vorlajz Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 ano, myslel jsem tu... díky ... jináč přeji dobré ranko... u nás v ÚL deštivé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Také dobré ráno všem, u nás v Praze také deštivo Dakie: vejdem se všichni vůbec na to parkoviště u restaurace? Vorlajz: bude taky nějaká akce 2+1 zdarma :smich: Tak už zííítra, těším se na vás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Ode nme také pro všechny krásné ránko a úspěšný den, Kladno je taky pod vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 brý jitro, na co sem včera myl autí? holt ho budu mít na srázku špinavý no.. ulice je Sobotecká a jak sme si včera psali, tak sem tam dal i odkaz na restauraci co je přímo naproti Janina: budem muset zase parkovat na tom parkovišti u Luckyho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Mi chceme mýt dneska, tak doufám, že přestane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) Brno rano destive, ted uz je cisto auti uz je v kosmetickem salooonu. Altest furt jeste nedosel. Editováno: 8. Srpen 2008, autor: Ol@f Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 se to dneska vyprší a zejtra bude hezky jen sem to včera myl zbytečně nooo... tak dneska ještě trochu luxnu introš a večer už bude velká příprava na grilování Ol@f: třeba dojde ještě dneska přes den.. jak dlouho to máš objednaný?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Zdarec bando.. Stodulky po desti..Uz dlouho..Momentalne je sucho.. Jinak ja mam napucovano od minuly nedele a zatim se to drzi..Kdyz na to prijde,vlitnu na to tak v 8 vecer.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Brno rano destive, ted uz je cisto auti uz je v kosmetickem salooonu.Altest furt jeste nedosel. Dobre ranko. Malacky sucho. Ale zákon schválnosti, umyjem auto a začne pršať. Apropo, pokial dojedeme do turnova, pozbieram všetky mušky a hmyz na predek, takže sa nedivne že budem mať pehavú Octu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Cooco69: neboj, tebe omlouvá dlouhá cesta Martyp: taky bych myl večer, ale bohužel mě čeká práce, tak to nestihnu, proto sem to udělal už včera btw. jak ses rozhodl s tím dopingem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Liberec hlásí po dešti, ale hrozný dusno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Dobre ranko. Malacky sucho. Ale zákon schválnosti, umyjem auto a začne pršať. Apropo, pokial dojedeme do turnova, pozbieram všetky mušky a hmyz na predek, takže sa nedivne že budem mať pehavú Octu. Jak psal Ol@f, Brno po dešti a zase dusno :-) to Cooco69: neboj ty přijedeš skoro bez mušek, ty na D1-ce vysbíráme Hrábě, já a SKAJA Taky se těším, na Vás na fšechny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 já se na vás netěším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 já se na vás netěším... co tady tak ctu , tak se spis tesej na to NANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Dakie: altest byl objednanej v Utery, koukam posta kam mi ukladaji zasilky ma dnes jen do 17. hodiny a v sobotu vubec, musi to dneska prijit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 a kurva zítra v poledne zítra 18:00 pak už cajk teplotně kolem 20°C v noci 11°C což je luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Tak, tady je sucho už, svítí mozol, trochu mraky, tak snad to vydrží. Na mytí jdu večer, objednán na růčo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 a já mejt ne-bu-du Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Vysočany bez deště a pěkný dusno :(dnes ať neprší aspoň večer...ať to auto aspoň umyjem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 budu mejt dneska večer, ale jen tak okajově, ne nic velkýho....už se na vás taky všechny těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 ty ve bobika co to je, to sis rozlil to mlíko? ja ted online Jihlava a je tu héézky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 tadz v MB chčije jako z konve up-date sobota 06:00 sobota 12:00 sobota 18:00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 tsk to rychle nalej šampon na bobika a nech to umejt a máš po práci....................................Tome, už jsi se rozhodl, jestli chceš přivést Rum nebo Zelenou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 tfůůj rum a zelená to sou špatní kamarádi bohužel od teď již nebudu na netu, jdu připravovat a blablabla... takže kdyby něco, tel. na mě je v prvním příspěvku, takže klidně volejte doporučuju nepsat, páč by mě to asi stálo majlant díky a těším se na zítra!!! s prvními se sejdem už v 11 a s dalšími ve 14, poslední účastníci doufám dorazí na Vyskeř (maca a mira)... aloha! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 auto nemeju a jestli mi chceč udělat radost, tak ani rum a ani zelenou, ale kakao a louopáček v neděli k snídani :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.