Publikováno Červen 1, 200817 r Dobrý den. Měl bych dotaz ohledně odklonu kol. Sjíždí se na Fábii přední pravý plášť zevnitř dá se seřídit? Může mi prosím někdo poradit? Děkuji . Upraveno Červen 1, 200817 r od Hero
Červen 1, 200817 r Seřídit se dá jen sbíhavost, odklon nikoliv. Problém, ale může být právě ve sbíhavosti. Nech udělat geometrii, uvidíš.
Červen 1, 200817 r Mal som tiež problém s draním vnútrajškov gúm a vyriešila to oprava geometrie- sbiehavosti!
Červen 1, 200817 r Mal som tiež problém s draním vnútrajškov gúm a vyriešila to oprava geometrie- sbiehavosti! Dík za radu ,zajedu k tomu packalovi ať to seřídí,radil mi že mám měnit kola levé za pravé:
Červen 2, 200817 r Máš velkou rozbíhavost, kolo nabíhá vnitřní hranou a ta se sjíždí. Zpravidla je pak víc sjetá pravá guma, ale je to rozbíhavostí obou kol.
Srpen 3, 201213 r Mám malý dotaz,je možný že by se mi rozhodila geometrie když jsem měnil čepy na ramenou? Někde jsem se tu kdysy dočetl že se po výměně čepů ramen geoška dělat nemusí,ale mě teď po výměně pískají přední gumy na jakýmkoliv kruháči při nízké rychlosti. Dík za info.
Srpen 3, 201213 r môže sa rozhodiť...tie diery na osadenie šróbov nemajú síce veľkú možnosť posunutia,ale aj to minimum stačí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.