Ol@f Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 (editace) pdf / no problemje mi 21, chci neco k tomu mondeu st a fabii...neco rodinejsiho, bezpecnejsiho, mel sem donedavna a6 ale bafla... PDF, neslo by neco do ceho umi exportovat ukladat Corel? rekl bych ze Grand Espace 3.0V6 dCI 180k by byla lepsi volba, teda aspon pro rodinu pokud jde o prostor nez X5 Editováno: 1. Srpen 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 predpokladam ze pojedes po nasem tankodromu, pripojis se k nasi odjezdove skupine ? bude mi potešením. Napíš mi kde a kedy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 trnava?? tak to je odomna trošku dalej hehehe... dufam že doraziš na zrazik... jasne že dorazím. Ešte nikdy som také nič neabsolvoval. V tomto som panna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 No jak koukám na ten seznam, tak tam budu s tím svým červeným Romčou jak cvičená opice v kleci . Se tam normálně budu bát. Nejenom že jsem nejstarší, ale ještě navíc tohle. No nazdar bazar teda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 foromen: jen klid, klidně se spolu můžem bavit, ale nějak slušně, aby si lidi nemysleli že jsem vzal na sraz svýho dědu ............neboj, bude to fajn, aspon budeš jediný v koloně a na tebe bude koukat nejvice lidi, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Háááááááááá no tak dík no. To vypadám tak blbě joooo????? . Právě že budu jedinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 foro: ty víš že to byl vtip a navic sem tě nikdy neviděl tak nemohu soudit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Me prosim ze seznamu smazat... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 CMF: fakt nejde aby jsi dorazila??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 CMF: fakt nejde aby jsi dorazila??? Nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 CMF: tak snad budu mit tu čest, poznat tě, příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 Nee podle toho co sem slysel to bylo vice mene jasne jak to dopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 podle toho co sem slysel to bylo vice mene jasne jak to dopadne Jafny no cekala jsem ze se to neobejde bez komentaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 CMF: to je škoda. Tak snad příště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 jasne že dorazím. Ešte nikdy som také nič neabsolvoval. V tomto som panna ja už som raz na niečom takom bol ..a možem povedať že fakt super... nebudes lutovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 2. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 CMF: fakt nejde aby jsi dorazila??? nezklamala si copak to je tentokrát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Dakie: Nevim jestli jsem to psala, ale Honza bohužel nepřijede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 tak koukam, že seznam se nám začíná pomalinku proškrtávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 bude mi potešením. Napíš mi kde a kedy. http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=837823 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Škoda že 9.8 odlítám k moři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 PDF, neslo by neco do ceho umi exportovat ukladat Corel?rekl bych ze Grand Espace 3.0V6 dCI 180k by byla lepsi volba, teda aspon pro rodinu pokud jde o prostor nez X5 180k je malo, libi se mi q7 v 4.2 nebo 6.0...chci i vykon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 prosím omluvte moji maličkost,bohužel okolnosti jsou proti mě......viz moje fabia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 tak přijedeš na jedný rezervě, to přeci nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 ¨na seznam prosim dopsat i mýho kámoše s černou fabii RS, myslim že tu byl jeden čas pod nickem PIPA, ale nevim to jistě...přijedem spolu po obědě, ale on večer odjede domu, ja zustavam.... jen dotazek, je možný, aby na sraz někdo přivezl tuhle nálepku¨? Právě že kámoš by o ni měl zájem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.