Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chtěl bych si dát do auta nějaký tajný vypínač, patrně odpojit plivové čerpadlo. Tak by mě zajímalo kam ho umístit, popř. kde ho máte umístěný?

myslíš,že ti to niekto prezradí :D . daj ho na neobvyklé miesto,hlavne nie v dosahu z vodičovho sedadla.

:smich::smich::doh
myslíš,že ti to niekto prezradí :D . daj ho na neobvyklé miesto,hlavne nie v dosahu z vodičovho sedadla.

podle mě by mělo být spíš v dosahu, aby si pozorovatel z venku nevšiml že vůbec něco mačkáš

tak mam napad kazdy nech vyfoti ten/tie svoj/e a potom to budeme spolu tajit :kol-98:

podle mě by mělo být spíš v dosahu, aby si pozorovatel z venku nevšiml že vůbec něco mačkáš

Prva vec pre zlodeja ked to nepojde tak zacne osahavat okolo seba a az najde vypinac a odchadza na tvojom aute.

Ja mam jeden ako namontovny na stredovompanely ale ten je tam ako atrapa, nefunkcny.

Origo vypinac je v zadu v kufri

Prva vec pre zlodeja ked to nepojde tak zacne osahavat okolo seba a az najde vypinac a odchadza na tvojom aute.

Ja mam jeden ako namontovny na stredovompanely ale ten je tam ako atrapa, nefunkcny.

Origo vypinac je v zadu v kufri

tez jsem uvazoval o atrape, ale nevim, predstava, ze auto nekde parkuje venku prez noc na sidlisti a kazdy den , kvuli tomu otevirat kufr hore dule, nebo nekam se jede na vylet.... <_<

• Autor

Taky jsem právě uvažoval, že to dám někam mimo vnitřek auta, aby to nebylo hned po ruce.

kdysi jsem měl v jednom autě vypínač v kufru, a mohu vás ujistit, že vás po čase stále lézt do kufru žačne strašně srát....... lol

Upraveno od dick

• Autor
kdysi jsem měl v jednom autě vypínač v kufru, a mohu vás ujistit, že vás po čase stále lézt do kufru žačne strašně srát....... lol

To je asi pravda, ale v kufru nebude jen tak po ruce a já ho budu používat tak třikrát do měsíce, když pojedu někam na větší nákupy atd. Jinak auto parkuju doma v garáži a v práci na parkovišti uvnitř firmy. Takže by to zase nebylo až tak moc otravné. Snad.

Chtěl bych si dát do auta nějaký tajný vypínač, patrně odpojit plivové čerpadlo. Tak by mě zajímalo kam ho umístit, popř. kde ho máte umístěný?

Nemáte někdo návod, jak to zapojit (paliv.čerpadlo,apod.) ?

Dík za radu.

• 1 měsíc později...
  • Autor

Je tu někdo z okolí Ivančic - Brno venkov, popř. z okolí Brna kdo by mi zapojil vypínač palivového čerpadla?

• 4 týdny později...

Tak mne dneska tahle sranda zachranila auto.Vse jsem nasel vylamane,stacilo jen nastartovat a odjet.Skoda cca. 20000,-.zkurvili i volant.Kurvy mizerny,neco na ne policim,220V do karoserie.Zkratka se to vyplati. -_-

Nuti mne to k dalsimu posileni ochrany a namotovani dalsich sesti vypinacu v serii.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.