frenky Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Tak přátelé meměl jsem 3promile ale 2.99 Jinak jsem celou Neděli tápal, proč mě bolí noha a záda.Pak doma před sprchou hodím oko do zrcadla,a nestačím se divit co to mám na zádech. Jelito jak kráááá.naraženou nohu a vůbec dodělaní celí člověk,ale jinak nic moc vážného bolesti už ustávají. Příští akci budu určitě opakovat,ale prosím o pohodlnější lavičku na odpočinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 foromene ten sloh je super a basnička tiež .... velmo sa mi to pači... hehe... tešim sa na dalšiu taku akciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 stenly to psal vorel jinak teda Vám všem winšuju brý ráno v žhavém tématu již proběhnuté mega super monstrozní akce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Siniusku, já jsem ti to na ten youtube uploadnul... ale něnjak to tam není, tak nevím... takže sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 koukám máš básnické střevo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 foromene ten sloh je super a basnička tiež .... velmo sa mi to pači... hehe... tešim sa na dalšiu taku akciu No to je, ale já to nepsal, básnický střevo je vorlajzovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Velké díky patří foromenovi. napsal mi na icq a hodinu sme spolu kecali a během toho sem si stáhnul to jeho video......Super Video Není za co, nejsi jedinej, komu jsem videa procpal na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 brý ránko:-))))nebo dobrou..jdu spát.... Sinius:on ti to tam vorlík pošle na youtuba znova...je hodnej a má střevo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 ještě řenkni tlustý Míro a urazím se!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Dobré ráno, teda Vorlíku, to je mazec. čím ještě překvapíš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Jani, teď už ničím... myslím, že už by to ani nebylo ono... jinak kdyby po mě někdo tak moc toužil tak moje ajsíkjů je 63932993 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 (editace) My si počkáme čím překvapíš na příštím sraze Ono se něco určitě najde ... Editováno: 13. Srpen 2008, autor: Janina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 já myslím, že je teď řada na někom jiném... já už toho ukázal až až Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Jani a oprav si to "mi" na "my" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 ještě řenkni tlustý Míro a urazím se!!! no hlavně aby nebylo slepý, Vorlíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Jani a oprav si to "mi" na "my" pardóóón, opraveno přiznej se, ty jsi učitel češtiny a jako vedlejšák prodáváš ty tvoje specialitky, že jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 já a učitel češtiny ... takdy dělám chyby... jinak já dělám koupelničky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 (editace) Tak ještě jedna mapka by EDT - je z Google Earth a jsou na ní body, co mi přišli jako zajímavý. Editováno: 13. Srpen 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Vorlajz: koupelny.....to je dobrý vědět, píšu si tě na seznam, třeba se někdy bude hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manolo Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Tak ještě jedna mapka by EDT - je z Google Earth a jsou na ní body, co mi přišli jako zajímavý. mas tam vyznaceno kde grcala Katka a kde umrel Bobik? to jsou stezejni body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Na autobusáku také zjišťuji, že největší machři nemaj jedničkový Kebule s křídlem, ale jedničkový okty na pořádný líťákách! Jj Petr81 to napsal dobre.. A Ty Vorlajzu si proste a jednoduse koupil blbe no..Uz si to priznej.. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 určitě ne... ale abys nebyl ta zaslepený, musel by ses nejdřív dvojkovou oktou svézt! :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 mas tam vyznaceno kde grcala Katka a kde umrel Bobik? to jsou stezejni body no vidiš, to nemám... bohužel zrovna u tohohle jsem nebyl, tak nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 manolo na co sebou taháš takovej foták,když tady od tebe ještě nic není..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.