Dakie Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 (editace) Náš malý tuningový klub Every Day Tuning si Vás dovoluje pozvat na již druhý pohodový srázek na autobusové nádraží v Turnově, který se tentokrát bude konat 9.8.2008. GPS Loc: 50°35'20.045"N, 15°9'11.434"E Odkazy na foto, video: EDT galerie Krteček Foto heslo je krtecek Doliho foto najmis foto Janina video1 Janina video2 Foromen video mole.first video Hrábě foto KM Player Quick Time Playier JasteR video Program srazu: 11:00 sraz na autobusovém nádraží v Turnově 11:15 - 11:30 přesun na oběd do Bajo grilu 14:00 návrat na autobusové nádraží, příjezd dalších účastníků 15:00 spanilá jízda Českým rájem 16:00 - 16:30 začátek party na Vyskři - pokračování do časných ranních hodin EDIT: Po srázku je připraveno občerstvení - pivko a prasátko, bohužel vstup na tuto "akci po srázku" musíme zpoplatnit, ale částka je symbolická - 50 Kč. Grilování bude v parku na Vyskři (nebo ve Vyskeři chcete-li ) Ubytování buď ve stanu, v autě nebo tady Co se týká parkování na Vyskři, bude se parkovat u silnice, do parku je přísný zákaz vjezdu vozidel. Přidal sem mapku parkovacích zón, z čehož největší zóna bude asi 150m od parku, tady by parkovali ti, kteří budou večer odjíždět, ti co budou zůstávat, budou mít auta u parku a to z toho důvodu, aby nemuseli tahat stany a spacáky tak "daleko". Navíc aby měli autí aspoň trochu na dohled v noci.. Rozhodně je tam bezpečněji, než někde v Turnově Předem Vás prosím o spolupráci při parkování vozidel. Díky! Takže zatím jsou potvrzeni: Dakie (F) Fejby TDI mole.first (F) krtek a jeho autíčko Janina + Vašek (F) Haty + Cubba (Fel) Art Car Design (O) - prej auto lukyssek (F) Červená fabka baurak (O) pentadius (F) Žluťásek Hrábě Fernétti (O) Bobik (F) - @ Bobik snad už s xenony joujou (F) možná se chystá něco většího Tangerín (F) Tangerínek Mates_XIV (F) Černý cvrček najmis (F) Černá slečna Sinius (F) Rudá beruška foromen ® + foromenová v červeným Romčovi kudrna_tomas (F) červený 3válec stenly (F) stenlyho BEJBY Martyp (O) Martyp eReSo JaKr (F) 12V Corrida manolo (Mondeo ST220) 2 HTP v 1 maca (F) Máca - speedline HTP mira (F) míry sedánek Paolo (?) vorlajz (OII Scout) Vorlajzovo přítel do nepohody Ol@f (OII) ??? AdamCZ (O) Krteček petrator (F) s-talker (F) s-talkerova modrá fabča Tomáš (O) Lady Stone 2P2 (OII) Škoda Octavia II 1,8 TSI MR 08 ELEGANCE frenky (O) frenkyho combi mmerlin (O) superfatty (OII) SKAJA (OII) Cooco69 + švagr (OII) další daleký pozdrav zo Slovenska Lube (OI) Můj mazlik Petr81 (OI) BadyS (OI) omlouvám se, myslel jsem že je na seznámku Doli (OII) Editováno: 18. Srpen 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 (editace) Pokud bude cim a nebudu nekde v ...., urcite dorazim Jinak ... obsluha byla vytecna, neslo by zaridit nahore bez ? Editováno: 2. Červen 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 předběžně potvrzuji účast, ale je to pro mě krapet termínově daleko, takže ještě na 100% nevím...i do Bajo Grilu se těším.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 jj kdyz budes cas a podminky tak bych taky urcite dorazil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 To je ale sakra daleko (jak časově tak i vzdálenostně) ale proč nee, jsem pro každou lumpárnu a tahle bude navíc super ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 jasný kucí, vím že to je daleko, ale taky proto, že to je tak daleko, byste si čas udělat měli MichalF: na to se musím zeptat joujoua, jedna ze servírek je jeho bývalá spolužačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 To je ale sakra daleko (jak časově tak i vzdálenostně) ale proč nee, jsem pro každou lumpárnu a tahle bude navíc super ! Tak to se taky opět přidám Třeba ještě zlomíme někoho od Brna !!! - ať nejedeme sami a je větší zábava !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 MichalF: na to se musím zeptat joujoua, jedna ze servírek je jeho bývalá spolužačka Beru Te za slovo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 No sice už sme přihlášený, ale pro pořádek jedemeeee .... To si přeci nemužem nechat ujít. Jen co ta obsluha, pro ženský by něco nebylo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 jestli pojedu - je za dlouho, tak určitě i na oběd A spanilku bych tentokrát prosil i na ten Kozákov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Bobik s otazníkem? jj, domluvím jouovi Janina: s vámi se počítá, to je přece jasnýýýýýý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motaaa Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 škoda že tak špatný termín hned bych přijel a už new autem škoda že jsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 a jako se mnou se nepočítá? teda teda..jj Monča tam ještě dělá tak to s ní můžu zase domluvit ona je taková vpohodě bysi třeba za drobný úplateček mohla dát neco "dolů" nebo co já vím co navrhujete kucí? No a pro něžné pohlaví? čoveče Jani co Ti vymyslet aby si byla spokojená aj ty? hm..nech to na nás něco spácháme spanilka to bylo nevychytané Kozákov byla jedna z variant a kdyby ste se vyznali trošku a mohli jste jet i přes kotáry tak vás vytáhnu zkratkou na Kozákov, ale tak příště extra pro Bobíka a pojedem v noci aby si nato mohl hezky posvítit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Musím popátrat, jestli moje druhá polovička nemá náhodou v tomto termínu nějakou brigádu nebo něco...ale pokud budeme mít oba čas a bude rozumný počasí, asi bysme se jednou do toho Turnova přijeli podívat...ještě bych to pak buď na 100% potvrdil, nebo vyvrátil....ale předběžně o tomto srázku taky uvažuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Tangerín: Jen se přijeď taky někdy podívat Joujou: No s tebou se počítá na 100% tak tě ani nezmiňovali Sem zvědavá co tedy vymyslíte pánové, ale začínám se bát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 joujou: jasný že se s tebou počítá, ale dokud ses sem nenapsal, nemůžu tě tam psát to samý třeba najmis, sice sem mu o tom včera říkal, ale zatím to nepotvrdil pak vás hned dopíšu, pacholci Tangerín: jj, koukej dorazit, mladou vem s sebou! Janina: ty se taky bojíš všeho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Tak zatím bych měl mít volno tak bych snad taky dojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Mates_XIV: super chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 ty jo čoveče Dakie, tak nevím nevim jesli u mě bude platit F nebo O lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 To JouJou: máš to kousek, tak prostě přijedeš s obojím jak s F tak s O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 joujou: se taky navotravuješ se to dá kdykoliv změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 na tenhle datum mám víkend volno...pokud nebude nic duležitého určitě dorazím......autobusem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 najmis: já ti dám busem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Najmis: Co muže být důležitějšího než mi? Dakie: všeho ne, jen vašich nápadů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Určitě se zůčastním, když do toho něco na poslední chvíli nevleze...a když bude mít přítulka čas tak ji vezmu s sebou. škodahome se ji libil tak by mohla jet i sem se mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.