, odebr. ŘP.) Komunisti hadr.. Bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Chcete rici, ze nyni nehrozi, ze by na nejake mytne brane byla kamera na rychlost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 To hrozí, jen z toho zatím nic nedělají ... Zatím. Mluvil jsem se známým s ŘSD, a jak říkají kluci výše, uvažují o tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Mám dost silné obavy že na některých místech už jsou ale zase na druhou stranu lítám docela často 170-190 po některých usekách a už ted bych musel být bez papíru.Jakmile to tam daji tak to bude skutečně konečná...začnu používat tempomat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Bezpečně to zatím nejde přes PČR, i kdyby tam nakrásně byly, protože prakticky skoro vždycky překračuju a poměrně často si to sypu kolem 200. A třeba v noci prolítnu D11 kolikkrát celou přes 200 a no problemo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Taky občas takhle lítám po D11 ale je to fakt o hubu...představa,že ti ulítne kolo nebo srážka s nějakou zveři...ty vole...masakr by to byl! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Taky občas takhle lítám po D11 ale je to fakt o hubu...představa,že ti ulítne kolo nebo srážka s nějakou zveři...ty vole...masakr by to byl! občas se stane, že se takhle sejdem 2,3 nebo 4 auta a jedem takhle společně, jakoby spolu a při tom se vůbec neznáme Ačkoliv se neznáme, tak v těchto případech jakoby mezi sebou komunikujeme. Kdokoliv z nás při tom může třeba trochu ještě zrychit nebo naopak zpomalit, ale to se nestává. Je to jako když jedeš s někým 2 či více auty a držíte při sobě. Naposled jsem takhle jel se dvěma Poršákama, prohazovali si pozice, vzájemně se pouštěli, uhýbali, ale evidentně to i ty kluky bavilo. Jelo se přes 200. Stává se vám to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 občas se stane, že se takhle sejdem 2,3 nebo 4 auta a jedem takhle společně, jakoby spolu a při tom se vůbec neznáme Ačkoliv se neznáme, tak v těchto případech jakoby mezi sebou komunikujeme. Kdokoliv z nás při tom může třeba trochu ještě zrychit nebo naopak zpomalit, ale to se nestává. Je to jako když jedeš s někým 2 či více auty a držíte při sobě. Naposled jsem takhle jel se dvěma Poršákama, prohazovali si pozice, vzájemně se pouštěli, uhýbali, ale evidentně to i ty kluky bavilo. Jelo se přes 200.Stává se vám to taky? Jj zrovna dneska Brno Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 právě ta hradecká je super zejména před HK ten novej úsek, kde od večera do rána třeba nemusíš ani potkat auto je super. Nejlepší je to od sjezdu na Bohdaneč po Libišany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Kdyby to měřilo tak by to bylo totálně napalici. Na dálnici prostě z důvodu bezpečnosti občas musíte jet nad limit. Mělo by se dát více odpovědnosti řidičům jako je to v německu a ne aby všichni jezdili podle značek, kterejch je všude jak sraček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Kdyby to měřilo tak by to bylo totálně napalici. Na dálnici prostě z důvodu bezpečnosti občas musíte jet nad limit. Mělo by se dát více odpovědnosti řidičům jako je to v německu a ne aby všichni jezdili podle značek, kterejch je všude jak sraček. kvuli bezpecnosti nad limit??? jako v Nemecku?? a proc chtej v Nemecku zavest taky 130?? asi to taky nebude tak idealni co :-) az budou mytne brany schvalene k osazeni a mereni radaru tak jsem zvedav na provoz na dalnicich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 kvuli bezpecnosti nad limit??? jako v Nemecku?? a proc chtej v Nemecku zavest taky 130?? asi to taky nebude tak idealni co :-) az budou mytne brany schvalene k osazeni a mereni radaru tak jsem zvedav na provoz na dalnicich Podle mě se dálnice SKORO ucpou - tedy zastaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 dle mych informaci je jiz dodano potrebne IT vybaveni, uz se asi jen resi zda to bude usekove nebo okamzite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 dle mych informaci je jiz dodano potrebne IT vybaveni, uz se asi jen resi zda to bude usekove nebo okamzite. no hlavne to neni schvaleni pro mereni...tak je jim vybaveni zatim k nicemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 A ta právní stránka se neřeší? Už přece vznikly nějaké námitky.. aji v TV to bylo, že to není zatím ošetřené skrz to, že mýtné brány jsou v pronájmu a tuíž data jsou vlastně firmy Kapsh.. Nebo tak nějak si to pamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 teda to uz fakt bude cas na otacecku spz a masku fantomase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Ja bych zavedl po cele zemi 50, nekde radsi jen 30... To je fakt banda smejdu! Holt kdyz pojedu nekam po dalnici, tak si nastukuju predni spz! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 dle mych informaci je jiz dodano potrebne IT vybaveni, uz se asi jen resi zda to bude usekove nebo okamzite. je taky mozne ze je to IT vybaveni potrebne k "zvazovanemu" vyberu mytneho pro osobni automobily misto dalnicnich znamek, ale v tom pripade si nejsem jistej proc by to objednavalo vnitro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 ...jako v Nemecku?? a proc chtej v Nemecku zavest taky 130?? asi to taky nebude tak idealni co :-) ... A co třeba kvůli ekologům, hluku a emisím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Já si myslím, že němci nic zavádět nebudou, někde jsem četl o tomto diskuzi, kde byly i data o počtu nehod na dálnicích, z čehož bylo patrné, že mají méně nehod než země se zavedeným limitem, problémy hluku a emisí budiž, ale je otázkou zda to něco přinese, přeci jen neomezená rychlost není všude, na spoustě úseků jsou omezující značky už teď, což může být nejen kvůli nebezpečnosti (některé úseky jsou i ve 130km/h tak akorát) ale i právě z důvodů hluku a emisí, taky si nemyslím, že by v Německu byl nějak zvlášť rychlejší provoz, jede se tam většinou okolo 150km/h, asi jako tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 tady se jede 150 jen v rychlym pruhu, jina spadnes na 80ku jestli to bude merit tak mi staci dva tydny cili 4 cesty do boleslavi a koncim jel sem tu cestu snad tisickrat a vazne me nebavi takze 150 tempomat, cili realne tak 140 no tak to zas takovej halzl nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Kdyby jste museli jet furt 130 tak se nikam nedostanete. Bo v pravém se u nás jezdí 80Km. Když chcete někoho předet tak občas musíte ject rychlejc bo zezadu už je na vás někdo nalepenej. V německu to prostě funguje. Já nevím, ty naši kokoti furt vymýšlí nějaké blbosti. Kdyby se radši jeli podívat do zemí kde to funguje německo není tak daleko. A udělali to podle nich. V německu se hodně taky dbá na prevenci tady se jede pouze na pokuty represe sledování... Buzerovat a kasírovat Nejradši by nám do auta dali krabičku jako maj taxíky která by nás sledovala a v případě překročení limitu by nám rovnou vyjela složenka. Prostě totální policejní stát. Docela mě už děsí záběry v TV nova z kamer všude možně. Si ani nemůžeš podrbat gule, aby tě nidko neviděl :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.