angel.CZ Vloženo 31. Březen 2014 Sdílet Vloženo 31. Březen 2014 Jo, diky :-) ja si nejak poradim. Jen me stve ze to nejde na ten kulaty pojostovak :-) asi stejne nakonec koupim nove srouby i s pojistovakama, jedny na leto, dalsi na zimu :-D A bude klid. Diky za info a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 1. Duben 2014 Sdílet Vloženo 1. Duben 2014 hned to vypadá líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Tak jsem se motal po Karviné a jakého Supíka nepotkám, kola na živo lepší jak na fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 jéééjej. děkuji Příště dej vědět, trošku to naleštím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Ja tady angela dneska potkal taky :-) Jak jel od semaforu směrem dolů on bude vedet kde :-) Málem sem ho predjel jak se kochal jízdou :-) a to mám mensi obem o 1000 ccm nez on na mém druhém fáru :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 (editace) v Karviné, Ostravě ,Havířově nebo Orlové ? dneska jsem měl toho trošku více Neberu to že ráno po práci z Frýdku Příště trubni a blikni.. je fajn když se dva pěkné auta pozdraví jinak já dojížděl nádrž, takže jsem to všechno dal za průměr 7.6 (což je po městě na semaforech (na mě dost dobrý )) Editováno: 12. Duben 2014, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Byl sem tam ve čtvrtek, a další týden asi nejspíš pojedu kolem zas tak to zkontroluju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 Tak to bys musel jet brzo, mám odpolední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 angel: No pekne jak tvoje ano ale já jel mým druhým autem ktere neni pekne jak sup takovým bonbónkem víš tak bys me ani nepoznal a rekl by si ze co to za cypa na tebe trubí :-D Poznavací znamení černá kapota a nesvítící pravé světlo :-)ú Jinak to bylo na semaforu v Orlové a jel si směrem dolů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 12. Duben 2014 Sdílet Vloženo 12. Duben 2014 tak to bylo dopoledne :-) jo, tak i kdybys blikal a troubil, byl jsem po noční a ještě po plasmě, takže bys mohl troubit co hrdlo ráčí :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.