Dakie Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 snídani si dovezte budem mít jen pár rohlíků a bude tam rychlovarka a kafčo hrníčky nebo skleničky zkusím ošéfovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) hoďte sem GPS souřadnice BAJO knajpy, díkes .. jinak 1200 příspěvků za šest dní, mluví za vše.. a pak že sou ženský drbny.. Editováno: 8. Srpen 2008, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) Superfatty: s poslední větou souhlasím, chlapi jsou mnohem horší Tak Cubba asi nejede... Editováno: 8. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 janina: to nemlžeš myslet vážně že muži jsou větší drbny....možná za pár let, ale v této chvili se to teprve učíme, jak se to dělá být drbnami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Já myslim že máte skryté vlohy v sobě, dřív nebo později propuknou u každýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 nazdar všichni.. tak ja už sem v Ostrave u super kamarada MANOLA... no čiže ja pridem z nim.. možno bude prekvapko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 ahoj Stenly, balíček pro tebe jsem včera vyzvedl na poště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Předchvíli mi přišlo akorát new rádio, tak sem ho zapojoval.. zapojim, zapnu.. a nic se neděje.. tak sem rozebral půl auta a zjištoval kde může bejt závada... proč tam asi tak nejde štáva.. a pak mi napadlo, že by to mohla bejt pojistka.. twe... a byla to vona.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 stenly: pozdravuj manola, a moc nechlastejte, hlavně s ním nechoď do Stodolní souřadnice Bajo Grilu fakt nevím.. je to prostě v Sobotecký ulici, odkaz sem sem už jednou dával... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 auto nalesteny a zrovna tu zacala prutrz mracen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 vemte mi někdo pulitra plís já nemít! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 auto nalesteny a zrovna tu zacala prutrz mracen :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 no joi Vorlik aby si to neuzil, uz to preslo bylo to tak 15 minut ale fakt sprcha. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 ty woe takovej příspěvku...ženský hadr...já snad zítra přijedu ve dvě...a pak pojedu večír pro mladou a pak zase přijedu....ale cca 80 km tam...a pak zpět...kurva to je dilema... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 ty vole... nějaký tři kila za béňo... že to vůbec řešíš! tyhle akce jsou jenom jednou za život! ale mě je to stejně fuk, páč já nejedu...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 No kuaaaaaaaa, já taky naleštíno, a začíná se to tu kabonit boha jeho. se picnu do hlavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Forčo, si to dej do garáže... jo ty nemáš??? ... tak si na tom stejně jako já... akorát že já to teda nemyl... no hh... snad jen kola umeju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) neboj, je v garáži stihnul jsem ho uklidit . Editováno: 8. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 tak co tu panikaříš??? omg ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) tak jedu "pá"... takže zítra lamky... jo a zatím mi stále chybí dva běhaví útočníci... hh Editováno: 8. Srpen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 už se moc těším, ale co čert nechtěl tak bohužel budeme muset odjet už večer, teda spíš kolem 17hod...takže ale aspon na tu chvili hrozně rad dorazim a na všechny se moc těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 tak ja mam taky sve ready, altest neni balik nestihl prijit, posledni sance je rano vyzvednout u kamose jeho, ale ten sel dneska chlastat a nedaval mi moc nadeji ze bude v 8 vzhuru, mam mu poslat sms a bud se ozve nebo ne. Takze altest asi nebude. Jestli nekdo mate vemte to proboha. za 24 hodin uz budeme vsichni pekne rozmazaniiiii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 a mně nepřišly LEDovatky ačkoliv jsem si připlatil za poštovný 500.. dopr.. třeba ještě ráno dovalej.. než ppojedem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Tak zitra bych mel taky dorazit, kdyz se nestane nic momoradneho... koukam ze je rezervovany bajogril, no celou dobu sem myslel ze to bude plaudit no neva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 auto je jen nepatrně nalešěný a připravený, ale štve mě to, protože ted zas vylezlo tolik novejch škrábanečků od kamínků, že si myslim, že tomu autu bylo líp, když bylo zajetelený. moc se nazítra těším-....huráááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.