Hrábě Fernétti Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 No dobře, ledničku teda nechám doma a nezůstanu ještě další týden za pajsku a pojedu s ostatníma v neděli dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 7. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2008 dakie: no myslim si že stan vezmem na 100% a ostanem cez noc aj na to prasatko , kuřatko a pivčisko... hehe... mnam už teraz mam chuť to bude akcia na ktoru tak skoro nezabudnem... tešim sa na vas všetkych chlapci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 jj, doufám že to bude vydařená akce taky už mám slinu a moooc se těším! navíc to bude můj první den dovolený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Tak to ses pracant jak se patri. Ja mam zdravotni problemy a neni to zrovna prkotina. Za ten mesic by to melo bejt snad v pohode co rikal doktor, jen jestli bude kosa tak budu sedet v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Se ti něco přihodilo na dovolený? Já mám ještě loňskou dovolenou a letos jsem vybíral jen jeden den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Mates: neboj, není to první den tenhle rok ale je to začátek 3-týdenní dovolený.. končím u firmy, tak si ji vybírám a už se mi pak nechce vracet do práce .. jinak co se stalo? klíště? Bobik: neměnil si náhodou zaměstnání? Nebo se dovolená převádí od zaměstnavatele k jinýmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 No jo tak já vám to teda řeknu. Mám lokální obrnu obliceje prej je to z prochladnuti. No nemůžu hejbat pravým obočím koutkem a prostě tak. Nesmím teď ofouknout a šetřit se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 no ty woe, to je docela mazec.. brácha to měl taky ale dostaneš se z toho a za měsíc už budeš dávno fit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Je to prostě otrava špatně se mi jí nemůžu pískat na holky a podobně. Čekají mě ještě vyšetření.Snad to bude dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Mates: neboj, není to první den tenhle rok ale je to začátek 3-týdenní dovolený.. končím u firmy, tak si ji vybírám a už se mi pak nechce vracet do práce .. jinak co se stalo? klíště?Bobik: neměnil si náhodou zaměstnání? Nebo se dovolená převádí od zaměstnavatele k jinýmu? Já měnil zaměstnavatele už 1.11.2007 Mates: tý vole, najíst se můžeš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 (editace) No jak to tak pročítám, bude to zubrrrrrrrrrr srazík. To abych začal připravovat kameru. Kuuua, to budou záběry . Mates: neboj, to bude v pohodě, jen to chce trochu času . Editováno: 8. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Mates: tý vole, najíst se můžeš? Jo najíst se můžu děsne mi to ale trvá a možná to vypadá trošku komicky. Je ale fakt, že už ubývám na váze. ted jsem na 70. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2008 Kuaaa, kluci, dneska jsem byl u dochtora a moc mě nepotěšil. Zejtra ve 14.00 mám nástup pod kudlu, se mi chce ten blb juknout do očíčka. Tak držte palečky, ať nejsem dlouho jak Žižka. Doufám, že to nebude nic moc hroznýho a budu moct dorazit. Času je zatím relativně dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 foromen: co máš s okem? tak ať to dobře dopadne a můžeš dorazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Na pravém víčku mám bouli. Původně to mělo být Ječné zrno, ale doktorum se to nezdá. Tak to chtěj radši vyndat. Ale mělo by to být v pohodě. Večer se ozvu, jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Budéé Bobíká k jídlu(někdo tomu říka 30kg prase)jéééé dakie dobře jsi to vymyslel...ukecávám přítulku..bude prdel....a vy co marodíte se koukejte uzdravit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 foromen: jj, dej vědět, to bude jen ambulantntí zákrok jo? mira: Bóóbikááá radši ne ten stačí tak pro jednoho středně rostlýho člověka a navíc má tvrdý játra ale je fakt, že bysme mu pak mohli odpojit baterku a už by na to nepřišel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 (editace) jj, ambulantně, jen tam sebou prásknu, opíchaj mi oko, pak do toho říznou, zašijou, a vykopnou mě ven. Teda pokud se nic nevys....re. Editováno: 9. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 takze mala zmena planu, se stenlym neprijedu, toho 9.8 budu v Jiznich Cechach u Tabora. Takze pokud budu moct, tak bych dorazil po vlastni ose, ale to vazne zatim nemuzu slibit na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 s-talker: co tam budeš dělat chlape? jedeš na dovču? když už budeš u těch výletů, tak do Turnova to máš kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 jj jedem na dovcu do Sezimova Usti uvidime jak to dopadne, to vis ze bych rad prijel pri nejhorsim az na vecer, po sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2008 Tak kluci, kudlu mám za sebou. Podle dochtora by to mělo být do konce týdne v pohodě. Tak sláva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 foromen: tak to je super! ani to nebolelo, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Všem marodům tady přeji hlavně ať se brzy uzdraví ... Dakie: Ještě ti v seznamu chybí Cubba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Jani, připisuji ho na seznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.