Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 vorlajz: vtip nebo realita??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Dakie <--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 počkej až tě uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 tak lidičku jdu spát... už se vyspinkáme jenom 3x a bude srázek!!! župííí gn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 6. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 jj, už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 AdamCz:vem mi pls. taky tu mřížku jako s.talker bude stačit 1Ks Dííky. Joo....kdyby někdo chtěl mám tu pár sad GTI ručiček...mužu vzít sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 (editace) to vypada nejen na sraz EDT & SKODAHOME, ale taky sraz ajtaku. Ouvej panove bude to sobota, takze zadny kecy o praci jasny ?!!! Editováno: 7. Srpen 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 já běhavej jsem ale neba mě to....já radši na silový sporty:-))budeme soutěžit kdo otočí auto na bok..to nejteší...a to je???OTESÁNEK.... ...jinak se hlásím kam jinam než do branky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 AdamCz:vem mi pls. taky tu mřížku jako s.talker bude stačit 1Ks Dííky.Joo....kdyby někdo chtěl mám tu pár sad GTI ručiček...mužu vzít sebou. OK, pokud jí jeste budou mít tak beru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Míro, na Otesánka nemáš... to je kus železa čéče ale jestli máš rád silový sporty, tak bych ti mohl přejet haxny kolama... v tom by byl Otesánek nejlepší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 míra: vorlajz: za tu jednu večerní větu bys to zasloužil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Daku, ty si tady taky pořád, což? měl bys vyhledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 7. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 sem tu jen ráno, v poledne a večer, včera dnes a zítra, v sobotu večer v neděli ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 prosím všechny účastníky aby si přečetli 1.příspěvěk a hlavně tu část o parkování díky.. prosím o rezervaci jednoho VIP flíčku, kam se dá zajet s autem plazícím se po zemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Vzledem k tomu, že můj Romča bude hvězda jediná, prosím o SUPER VIP parkovací místo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Fabiatici, pokud má někdo plonkovou PZ lištu na dveře z comforta apod, tak ju vemte, kupim, sháním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Vorlíku:já vím že je to kus auta...taky se mě líbí tuze:-) Pánové to je samé VIP...tak tímto žádám a prosím Dakieho o kásná vip místa pro mě a Tangerína(máme přeci ty krásný autíčka...rozuměj sedan..který se ti líbí).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Co to má být s těma VIP místama?To by mohl chtít každej...... bych taky jedno chtěl:) se o autí tuze moc bojím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 ájé, já psal o místo kam se dá zajet hodně sníženým autem, jinak mě je u zadku, kde budu stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Otesánek si to místo udělá sám a nemusí se tu plazit na zemi... ale samozřejmě potřebuju parkovat tak, abych na auto viděl... nehledě na to, že budu mít předváděcí stánek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 a jé, už to vidím to bude jak s malejma dětma. Já potřebuju vidět na auto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 jeeee sem narazil na jeden narozeninovej darek je lepsi kdyz jsou tam kelimky a ne sklo a nelit do plnejch, asi si to vezmu. A uplne nejlepsi je dyz ma clovek kelimky s krytkou od McDonalda, nehrozi ze bude celej od piva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 No tak aby Bobik měl radost, také prosíme VIP místo pro tu naší Hatatytlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 já chci jedno NEVIP místo, děkuju !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.