manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 jeste moozno komponenty k autohifi...cokoliv z www.audioland.cz nebo eroticke spodni pradlo, rozjizdi zena shopa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 tp uz vypada na spam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 manolo: O.K. beru tě za slovo...a jestli se mě neujmeš tak budu moc zklamanej a smutnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 manolo: O.K. beru tě za slovo...a jestli se mě neujmeš tak budu moc zklamanej a smutnej nejsem svině ne? vemu si tričko - školici technik - alkoholická stanice ostrava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 28. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2008 Mam navrh pro vsechny... MEL BY NEKDO ZAJEM O NEJAKE SRAZOVE TRICKO? je mozno s limeckem, babske, panske, klokanky mikiny s kapsou a kapucou, normalni uple tricka atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 No tak nejdřív k tomu pitivu: pokud o týden dřív nevychlastáme všechnu, možná zbude i pár kapek ukrajinský vodečky Chortica na ochutnání, ale fakt jen pár, protože celníci jsou neúprosný A teď k těm srazovým tričkům: já myslím, že by si to tahle akce určo zasloužila No a nakonec už jen pochválit samolepky a je to :-) P.S. Když vidím seznam účastníků, mr.casaman - myslíš, že jeden čuník bude stačit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 manolo: co za to tričko? nebylo by to špatný mole.first: neboj, prase bude velký a k tomu 2-3 kuřátka, takže pohoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Doufám, že ty kuřátka budou tak trochu jako krůty protože jinak nevím nevím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 cau, hele muzes mi postat link na to kde nechavas delat ty RZtky zkusim zjistit vic otech raznicich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Doufám, že ty kuřátka budou tak trochu jako krůty protože jinak nevím nevím ... To už spíš teho ptáka s tým dlóhym krčiskom, né ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) Manolo: Trička jsou bezva nápad, dej třeba i foto pokud možno a určo bude zájem. Já beru minimálně jedno. Možná i dvě, pokud to schválí ta paní, co u ní bydlím . Pro všechny: hele, kluci, kdo tam co povezete na trh, vemte toho trochu víc, bo já třeba už ani nemám přehled, co kdo. Editováno: 29. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 manolo: co za to tričko? nebylo by to špatný mole.first: neboj, prase bude velký a k tomu 2-3 kuřátka, takže pohoda.. tak nechal bych nejake tricka udelat, poslete mi nekdo logo, ja poslu cenu, udelame zavazne objednavky, zalepim to a pak se vyrovname na sraze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 manolo: hod nějakej motiv toho trička, docela by mě to zajímalo ¨ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 manolo: jaká by byla cenovka trička??? my máme možnost nechat udělat za 250,- (máme tak klubový trika).. buďto s límečkem, nebo klasický tričko.. zkus zpracovat nějakej návrh aby tam bylo zhruba toto: II. Turnovský sraz EDT & www.skodahome.cz 9.8.2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 manolo: jaká by byla cenovka trička??? my máme možnost nechat udělat za 250,- (máme tak klubový trika).. buďto s límečkem, nebo klasický tričko.. zkus zpracovat nějakej návrh aby tam bylo zhruba toto: II. Turnovský sraz EDT & www.skodahome.cz 9.8.2008 Já bych tam ještě přidal fotečku z minulýho srazu, jak někdo poznamenal o něco výš. Dobrý a použitelný byly ty, co TDI dával na ten plakát. Jinak já budu pár triček určitě chtít, pokud nebudou dražší než ty co si necháváme dělat my... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 mole.first: myslíš pana Art_Car_Design - tady není jako TDI jinak myslím že foromen myslel fotky toho trička (nebo spíš návrhu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 mole.first: myslíš pana Art_Car_Design - tady není jako TDI jinak myslím že foromen myslel fotky toho trička (nebo spíš návrhu) 200kc tricko s potiskem na zadech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 mole.first: myslíš pana Art_Car_Design - tady není jako TDI jinak myslím že foromen myslel fotky toho trička (nebo spíš návrhu) Mno jo, tím prvním se toho poměrně dost vysvětluje a co se týká toho druhýho - jsem idiot, špatně jsem to pochopil. uznávám. jmenuju tě svým dvorním slovníkem pro oblast skodahome a myslím, že budeš mít dost práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 manolo: to je dobrá cenovka a zkusíš něco navrhnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 taky jsem pro tričko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) Já bych navrhoval jen logo Škodahome a znak Škoda. Bude to neutrální a triko se může pak nosit na další a další srazy. Ke konkrétnímu srazu bude SRAZOVKA. . logo ŠKODAHOME na záda, znak Škoda na levou stranu (levé prso) . Toť můj návrh. Editováno: 29. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 (editace) jj foromen, tak by se mi to taky líbilo Editováno: 29. Červenec 2008, autor: AdamCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 feromen???? toho neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Já bych navrhoval jen logo Škodahome a znak Škoda. Bude to neutrální a triko se může pak nosit na další a další srazy. Ke konkrétnímu srazu bude SRAZOVKA. . logo ŠKODAHOME na záda, znak Škoda na levou stranu (levé prso) . Toť můj návrh. podobný trička už se prodávají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 29. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2008 Fakt? tak to jsem nevěděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.