Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobrý den.

Měl bych dotaz ohledně odklonu kol. Sjíždí se na Fábii přední pravý plášť zevnitř dá se seřídit? Může mi prosím někdo poradit?

Děkuji .

Upraveno od Hero

Seřídit se dá jen sbíhavost, odklon nikoliv. Problém, ale může být právě ve sbíhavosti. Nech udělat geometrii, uvidíš.

Mal som tiež problém s draním vnútrajškov gúm a vyriešila to oprava geometrie- sbiehavosti!

Mal som tiež problém s draním vnútrajškov gúm a vyriešila to oprava geometrie- sbiehavosti!

Dík za radu ,zajedu k tomu packalovi ať to seřídí,radil mi že mám měnit kola levé za pravé:

Nesmysl. Najdi si jiného packala

Máš velkou rozbíhavost, kolo nabíhá vnitřní hranou a ta se sjíždí. Zpravidla je pak víc sjetá pravá guma, ale je to rozbíhavostí obou kol.

• 4 roky později...

Mám malý dotaz,je možný že by se mi rozhodila geometrie když jsem měnil čepy na ramenou? Někde jsem se tu kdysy dočetl že se po výměně čepů ramen geoška dělat nemusí,ale mě teď po výměně pískají přední gumy na jakýmkoliv kruháči při nízké rychlosti. Dík za info.

môže sa rozhodiť...tie diery na osadenie šróbov nemajú síce veľkú možnosť posunutia,ale aj to minimum stačí

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.