vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 škyt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 beztak to byl on co měl ty 3 promile v nedeli v 8 ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 mole, protože ty máš Linuxy, já mám XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 pánové, nechci bonzovat, ale ty 3 promile měl pán se stříbrnou Octou, kterej odjížděl jako předposlední se mnou a s Brněnskou skvadrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 octa v combíku??????? večer měl luxusní pózu na lavičce a stolu nebo prostě mezitím :palec2: ta neměla chybu!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 mole, protože ty máš Linuxy, já mám XP mno, to je pěkný blbost... pokud jsi teda nemyslel visty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Mno jo, dlouhán byl skvělej. Kdo to vlastně byl? Příhlaš se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 já měl ráno 1,2 promile to zas není tak hrozný... ale v noci jsem byl možná ve vedení... teda hned za Bobíkem, Katkou a tou stříbrnou oktou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Frenky sem moc nechodí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 (editace) KM Player: http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/mu...avace/kmplayer/ Quick : http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/mu...g[oz]=7.50.61.0 Tady jsou. Jinak Stenlymu jsem ty videa posílal včera na ICQ, nešlo mu to stáhnout. A já jedu taky ve Vistách, a žádnej problém. Editováno: 12. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 znáte tu klasickou písničku... "mám krátkou oktu a mě na nohy táhne" ... Frenky goes to Halyvůd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 mě nešla stáhnout ta spanilka. I ty "foťákový" mi fungujou v WMP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jsem ho litoval na tý lavičce, au au zádička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 janina: a už jí máš staženou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jsem ho litoval na tý lavičce, au au zádička no už jenom jeho elegantní zalehnutí na tu lavičku mu muselo zlomit páteř a způsobit otřes mozku. ještě že ho v tu chvíli měl naloženej v lihový lázní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jj už sem si jí nechala poslat na ICQ možná by nebylo špatný dát ty odkazy třeba do prvního přispěvku, ať se tu nemusí hledat, přeci jen stránek je tu už dost ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 mole.first: asi sme odešli v pravou chvíli, co pak už to tam odpadávalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Jo asi jo, DAKIE, máš práci chlape, odkazy na přehrávače prosím pro ostatní vložit do prvního příspěvku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 foromen: myslím že bylo myšleno všechny odkazy - fotky, videa.. takže si du hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 kua, na který stránce začínaj odkazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 tak se mi konečně podařila otevřít ta spanilka od moleho, je dobrá, ale to od fora mi nejde vubec stahnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 foromen: myslím že bylo myšleno všechny odkazy - fotky, videa.. takže si du hrát já věděla, že tě potěším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 odkazy na fotky, videa a přehrávače jsou v prvním příspěvku, pro ty co nechtěj hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 12. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 jiank i pro ostatní co fotili - nestyďte se a hoďte vaše fotky někam na net a pak sem dejte odkaz, já ho přidám do 1. příspěvku rád mrknu na co nejvíc fotek Díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Frenky sem moc nechodí "Měl kapsu prázdnooou, Frenky dlouhááán ...." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.