Cary_mary_fuck Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 mam 18teho, taky to preziju Ja 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Dakie: nevim jestli jsem to psal a jestli je to důležitý, ale taky dorazime ve dvou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 nazdarek a to si mam pullitr sebratsebou i ja ze slovenska??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 CMF,manolo: tak super sinius: pro oběd v Baju to důležité je, aby bylo místo na grilovačce bude místa dost! stenly: neboj, máme tu nějaký půllistry navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 hele pedofilní návrhy se nech někam jinam (www.michaeljackson.com) ....... svijany jsou dobrý pivo, jen po něm malinko ráno bolí hlava, ale ta 11 je akorát. Hele ty Helime jeden... jak si pán přeje.....jinak já vypiju všetko..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Dakie: do Baja nepujdem, dorazime až na 14hodinu na autobusak...ikdyž to máme kousek, tak to dříf nestíhame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tak mam pro Frenkyho a Hrábě Fernéttiho vzpěry.. kdo dál neco chce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 ty vzpěry jsou moc pěkný, škoda jen že nejdou na Fabku Hrábě, ty tvoje sme rozdělali, zkoušel sem délku na Fabču, tak se omlouvám nic jim není, jen jsou rozbaleý z pytlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tak mi se přidáme k Manolovi a CMF, přítelkyně má narozky 19týho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 nazdarek a to si mam pullitr sebratsebou i ja ze slovenska??? to nemusis proclivat, uz je schengen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tak mi se přidáme k Manolovi a CMF, přítelkyně má narozky 19týho to bude v alejich nablito Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 neblaznete ja asi budu muset v nedeli vyrazit v 10 dopoledne smer Ruzyne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 To bude asi nablito, bo já mám toho 9. svátek boha jeho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 se to normálně zvrhne v hromadnou ožíračku.... že bych oslavil 29. mám je za chvilku...2.7.2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 chrom, lesteni kol, barvy, laky, kuze, nikdo nic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 to nemusis proclivat, uz je schengen ach tak ... ja som uplne zabudol na ten schengen.... hahahah..... tak ja si zoberiem 2 pre istotu keby sa nahodou jeden cestou rozbil .. ved cesta dlha... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 manolo: chtěl bych kůžičku : asi 20-22let, lehce opalená, ale opravdu jen lehce, chytra, hezká, s vlastním rozumem, ale aby mi zas do všeho nekecala a aby měla ráda škodovky...nemáš něco takovýho na skladě??? all: tak mi tam teda s přítulkou budem spolu slavit několikáté výměsíčí:-) začali jsme spolu chodit 9..takže budem chlastat taky (nebo aspon já určitě) no a vlastně ted by tu mohla bejt taková malá anketka co kdo pije, když už něco brát tak abych se mohl podělit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 a kua, to bude narozenin ještě že tam aleje nemáme no, já tam třeba beru slivovičku Tangerín o ní myslím taky něco psal ještě bych možná dal borovičku to bude megakalba zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 chrom, lesteni kol, barvy, laky, kuze, nikdo nic? kolik je volnejch těch kůžiček? já tam asi budu mít mladou, ale kdyby náhodou nedorazila kola bych vyleštit potřeboval, ale to necháme asi přes zimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Máš recht, to vypadá na veeeelkou oslávku všeho možnýho Jinak tušíš správně, taky chceme vzít trochu slivovičky, přece nepřijedeme naprázdno Už se těšíme, bude to super akcička a hlavně s některejma se už aspoň trochu známe Pro Manola: Pokud by se ti doma válely nějaký 16tky kolečka, který akorát zabíraj místo v garáži a chceš se jich zbavit, není problém Pro ostatní, ještě nás tak napadlo, když už to tam bude krom velké oslavy i takovej bleší trh, tak přítelkyně rodiče mají shop, kde prodávají modely aut (myslím, že většinu od Abrexu), takže pokud by byl o nějakej model zájem, můžem kouknout zda je k dispozici, v jakým měřítkul, barvě a za kolko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tangerín: no ja znam asi jen 2 lidi takže doufam že se seznámím i s ostatníma a popijem trochu...navic míra slíbil že za mnou příjde a seznámí se :-) .....takže jak tak posloucham je jedno co vezmu hlavně když to bude alkohol a bude ho dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Tangerín: je k dispozici okta rs ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 bacardi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 c(_) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 to SINIUS neboj, se te ujmu s Kamilem07 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.