AdamCZ Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Tady už má někdo trochu zmatek v objednávkách !!! - pro mě 1x vzpěry a 1x sufitka !!! Já v tom zmatek nemam Pro BadySe 1x vzpěra.. pro tebe 1x vzpěra a sulfitka pro Frenkyho 1x vzpěra a pro s-talkera mřížka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Tak to by jsme je tam s Badysem mohli zrovna dát, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Tak jsme dneska s Dakiem při pohledu na nevyužité prostory vyskeřského minihřišťatka vymysleli ještě turnaj ve fotbálku. Navrhoval bych trojice, protože jinak se tam ukopem. Takže kdo bude mít zájem, vemte si boty a oblečení ve kterým jste ochotní hrát. Všechno ostatní (míč a hřiště) máme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 (editace) a to by se hrálo na trávě nebo na nějakým betonu? já jen abych zvolil správnou obuv, žejo! a už hledám spoluhráče do týmu... ještě dvě volný místa! Editováno: 6. Srpen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 budete utahaný a nebude se vám chtít chlastat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 JE TO ASFALT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Dobrá připomínka - je to nějakej asfalt, nebo co. Takže hřeby nejsou úplně ideální. Jinak se na tom normálně hraje - to pro ty citlivky co by se báli odřenin. Jo, a pokud jde o to, že by byl někdo utahanej a nechtěl chlastat... Myslím že to funguje přesně obráceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 po fotbálku bude větší žízeň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Tak to by jsme je tam s Badysem mohli zrovna dát, že !!! nemohli, pač se musí upravovat.., ale pokud vemeš pilník, popř, flexu, bude to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Upravovat a tam - na to nebude čas !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 tak lidi pište, ještě potřebuju dva rychlý běhavý útočníky jinak já po fotbálku taky víc chlastám... nevím, čím to je ... hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 fotbalek na asfaltu? ja myslel ze fotbalek je v hospode nabizim sve kulate a prostorove vyvinute telo mezi volne hrace do dnesniho draftu. Nepotrebuji ani jednocestnou smlouvu. Jsem ochoten prijmout rizika zraneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 tág, tág, každý na svou zodpovědnost není fotbálek jako fotbálek tohle je opravdový fotbal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 A co program pro drahé polovičky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 (editace) drahé polovičky můžou hrát Petang nebo leštit auta Editováno: 6. Srpen 2008, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 s holkama je zábavnější hrát petting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 no spíš asi půjdem hlídat stánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Manolo, já bych tě bral, ale to už bychom měli v týmu dva "vyvinutý" a vzhledem k tomu, že tým má 3 hráče, tak bude lepší jeden vyvinutej (já) a dva běhavý hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 vorlajz: tak to každopádně Janina: nevím, ale vás bych radši nenechal hlídat stánek budete dělat rozhodčí jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 jo na rozhodčí budu zrovna já ta pravá :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 neumíš pískat bo co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 a to by se hrálo na trávě nebo na nějakým betonu? já jen abych zvolil správnou obuv, žejo! a už hledám spoluhráče do týmu... ještě dvě volný místa! Jedno místo pro mě..... brána to jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 jo na rozhodčí budu zrovna já ta pravá neboj foromenová ti pomůže. to budete dvojka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Jedno místo pro mě..... brána to jistí no to ne... to budu hrát já... hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 pojedem cez frydek na pribor, na olomouc a z tama na mohelnici na myto, pardubice, hradec...tzn potkame se ve frydku u tesca, co rikas? to je nejjednoduchsi... jj ako pišeš stretneme sa na parkovisku u tesca .... inak zavolam ti z mojeho českeho čisla už v piatok ok?? a o akej asi tam mam byt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.