foromen Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) Jo, pánové, jestli mi švagrová neutopí kameru v Řecku, beru jí s sebou, něco skusím natočit a pak se z toho pokusím vytvořit koukatelný DVD. A foťák samo beru taky Editováno: 23. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 vorlík nejstarší nebude....a já vím asi kdo....jeden pán kterýmu budem říkat dědo s červeným autíčkem:-))) Srazovka super máro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 voe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 ježíš JArdo tebe jsem vůbec nemyslel....bych si ani nedovolil myslím jiného pána....s roooooooo mmmm....ssss.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 tak to tě omlouvá, děda eště neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Mno tak na 99% počítejte s mojí 2metrovu záležitostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Sakra přijedou stejný kola jen ty nemáš předky odrbaný jako já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 foromen: dobře, budeme ti říkat Dědo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 hele a kdo je vůec ten Bobík? to je ten klučina, co má rád krajíc namazaný sýrem Lučina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) bobík....hmhm...to je takovej malej nabušenej ranař...sem si dovolil něco říct špatně a už jsem jí držel....ale jinak je hodnej...ale bacha na kouličky... Editováno: 24. Červenec 2008, autor: mira Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) má citlivý kouličky? Editováno: 24. Červenec 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 taky mi nejde hlasovat a určitě sem nehlasoval. Vorlajz: proti tvýmu terenáku nic nemám, jen Michal bonzoval, takže mě mrzí že nepřijede srazovka je super, jen ten čas tam být nemusí, jinak je supr Bobík: tvoje motto ohledně piva je dobrý, ale připoměl si mi to, že si musím vzít půlitr moc mě teší, že někde nebudu nejmladší :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Ještě že jste mně připomněli ten krygl Jinak bych to musel pít z kelímku a to si Svijany nezaslouží to s-talker: srazovka je super, hlasím se o jednu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 ty vole Svijany... brrr.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 hele a kdo je vůec ten Bobík? to je ten klučina, co má rád krajíc namazaný sýrem Lučina? vorlajzův skaut, hodil by se na nějakej raut, odvezl by zbytek do vepřína pro dobytek bobík....hmhm...to je takovej malej nabušenej ranař...sem si dovolil něco říct špatně a už jsem jí držel....ale jinak je hodnej...ale bacha na kouličky... má pravdu má citlivý kouličky? kouličku myslel Míra sněhovou, dostal jí do hlavičky Bobík: tvoje motto ohledně piva je dobrý, ale připoměl si mi to, že si musím vzít půlitrmoc mě teší, že někde nebudu nejmladší :-) moc se nekasej, budeš nám běhat s pívem , nejmladší bude prej číšníkem Ještě že jste mně připomněli ten krygl Jinak bych to musel pít z kelímku a to si Svijany nezaslouží Dotaz pro pořadatele: Dakie Svijany budou jaký? 11° 13° ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Nejmladší bude číšníkem jo ? Twe, tak já nikam nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) moc se nekasej, budeš nám běhat s pívem , nejmladší bude prej číšníkem BEJVALEJ KAMARÁDE doufam, že Svijanky 11, 1o se pít neda a 13 to by byl asi rychlej konec Editováno: 24. Červenec 2008, autor: Sinius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 právě mě moc nešmakuje ani ten svijanskej máz 11° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 znovu za 24hodin.. Nezadařilo se mě ani včera, ani dneska přidat hlas na ten "oběd do Baja" Nevím ještě na 100% kdo se ke mě a Pentadiusovi přidá z těch našich končin (CMF, Lugo, Ol@f, nebo někdo jiný) ale časově tam jedeme už na onen zmiňovaný oběd do Baja !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 právě mě moc nešmakuje ani ten svijanskej máz 11° Ale nikdo Ti bobajs nebrání v tom vzít ještě další soudek lahodného moku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 právě mě moc nešmakuje ani ten svijanskej máz 11° pak je to jasný....ty budeš ten kdo bude běhat pro pivo, protože budeš střízlivej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 no já budu mít třeba šmák na víno a to bych se zásobil ze sklepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 tak to dovez, to bych chtěl ochutnat... Booobikáááá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 no já budu mít třeba šmák na víno a to bych se zásobil ze sklepa Ajajaj !!! Tak to vypadá že se ani v nědělu nepojede dom !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 já musím do práce, si jen koštnu a půjdu spát. A jestli někdo dostane hovězí nápad s rumem nebo zelenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.