Publikováno Květen 23, 200817 r Zdravím všechny mám dotaz, zda se dá sehnat samostatná svorka do originálních krytů kol - nebo jestli se dá použít nějaká jiná - této nejvíc podobná? Objevil jsem jednu prasklou a kryt na disku nesedí jak by měl a takhle bych o něj brzo přišel Díky za rady.
Květen 23, 200817 r Zdravím všechny mám dotaz, zda se dá sehnat samostatná svorka do originálních krytů kol - nebo jestli se dá použít nějaká jiná - této nejvíc podobná? Objevil jsem jednu prasklou a kryt na disku nesedí jak by měl a takhle bych o něj brzo přišel Díky za rady. Ja som sa pokúšal zohnať v škodovke tieto svorky, ale povedali mi že sa to samostatne nepredáva, že si mám kúpiť nové puklice. Simply clever! Inak na dvoch pukliciach mi chýbajú po dve svorky a puklice držia už dva roky v pohode a nič nie je vidno.
Květen 23, 200817 r presne tak aj mne ich zopar chybalo a drzalo to v pohode no ak mas strach ze by ti odletela tak prichyt ( elektrikarskymi stahovacimi paskami) bindrami a mas ja to mam tak spravene kvoli kradezi aby len tak jednoducho sa nedali zhodit. p.s.: inak kupovat origo je celkom draha zalezitost mne sa podarilo v predajni zohnat aj jednotlivo nie iba sadu ( v skodovke chcu za sadu 1700sk ) jednotlivo som zohnal origo 350sk/ks.
Květen 26, 200817 r Autor Díky za rady, tušil jsem to - taková prkotina, jak říkáte - tohle je fakt "Simply clever"... Zkusím to nějak pro jistotu přidělat tou páskou presne tak aj mne ich zopar chybalo a drzalo to v pohode no ak mas strach ze by ti odletela tak prichyt ( elektrikarskymi stahovacimi paskami) bindrami a mas ja to mam tak spravene kvoli kradezi aby len tak jednoducho sa nedali zhodit. p.s.: inak kupovat origo je celkom draha zalezitost mne sa podarilo v predajni zohnat aj jednotlivo nie iba sadu ( v skodovke chcu za sadu 1700sk ) jednotlivo som zohnal origo 350sk/ks.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.