Dakie Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Sinius: oukej chlape, píšu na seznam čím víc lidiček, tím líp!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 (editace) Jináč abych nebyl pozadu tak taky potvrzuju že na 159,95% přijedu, i když to mam tak daaaaaleko Tentokrát už ale se svým autem Editováno: 3. Červen 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 Tak kluci, koukal jsem, že zatím není nikdo s Roomem. Pokud se nic nevysype, mám mít v tomto termínu dovču, a jako na potvoru je to na můj svátek, takže se taky hlásím . Teda jestli můžu dorazit i se svou drahou polovičkou. Mám to kousek. (130km.). Ale každopádně to ještě potvrdím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 3. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 foromen: jak říkám vítání jsou všichni uživatelé fóra rádi tě poznáme, takže se zastav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 najmis: já ti dám busem... neboj von to nemyslel vážně.... jinak super spestření seznamu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 vím, vím bys ani nevěděl jak do toho nastoupit líbí jo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Mno to sou mi věci, jak se to pěkně štosuje, to máme radost, to máme radost... Jen bych si odpustil ty poznámky, že to má někdo daleko, protože se vsadím o Dakieho autíčko, že to nemá nikdo dál než já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) Mno to sou mi věci, jak se to pěkně štosuje, to máme radost, to máme radost... Jen bych si odpustil ty poznámky, že to má někdo daleko, protože se vsadím o Dakieho autíčko, že to nemá nikdo dál než já. To se budu muset asi přestěhovat až na Sibiř abych vyhrál to Dakieho auutíčko ale třebas to do ty doby stihnu Editováno: 5. Červen 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Atr Car Design: ale najednou, ty bys ho chtěl jo? mole.first: to je taky dost, že ses tu ukázal njn, Kyjev je trošku z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 Atr Car Design: ale najednou, ty bys ho chtěl jo? Nooo to snad ani nee ale třeba by se dalo zpeněžit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 ty šmejde... akorát jen závidíš, že aspoň skoro všude zaparkuju, páč nemám tak velkej kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) Noooo nevim kdo brečel před odjezdem do Doks že se mu nevejdou do Fejby věci že má malej kufírek Jinak du kalit, mam pátej příspěvek, to se musí oslavit, takový kulatiny Editováno: 5. Červen 2008, autor: Art Car Design Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 woe, taky sem byl jedinej, kdo jel v 5 lidech a plnej kufr.. navíc to plato nejde sundat že.. ale zato drží jj, v neděli si dáme džus na oslavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 No jo no, tak dobře už sem z ticha, hold někdo si to umí zařídit a někdo ne .... ještě aby nedrželo když sem ho dělal já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 to víš, když slíbíš hodně lidem, že můžou jet s námi a pak si někdo přesune odjezd z pátku na sobotu.. heh, něco tady smrdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Art Car Design Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 nj, nenaděláš nic,... čoveče to nevim co by tu mohlo smrdět,.. já mam nohy umytý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 5. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 hmmm, že by samochvála? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Ať koukám, jak koukám, jsem asi zatím s Roomem sám a sám kdo pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 foromen: tak zkus překecat ostatní členy Room clubu ale ikdyž dorazíš sám, nám to vadit nebude, aspoň budeš jedinečnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 (editace) Já to skusím, snad někoho zlomím, ale mě by to zas až tak nevadilo nooooooooooo Editováno: 8. Červen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Se mnou se snad počítá taky ne. Budu tam na 100 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 kudrna_tomas: jasný pane, s tebou se taky počítá, ale čekal sem na potvrzení, co kdybys v tom termínu už něco měl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Neboj,EDT je pro mě na prvním místě vše ostatní padá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 kudrna_tomas: až taká silná slova jo? to su potěšen very much! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bumbrlik Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 kudrna_tomas: až taká silná slova jo? to su potěšen very much! Tak proč bych se tam hlásil.Těším se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.