maca Vloženo 26. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2008 snad mě to vyjde ,doufám že budu už mít pružiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Nechcete někdo plynový vzpěry na O1 viz. http://www.tuningshop.cz/vzpery-kapoty-skoda-octavia-1u.htm ? cena 490kč.. od JOM.. klidně dovezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 nebo cokoliv jinýho z toho shopu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Tak dorazím na 100% už teď mám žížalu a chuť na kousek prasátka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 to zase bude zmatek, kam jedes? Turnov? Trutnov? uz to vidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Obzvláště tito dvě města mně dělají problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 koukám, že to tam bude na srázku skoro jak na bleším trhu , tož to možná že bych taky vyrazil a dorazil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 superfatty tož to možná že bych taky vyrazil a dorazil? Tož vyraž a doraž borec, budeš vitán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 Já bych taky dorazil a pak skákl na pivko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2008 oléééé... jupííí... už se těším Skajo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 wow Skaja, jsem si rikal ze to jde nejak mimo tebe, uz umis s VAGem? bude se kodovat? Chlapi jinak otaznicky u me taky uz asi muze smazat, moje draha polovicka dnes jde platit dovolenou na kterou jede s matinkou a vraci se 10. takze ja urcite prijedu, jen nevim jak to bude s tim jak moc budu bumbat, jestli prileti az odpoledne tak bych se toho nebal, pokud vubec se budu nejak v prijezdu angazovat. Jen tak mimochodem jsem pri vcerejsim uklidu nasel takovej mensi demizonek, a tak jsem si rikal, ze kdyz nevim jak smakujou ty Svijany a ze by par dalsich mohlo mit taky problem, od ted prijimam pres SZ tip na to co bych do toho demizonku mel nechat asi tak natocit. Pripadnym alkoholikum a zavyslakum na tvrdym pripominam ze demizon je urcen na vino a ne na 5l vodky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Daku, kolik ti je? 20? 22 co rikate na tuhle srazovku? srazovka super! ostatně jako vždy, kámo :palec25: Ju, sraz a primo v mym rodnym meste? To bych si nemel nechat ujit. Po prvnim srpnu uz bych se mel prestehovat zpet do CR, tak se pokusim prijet. Jedinej potencionalni zadrhel je, ze bych v tom terminu mel mit nekdy dovolenou a planoval jsem vyrazit pryc, tak uvidim. Zkusim to promyslet a pak bych potvrdil...PS jinak spanilka na Kozakov zni dobre. Pripadne bych navrhoval Trosky ci Kost, to by se mohlo libit... spanilka povede po následující trase: Turnov - Kozákov - Rovensko - Hrubá Skála - Vyskeř Mno tak na 99% počítejte s mojí 2metrovu záležitostí super pane Ještě že jste mně připomněli ten krygl Jinak bych to musel pít z kelímku a to si Svijany nezaslouží to s-talker: srazovka je super, hlasím se o jednu ... jj, půllitry si vemte s sebou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 (editace) ty woe, co máte proti Svijanům? jo, jinak bude 11ka Editováno: 28. Červenec 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 zatim nic nikdy jsem to tusim jeste nebumbal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 wow Skaja, jsem si rikal ze to jde nejak mimo tebe, uz umis s VAGem? No trošku sem se v Raketce prohrabal, ale nakonec jsem si nechal aktivovaný jen klasický denní svícení, žádný harakiri, takže bych řekl, že umím zhruba to co potřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 kolik mam vzit pulllitru ? posledne sem na sraz vezl kelimky a chlast a urval sem poloosu a jel sem na odtahu zpet, kluci potom z mimone ziznivi volali, kde jsou naboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 vem jich kolik jich máš nejlíp ušáky a ne že to někde rozbiješ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 už se na to moc těším,,....bude to super srazek...půllitr už mám připravenej a na Svijany se moc těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 vem jich kolik jich máš nejlíp ušáky a ne že to někde rozbiješ ! jezdim slusne Ostrava - Brno - patek 1 odpoledne / 55 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 manolo: dobytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tak taky potvrzujeme účast s přítelkyní na 100% Dovolená už je zamluvená v Hořicích, takže pak v sobotu z Hořic rovnou na sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Sinius, Tangerín: už jen 14 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 budem zapijet moje narozky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 budem zapijet moje narozky... Moje bysme mohli taky... sice o tyden driv ale ja to preziju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Moje bysme mohli taky... sice o tyden driv ale ja to preziju mam 18teho, taky to preziju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.