rolbař Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Tak dneska mi je MartinRS namontoval a parádička to vypadá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavio Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 to vypadá dobře JJ, to som ani nevedel ze to vyzera az tak dobre.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 čau tak jsem si od raksa taky před vánocema sadu s vystřelovákama a už se mi oba klíče alámaly nechci nic řikat alee moc se mi to nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 čau tak jsem si od raksa taky před vánocema sadu s vystřelovákama a už se mi oba klíče alámaly nechci nic řikat alee moc se mi to nelíbí To máš ale ještě tu předchozí verzi né? Tak to vyreklamuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 To máš ale ještě tu předchozí verzi né? Tak to vyreklamuj Znamej mel ty predchozi taky neorigo a uz jsou KO (na reklamaci se ho zkusim zeptat) ...tyhle novjsi vypadaj lepe, skoro jako original VW .. Kdo vlastne dela od Raska ty klice China nebo PL ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Já jsem si je také objednal přišli do druhého dne namontovat jsem to také zvládl fungují bezvadně.Ale dosti velký problém teď řeším s vybroušením tady v Českých Budějovicích mi to nikdo nechce udělat že je to prý moc tvrdé. Proto prosím někoho kdo mi poradí kde mi to vybrousí. taky řeším, stavoval jsem se v Hornbachu, tam že mi to prej neudělá že to nechce zničit, tak mě poslal do CČM v tom mezipatře, a tam mi řek že sou ty planžety na jeho frézu moc tvrdý, takže asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Sou kecy s tím že je to tvrdý dyť je to odlitek. To nechtěl dělat protože se bojí že to zmrví a ty pak budeš po nich chtít zaplatit celej klíč. Ta planžeta se dá doobjednat. Takže jim řekni že planžeta stojí 60Kč že když to zmrví tak se nic neděje. Přines mu tam jen tu planžetu ono se mu to pak lépe upíná a větší pravděpodobnost že to nezmrví. Mě jednu planžetu zmrvil bo mu to furt vypadávalo z frézky. Podruhé jsem šel jinam a tam planžetu vyšrouboval a krásně vybrousil ale také řikal že bez záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Martin- Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Done! Dneska jsem byl měnit trysky, a když sem nechával auto vychladnout, šel jsem k bankomatu, vyjdu ze vrat, a co nevidím prodejnu s nápisem kopírujeme autoklíče, týpek po mě chtěl nejdřív 390 za jeden klíč, pak že teda prej bez dokladu za 200 oba, za 10 minut hotovo, teď sem akorát přehodil immo a vše v poho. Jinak prodejna je v Turnově v ulici Sobotecká tak 200m pod kruháčem, skoro naproti Origo autosklu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 zdarec hoši,jak jste spokojeni s neorigo vystřelovacími klíči RJ CZ KEY? no vám povím že já jsem zklamaný,kupoval jsem je z www.9000.cz vše je tedy funkční jak má,to mohu říct že jsem spokojen,nastává však problém u té překlápěcí vačky,kde je zašroubovaná ta planžeta toho klíče,po čase to začne praskat a nedá se s tím nic udělat,tak tedy jsem poslal již 3 klíče na reklamaci,což mi ochotně a bez poznámek vždy vymění za nový(poslední výměnou se mi vrátil starý klíč s novým vrškem),jen mi to nepíší do záručního listu,tam čuju podfuk,páč tentokráte bych měl už nárok na vrácení peněz,protože jsem reklamoval 3x stejnou věc.nehledě na to že vyjádření od prodejce se mi taky nedostalo,ani že by se zamyslely nad tím proč to praská,ani že bude vypracován nový model klíčů - lepší,prostě nic.mně už to nebaví,znovu mám naprasklou tu vačku,znovu to budu muset posílat poštou a rád bych se dočkal něčeho lepšího.přemýšlel jsem koupit origo klíče a zkusit je naprogramovat na tento stávající system dálkového ovládání,myslíte že by to šlo?když výrobce toho neorigo píše že je možné naprogramovat do řídící jednotky dálkového ovládání až 6 ks ovladačů?nebo myslíte že by se mi vešel vnitřek tohoto neorigo klíče do toho origo aby to fungovalo jak má? Todle by mě taky zajímalo.Zatím ty RC KEY celkem ok.Líbí se mi to nový provedení klíče od RAKSO.Proto bych rád věděl jestli by ten Váš klíč šel nějak naprogramovat na tu mou jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Březen 2008 Sdílet Vloženo 6. Březen 2008 Todle by mě taky zajímalo.Zatím ty RC KEY celkem ok.Líbí se mi to nový provedení klíče od RAKSO.Proto bych rád věděl jestli by ten Váš klíč šel nějak naprogramovat na tu mou jednotku. já myslím že asi nepude protože nové je prý u této sady že má plovoucí kód. