Publikováno Květen 29, 200817 r Mám jeden problém mám klasický klíč obyčejný bez vystřelování a svítilny, chci si dodělat vystřelovací, ale nemám ani origo central a alarm vše jsem jsi dokoupil od jiný firmy a namontoval, nezajímá mě jak na to nebo tak něco podobnýho jenom jsem dneska ten klíček rozebral a snažil jsem se vytáhnout ten chip imobilizéru, takovou tu miniaturní skleněnou ampulku, a vona praskla ale uplně a teĎ to nefunguje nejde startovat a svítí kontrolka imobilizéru, dá se ten čip koupit nebo musím koupit celý klíček? kolik stojí nový klíček, mám fabii
Květen 29, 200817 r Mám jeden problém mám klasický klíč obyčejný bez vystřelování a svítilny, chci si dodělat vystřelovací, ale nemám ani origo central a alarm vše jsem jsi dokoupil od jiný firmy a namontoval, nezajímá mě jak na to nebo tak něco podobnýho jenom jsem dneska ten klíček rozebral a snažil jsem se vytáhnout ten chip imobilizéru, takovou tu miniaturní skleněnou ampulku, a vona praskla ale uplně a teĎ to nefunguje nejde startovat a svítí kontrolka imobilizéru, dá se ten čip koupit nebo musím koupit celý klíček? kolik stojí nový klíček, mám fabii Nemáš náhradní klíče? Každopádně bych zkusil origo servis. Taky přemýšlím o tom vystřelováku, a právě z důvodu přemístěni toho čipu jsem to zatim vzdal. Neni to třeba jak u feldy, ta má čip v plastu.
Květen 30, 200817 r Autor Náhradní klíček mám ale nikdy nevíš co jse múže stát třeba ten náhradní přestane fungovat a pojedu do pryč.
Květen 30, 200817 r Cau. na tu tycku immobilizeru treba pouzit odstranovac lepidla!!!! Pozrite si stranku: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/...go-ovladani.htm
Květen 30, 200817 r Koukni tady do bazaru. Určitě samotnej čip seženeš. V origo servise nemáš šanci, jen novej klíč za velký peníze. Koukni třeba sem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.