Arts Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 zhanam el. schemu fabieII ...ma niekto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 je rovnaka RJ na vyhrievanie sedadiel do fabie2/roomsteru ako na F1 ? lebo mam decky a kabelaz .. ale nejak to spolu nejde a neni tam ani svorkovnica na RJ .. v etke som nikde tu rj na roomster/fabiu2 nenasiel ( v f1 som to nasiel v etke pri sedadlach ) no na room/f2 nie .. .. pomoooc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 zlúčil som ti dve témy do jednej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 zlúčil som ti dve témy do jednej dik .. a nevies co s tym ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 vačkaj času Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 vačkaj času heh .. bol som aj v skodovke a tiez mi nevedel povedat ze kde je ta RJ ani aka tam je ani nic .. .. iba mi povedal ze tie vlozky do sedadiel ako f1 a f2 su ine .. a tiez su ine pre sportove a obycko sedadla .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Ja mam Tesco vyhrievanie. za 150sk. A je to super. Teda ja to nepouzivam ale priatelka hej...v zime. pochvaluje si to. Ja som naopak studenomil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 akurat som objednal spinace na vyhrievanie do f2 .. 1ks 900korun .. ja neviem co by za to nechceli .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 takze sme to riesili s profom a je to tak ze F2 RJ nema .. ide to cez rele a spinac .. takze to nieje rovnake na f1 a f2 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 nadodou nevie niekto cislo dielu rele vyhrievania sedadiel ? vodic,spolujazdec. . mi to nevedel v predajni dat bez cisla .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 obyč relé by to malo byť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 obyč relé by to malo byť uz som to kupil je to 1k0951253 ..tu je aj foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) nema niekto el. schemu ostrekovacov f2 ? + sninac hladiny vody. . + cislo svorkovnice (patice) na rele ostrekovania svetiel. Editováno: 11. Červen 2008, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 vyhrievanie sedadiel hreje viac na 1 alebo 2 .. bo som to zapajal a 1 hreje viac .. divne .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 No predpokladám že by malo viac na I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Hm divné - mne hreje viac na 2-ke. Aj podľa manuálu od auta znamená stupeň 1 vyhrievanie na 25% výkonu, a stupeň 2 je 100%. V praxi je to ale tak, že tú 1-tku veľmi nie je cítiť, treba zapnúť 2-ku a neskôr prepnúť na tú 1-tku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 No predpokladám že by malo viac na I no lebo som sa to snazil zapojit a takto to dopadlo .. .. spolujazdec zohrieva vodicove a vodicove tlacicko spolujazdca .. ale len pri 1polohe pri 2 polohe to je normalne .. heh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El_Jacobo Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Taky mě to hřeje víc na dvojku...Na jedničku to skoro necítím a na dvojku se to zase pomalu nedá vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 Hm divné - mne hreje viac na 2-ke. Aj podľa manuálu od auta znamená stupeň 1 vyhrievanie na 25% výkonu, a stupeň 2 je 100%. V praxi je to ale tak, že tú 1-tku veľmi nie je cítiť, treba zapnúť 2-ku a neskôr prepnúť na tú 1-tku. aha .. takze niekde bude haluz .. taka otazocka .. mozem zapnut klucik ked mam vonku sedadla ? (odpojene airbagy ?) nebude hlasit chybu ? a neostane tam ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 15. Červen 2008 Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 No chyba sa ti zapíše, nakoľko odpalovač nemáš pripojený takže potom len VAGom vymazať, No je škoda že ten systém je riešený ako je riešený, napr OII má to isté riešenie (až na variácie zapojenia dečiek) ako mala FI s jednou RJ a teraz tam dali len relé a v prvej polohe sú dečky zapojené do série, ale stále a v druhej polohe sú paralelne ale odpájané termistorom/relátkom po dosiahnutí pálivého efektu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 15. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2008 No chyba sa ti zapíše, nakoľko odpalovač nemáš pripojený takže potom len VAGom vymazať,No je škoda že ten systém je riešený ako je riešený, napr OII má to isté riešenie (až na variácie zapojenia dečiek) ako mala FI s jednou RJ a teraz tam dali len relé a v prvej polohe sú dečky zapojené do série, ale stále a v druhej polohe sú paralelne ale odpájané termistorom/relátkom po dosiahnutí pálivého efektu no myslel som si . .a preto som to ani neskusal .. ale vsetko nahadzal naspat a az potom skusal .. inak tu schcemu ostrekovania este nemas ? mam uz doma tie ostreky aj spinac hladinovy . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 nikto nema schemu ani na roomster ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 mam papirovou. ale sam nevim na jakej presne typ, je to plachta asi 7m dlouha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 19. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) mam papirovou. ale sam nevim na jakej presne typ, je to plachta asi 7m dlouha. :) heh ..nevies na co to je ?? .. heh .. mne ide o ostrekovace svetiel hlavne .. neviem ci o je ako na F1 . bo mozno to je ako s tymi sedadlami .. Editováno: 19. Červen 2008, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 21. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2008 (editace) takže vyhrievanie je uz OK, boli prehodené káble a jeden kábel bol dokonca v strede seknutý a držala ho pokope len bužírka. montoval som H7 svetla namiesto h4 ale ked zapnem diaľkové tak sa preklopí clonka a zhasnú... co to moze byt ? ma h7 a h4 inakšie zapojenie ? ale pri preblikavani svietia .. len pri trvalých diaľkové zhasnú. Editováno: 22. Červen 2008, autor: Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.