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 já myslím že asi nepude protože nové je prý u této sady že má plovoucí kód. Myslíš že by stačila nová ta jednotka a klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Myslíš že by stačila nová ta jednotka a klíč? čeče to nevím. Zeptej se přímo Rasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulmack Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Tak sem mu napsal a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakso.cz Vloženo 11. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Děkuji všem za objednávky... Klíče stále jsou, ale akce již netrvá... nezkoušejte to, prostě skončila. Třeba bude další.... na něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Zdravím všechny tak jsem si koupil DO s vystřelovákama od firmy RAKSO.skoušel jsem to zapojit podle plánku ale byl tam na mě zmatek.četl jsem to i tady na fóru ale mam tam jinou kombinaci barev drátů tudiž jsem z toho jelen.nenašel by se někdo kdo by mi to mohl zprovoznit Olomouc a okolí.za nějakou tu odměnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 jestli není Prostějov daleko tak bych uměl pomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Prostějov je fajn řekni si kdy se ti to hodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Zdravím všechny tak jsem si koupil DO s vystřelovákama od firmy RAKSO.skoušel jsem to zapojit podle plánku ale byl tam na mě zmatek.četl jsem to i tady na fóru ale mam tam jinou kombinaci barev drátů tudiž jsem z toho jelen.nenašel by se někdo kdo by mi to mohl zprovoznit Olomouc a okolí.za nějakou tu odměnu. TAK TO MÁM KONEČNĚ HOTOVÉ.A MUSÍM TÍMTO PODĚKOVAT VAŠOVI ŽE MĚ TO SPROVOZNIL ,MOHU VŠEM JEN DOPORUČIT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza 55 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Zdravím všechny Taky jsem si koupil DO s vystřelovacím klíčem od firmy RAKSO. Nechci zakládat nové téma, proto využívám toto které je mému problému nejblíže. DO jsem namontoval podle návodu barevné kombinace vodičů souhlasily. Po napojení na kabelový svazek mezi zámkem dveří a řídící jednotkou jak je popsáno v návodu mohu ovladačem auto jenom otevřít zavřít nelze, když odpojím konektor na zámku dveří řidiče tak jde pomocí DO otvírat i zavírat všechny dveře samozřejmě kromě těch řidičovo. Ovládání centrálu pomocí klíče funguje správně. Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 řekl bych že máš špatně propojeny odem.zamyk. relé z alarmu bylo rakso určeno přímo pro octavii ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza 55 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 DO bylo určeno přímo na Octavii I a bude asi v poradku protoze kdyz odpojim konektor na zámku ve dveřích u řidiče tak my DO ty ostatní dveře otvírá i zavírá, klíčkem přes zámek u řidiče to funguje normálně napadá mě jestli to nemůže dělat nějakej mikrospínač v zámku ale nemám schema zapojení zámku ani celýho centrálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 když otevřeš dveře řidiče rožne se stropní světlo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza 55 Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 To vnitřní světlo se rozsvítí když otevřu dveře u řidiče ja ho mam normalně pořád vypnutý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Čau a nebylo by rozumnější to dát někomu kdo tomu rozumí,já to udělal a jsem spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) Zdravím všechnyTaky jsem si koupil DO s vystřelovacím klíčem od firmy RAKSO. Nechci zakládat nové téma, proto využívám toto které je mému problému nejblíže. DO jsem namontoval podle návodu barevné kombinace vodičů souhlasily. Po napojení na kabelový svazek mezi zámkem dveří a řídící jednotkou jak je popsáno v návodu mohu ovladačem auto jenom otevřít zavřít nelze, když odpojím konektor na zámku dveří řidiče tak jde pomocí DO otvírat i zavírat všechny dveře samozřejmě kromě těch řidičovo. Ovládání centrálu pomocí klíče funguje správně. Děkuji za každou radu. zkoušel jsi zamykat a odemykat klíčem na obou dveřích(teda pokud máš zamek na obou stranách)???????měl jsem podobný problem a bylo špatné servo(též od firmy rakso)zjedné strany sem měl vše ok a zdruhe to nešlo. edit:ted koukam že si koupil pouze DO a central máš asi původní takže to tím nejspíš nebude Editováno: 10. Červen 2008, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.