Publikováno Květen 30, 200817 r Mám problém na octavii 1,9.tdi 66kw rok.03 při otevření dveří od spolujezdce se mi na přístrojové desce ani ve dveřích nerožne světlo a já nevím že jsou vůbec dveře otovřené ale dálkově zamknout i odemkout to jde. Měl někdo podobný problém jako já a kde ho mám hledat díky Bob.
Květen 30, 200817 r Mám problém na octavii 1,9.tdi 66kw rok.03 při otevření dveří od spolujezdce se mi na přístrojové desce ani ve dveřích nerožne světlo a já nevím že jsou vůbec dveře otovřené ale dálkově zamknout i odemkout to jde. Měl někdo podobný problém jako já a kde ho mám hledat díky Bob. vadny zamek ve dverich -zaletuj ty studene spoje v nem a je to opravene jinak novy zamek cca 5000Kč.A tady na foru mas dost podrobny navod jak se zamek vyndava i opravuje.Pic
Květen 30, 200817 r Jo jo ty zatraceny zámky. Taky jsem měl potíže se zámky, tak jsem proletoval všechny spoje v zámcích a vyměnil mikrospínače a mám klid. Zkus to, uvidíš že zmizí i tvůj problém
Květen 31, 200817 r Autor Jo jo ty zatraceny zámky. Taky jsem měl potíže se zámky, tak jsem proletoval všechny spoje v zámcích a vyměnil mikrospínače a mám klid. Zkus to, uvidíš že zmizí i tvůj problém A jak se k tomu dostanu to musím sundal čalounění ze dveří a tam to nekde je nejde mi to sundak u madla spolujezdce tam to nějak drží a nechci nic urvat poraďte mi prosím
Květen 31, 200817 r Přesně tak, musíš sundat to čalounění. To madlo musíš rozebrat a tam jsou 2 šrouby. Tady je návod jak ten zámek dostat ven http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...&hl=Z%C1MEK a tady máš další vlákno, kde se řešily mikrospínače (jak je vyměnit atd.) http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...24490&st=50
Červen 2, 200817 r Mám problém na octavii 1,9.tdi 66kw rok.03 při otevření dveří od spolujezdce se mi na přístrojové desce ani ve dveřích nerožne světlo a já nevím že jsou vůbec dveře otovřené ale dálkově zamknout i odemkout to jde. Měl někdo podobný problém jako já a kde ho mám hledat díky Bob. Chválím za dobrý název vlákna . Vypadá to velmi přehledně. Jak ti řítají všichni ostaní hledej závadu v mikrospínači zámku. H L E D E J VE STARŠÍCH TEMATECH
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.