stenly Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 pozeram že sa to tu nejako rozrastlo ... neviem sa dočkať toho super zraziku... v zozname je napisanych už 30 ludi... inak hlasoval som za to pivko... eh stan už mam nachystany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) takže speciálně pro vorlajze a MichalaF : ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽÁDNEJ TEREŇÁK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽADNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽÁDNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽADNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽÁDNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽADNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽADNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽADNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽÁDNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽADNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽADNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽADNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽADNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽADNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL ROAD A ŽÁDNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽÁDNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽÁDNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽADNEJ TERENAK ŠKODA OCTAVIA SCOUT JE ALL-ROAD A ŽÁDNEJ TERENAK tak snad už bude Michal spokojenej Michale, prosím tě, čím do toho Turnova přijedeš??? já jen kolem kterýho auta se mám pohybovat s klíčem a korunou :-) Editováno: 23. Červenec 2008, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 týýýý joo, pokud sem dobře počítal, tak je na seznamu 30aut , tak to bude mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 2 Sinius... MichalF psal, že do Turnova nepřijede... je mimo republiku... jo a okolo mýho all-roadu, budeš chodit bez klíčů a mincí!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 jak jakej název? teď jsem trochu mimo... někde v OT jsem tu četl, že chceš změnit název toho "vorlajzovo ..." na něco s otesánkem, ale nemám čas to v těch příspěvkách hledat.. dyžtak to pošli do SZ joooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 pozeram že sa to tu nejako rozrastlo ... neviem sa dočkať toho super zraziku... v zozname je napisanych už 30 ludi... inak hlasoval som za to pivko... eh stan už mam nachystany... super kámo, těším se na tebe!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 dakie taky tak... a aj na ostatnych členov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 ...na oběd do Baja bych šel, ale nejde mi už nějak hlasovat:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 tak už si asik hlasoval ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 ...na oběd do Baja bych šel, ale nejde mi už nějak hlasovat:( znovu za 24hodin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 pivo si dám do bájo grilu nejdu. V pátek večer pojedu do Příbrami na sraz a před polednem směr MB. Něco hygieny a pak směr Turnov, půllitr si beru vlastní s uchem. Heslo večera: Raději bych viděl hořet mateřskou školku nežli rozlitý pivo Spím buď v Bobíkovi nebo ve stanu - to podle situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Bobik: tak to je slovo do pranice! bude to super srázek, už se těším s heslem naprosto souhlasím, jen to říkám trochu jinak - radši nechat vypadnout dítě z kočárku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 hihihi taky se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 až budete mít jednou děti, budete mluvit jinak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 myslím že ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Daku, kolik ti je? 20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 vorlíku ty už seš holt starej na tyhle mlaďáky tady... a starší než já... o 12dnůůůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 co rikate na tuhle srazovku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 dosto dobrý ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 neměl by bejt na to obrázku Scout? :D btw. doufám, že tam nebudu nejstarší?! a proč je to až od dvou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 furt s tím scoutem naděláš..... srazovka super jako vždy Máro... čas bych tam nedával... není podstatnej(na srazovce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) btw. doufám, že tam nebudu nejstarší?! mam strach ze jo cece ber to tak automaticky se predpoklada ze budes nejrozumnejsi, takze az Bobikovy nekdo rozleje pivo pujdes hlidat materskou skolku jasny? Editováno: 23. Červenec 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmerlin Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) Ju, sraz a primo v mym rodnym meste? To bych si nemel nechat ujit. Po prvnim srpnu uz bych se mel prestehovat zpet do CR, tak se pokusim prijet. Jedinej potencionalni zadrhel je, ze bych v tom terminu mel mit nekdy dovolenou a planoval jsem vyrazit pryc, tak uvidim. Zkusim to promyslet a pak bych potvrdil... PS jinak spanilka na Kozakov zni dobre. Pripadne bych navrhoval Trosky ci Kost, to by se mohlo libit... Editováno: 23. Červenec 2008, autor: mmerlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 až budete mít jednou děti, budete mluvit jinak! moje řeč, dneska jsou na odstřel . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 btw. doufám, že tam nebudu nejstarší?! Se furt strachuješ, jsem řikal, že mi všici budete VYKAT a řikat Dědo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.