vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 bude mít k dispozici celou postel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) jenže ona bude spát na tvém, je to přítulka Kuaaa, to bude srazík jako řemen, huž se těším, že poznám nový lidičky. Editováno: 17. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) kolik je tam jeste volnych pokoju? doufam ze to na me zbude. rezervace odeslana Editováno: 18. Červenec 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 do auta beru stan...neni to 100%jistý že tam zůstanem s přítulkou přes noc, takže když bude nejhůř tak rozbalíme stan a nebo pojedem v noci domů, naštěstí vůbec nepije, takže je jasný kdo by řídil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Kurňa chlapi, my taky bereme jen stan, tak žádnej hotel Stejně se bude chlastat dlouho do noci tak tu chvíli se to někde vydrží...a i kdyby pršelo, tak v tom stavu to bude jedno, jestli spíme v autě, ve stanu či hotelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Doufám, že ty jedeš babo Jafny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 no jo, chlastat je jedna věc a řídit druhá... a dohromady to moc nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 jj však já vím...když se bude v průběhu večera pomalu popíjet...pak se včas přestane, trochu se propláchneme nealkem a druhej den v dopoledních hodinách pojedeme, bude to OK Ono ani unavenej a řídit moc dohromady nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Pokud bude cas, tak snad taky dorazim aspon v sobotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 *CMF : fakt tam budem fabiou .. .. ja som si hned myslel že by ta to nenapadlo... chlapci asi nepridem sam.. budem mat kolegu so sebou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 jak mají volno v pensionu netuším, radši si tam zavolejte a rezervujte lůžka vorlajz: třeba se někdo k tobě najde jinak pod širákem místa dost omlouvám se, že to tu teď tak odbývám, příští týden na tom snad budu časově líp! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 mimochodem, proč je ten srázek v Turnově? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 *CMF : fakt tam budem fabiou .. .. ja som si hned myslel že by ta to nenapadlo... Jsem sice zenska ale zase az tak me nepodcenuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 jo nepodcenuj mohlo by se ti to seredne vymstit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 jj však já vím...když se bude v průběhu večera pomalu popíjet...pak se včas přestane, trochu se propláchneme nealkem a druhej den v dopoledních hodinách pojedeme, bude to OK Ono ani unavenej a řídit moc dohromady nejde Peťo, jak máte velkej stan? Když tam bych využil Vaší předsíňky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 mimochodem, proč je ten srázek v Turnově? Protože je od tam hlavní pořadatel a všichni to tam mají blízko narozdíl od Brna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 PENZION VYSKER 100% OBSAZEN nic moje prvni spani v Octe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) jj... potvrzuji... dostal jsem stejnou zprávu.... ... no tak halt nezůstanu přes noc no... páč v autě spát? brrr... to bych musel šoupnout přepážku Editováno: 18. Červenec 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Pod širým nebem ... taky dobrý spaní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 jj... potvrzuji... dostal jsem stejnou zprávu.... ... no tak halt nezůstanu přes noc no... páč v autě spát? brrr... to bych musel šoupnout přepážku to ti za to jako nestoji jo? ti tu prepazku klidne soupnu a rano vratim zpet jestli ses tak linej, radeji si na to aspon vem veci, pokud se to tam rozjede jak se da predpokladat mohl bys byt nastavenej ze tam nezustanes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 Olafe... já ti dám, aby sis u mě v autě něcím šoupal!!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 spis aby nedal nekdo echo statnim svestkam ze maji zalibrovat meraky na zbytkac a ze budou v nedeli zne na flastry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 a navrch ještě ráno... ty čuně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 (editace) rano je to nejlepsi, <;o)) srry nejsi muj typ ja rad kdyz "protikus" voni po nafte. <;o)) Editováno: 18. Červenec 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 18. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2008 jj... potvrzuji... dostal jsem stejnou zprávu.... ... no tak halt nezůstanu přes noc no... páč v autě spát? brrr... to bych musel šoupnout přepážku Si sebou musis vzit nekoho na zahrati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.